naujinimai ne asmeniniam kompiutery, o butent Aviros, nodo, kasperskio duomenu bazeje. Kaip greit jie pagauna nauju virusu duomenis ir visa kita lotuliukas.gif o tada darant atnaujinimus namuose- gauni svieziausius duomenis . Elementaru kaip 2x2
Gerai, jokio skirtumo. Kaip jau minėjau, ne visi AV gamintojai vienodai greitai sureaguoja ir ne vienodai greitai sumeta visus žinomus kenkėjus į duomenų bazę.
Taigi pasikartosiu - visiška nesąmonė, kad visos AV vienodos.
Dirbau su antivirusinem, taigi toje srityje esu gan gerai zinanti
Gerai, kad dirbai. Aš tai nedirbau. Bet irgi truputį žinau.
Peržvelgiu retkarčiais AV testus, bet pagrindinę nuomonę susidarau paskaitęs kitų žmonių atsiliepimus.
Viskas turbut geriausia, kas pas tave kompe,
Ne visą laiką aš tą Avirą turėjau, iš pradžių buvo Kasperskis, paskui buvo nodas. Ir tik paskui, pasiskaitęs gerų atsiliepimų, įsirašiau Avirą.
o kas ne- turbut meslas, tipiska lietuviska.
Čia jau galima užskaityt kaip šmeižtą, nesakiau aš taip.
Pagal žmonių atsiliepimus susidariau rinkinuką AV, kuriomis pasitikiu. Tai Kaspersky, Avira ir Avast.
Kas be ko Avast net nesu išbandęs.
Taip, kad prašom čia nešmeižt manęs.
As ziuriu ne tai ka naudoju, o kas is tikru tiesa.
Aš irgi. Aš žiūriu ne ką aš naudoju, o ką žmonės sako. Geriausias AV įvertinimas - žmonių atsiliepimai.
Va kad ir vienas iš variantų
http://forum.lrytas....;pid=1482612#fpQUOTE
Ismanyti kompuose ( o tikrai zinai nemazai), tai nereiskia visu kitu menkinimas, kaip kazkuriai iskart liepei antivirusine pasikeisti , o 90 proc, windowsus perinstaliuoti
Aš irgi šiek tiek išmanau. Kiek išmanau, tiek man užtenka ir dar kitiems padėt galiu. Atsėdėjęs aš kompiuteri forumuose jau gal pusantrų metų ir žinau, kas dažniausiai padeda. Ir puikiausiai žinau, kad NOD'o turėtojai dažnai prisigaudo virusų (ne taip dažnai kaip Nortono, bet dažnai), todėl ir siūlau išbandyt kokią rimtesnę AV, kad būtų galima išsiaiškint, at Nodas neįstatė ragų.
Windows perinstaliavimas - kraštutinis variantas. Jį siūlau retais atvejais (neskaitant pajuokavimų).
Beja kas nemokama- tai dazniausiai meslas
Žinok, jau buvau beveik patikėjęs, kad tu rimtai neblogai išmanai apie kompus, bet kaip matau - stipriai suklydau.
Tuo ir užbaigsime šitą diskusiją. Žinau, kad tokios kalbos yra begalinės.
Jeigu norėsi pratęst diskusiją - gali į PM rašyt. Daugiau forumo šia tema aš nebeteršiu.
Sėkmės tau toliau laikantis savo įsitikinimų.