Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(spindulka @ 2008 12 29, 10:23)
Dėkui labai  4u.gif
Tai dabar būtų geriau jį visą perinstaliuot?
Ir dar klausimas,kokia rekomenduotum antivirusinę? Pas mane dabar nodas.
Dėkui už kantrybę su manim tokia žalia  blush2.gif

Instaliuokis , kad ir avira. Ji nemokama, tačiau dirba gerai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Nusipirkau papildomą išorinį kietąjį diską LaCie (F:) ir noriu, kad man visa informacija iškarto keltusi į jį, o ne į Local Disk (C:) Gal galite pasakyti, kaip padaryti, kad visa siūsta ir šiaip informacija išsisaugotų tam naujame diske? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 29, 11:21)
Sveiki  4u.gif
Nusipirkau papildomą išorinį kietąjį diską LaCie (F:) ir noriu, kad man visa informacija iškarto keltusi į jį, o ne į Local Disk (C:) Gal galite pasakyti, kaip padaryti, kad visa siūsta ir šiaip informacija išsisaugotų tam naujame diske?  blush2.gif

Taigi programų nustatymuose nurodyk kur įrašinėti informaciją.
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2008 12 29, 11:23)
Dėkui labai  4u.gif
Tai dabar būtų geriau jį visą perinstaliuot?
Ir dar klausimas,kokia rekomenduotum antivirusinę? Pas mane dabar nodas.
Dėkui už kantrybę su manim tokia žalia  blush2.gif

Nodas lotuliukas.gif
Nuo to ir reikėjo pradėt smile.gif

Mesk nodą velniop iš kompo, įsirašyk jau minėtą Avirą. Didelė tikimybė, kad ras ką nors. O, jei ras, tai didelė tikimybė, kad ir internetas pagreitės wink.gif

Bet negarantuoju. Čia reikia pabandyt ir paaiškės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 29, 13:29)
Nodas  lotuliukas.gif
Nuo to ir reikėjo pradėt smile.gif

Mesk nodą velniop iš kompo, įsirašyk jau minėtą Avirą. Didelė tikimybė, kad ras ką nors. O, jei ras, tai didelė tikimybė, kad ir internetas pagreitės wink.gif

Bet negarantuoju. Čia reikia pabandyt ir paaiškės smile.gif

na del antivirusiniu negalima teikti kuri geresne tongue.gif visos jos vienodo lygio. duomenis kaip atnaujina baze, taip greit ir pagauna. pvz Avira man nemate (beja kaip ir kitos ) virusu, o nodas visus isgaude. esu turejusi turbut beveik visas, o dabar nematau prasmes kaitalioti, skirtumas tik vienas tarp ju- kiek apkrauna kompa tik lotuliukas.gif
Atsakyti
na del antivirusiniu negalima teikti kuri geresne  visos jos vienodo lygio.

Visiška nesąmonė.
duomenis kaip atnaujina baze, taip greit ir pagauna

Naujink tu žmogau nenaujinęs tą bazę nors ir kas 10 minučių, vis tiek įvairių antivirusinių duomenų bazės skirtingos, ne visos vienodai greitai sureaguoja.
Dar vienas dalykas - nuolat atsiranda naujų virusų, kiekviena antivirusinė turi savas technologijas ir bando gaudyti kenkėjus, net jei jų nėra duomenų bazėje. NOD berods apie 50proc tokių virusų pagauna, Avira - apie 70 proc.
Tai kur čia „visos antivirusinės vienodos?

pvz Avira man nemate (beja kaip ir kitos ) virusu, o nodas visus isgaude

Tokie dalykai vadinami „fake detections“. Lietuviškai sakant - antivirusinių klaidos (šiuo atveju nodo).

esu turejusi turbut beveik visas, o dabar nematau prasmes kaitalioti, skirtumas tik vienas tarp ju- kiek apkrauna kompa tik

Sėkmės toliau naudojantis.
O kompo apkrovimas nuo daug ko priklauso, nuo antivirusinių kūrėjų „nekreivų rankų“ ir pan.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 29, 14:34)
Visiška nesąmonė.

Naujink tu žmogau nenaujinęs tą bazę nors ir kas 10 minučių, vis tiek įvairių antivirusinių duomenų bazės skirtingos, ne visos vienodai greitai sureaguoja.
Dar vienas dalykas - nuolat atsiranda naujų virusų, kiekviena antivirusinė turi savas technologijas ir bando gaudyti kenkėjus, net jei jų nėra duomenų bazėje. NOD berods apie 50proc tokių virusų pagauna, Avira - apie 70 proc.

Samone tongue.gif
Dirbau su antivirusinem, taigi toje srityje esu gan gerai zinanti tongue.gif
naujinimai ne asmeniniam kompiutery, o butent Aviros, nodo, kasperskio duomenu bazeje. Kaip greit jie pagauna nauju virusu duomenis ir visa kita lotuliukas.gif o tada darant atnaujinimus namuose- gauni svieziausius duomenis . Elementaru kaip 2x2 lotuliukas.gif
Viskas turbut geriausia, kas pas tave kompe, o kas ne- turbut meslas, tipiska lietuviska. As ziuriu ne tai ka naudoju, o kas is tikru tiesa.
Ismanyti kompuose ( o tikrai zinai nemazai), tai nereiskia visu kitu menkinimas, kaip kazkuriai iskart liepei antivirusine pasikeisti , o 90 proc, windowsus perinstaliuoti biggrin.gif
Beja kas nemokama- tai dazniausiai meslas mirksiukas.gif
Atsakyti

naujinimai ne asmeniniam kompiutery, o butent Aviros, nodo, kasperskio duomenu bazeje. Kaip greit jie pagauna nauju virusu duomenis ir visa kita lotuliukas.gif o tada darant atnaujinimus namuose- gauni svieziausius duomenis . Elementaru kaip 2x2

Gerai, jokio skirtumo. Kaip jau minėjau, ne visi AV gamintojai vienodai greitai sureaguoja ir ne vienodai greitai sumeta visus žinomus kenkėjus į duomenų bazę.

Taigi pasikartosiu - visiška nesąmonė, kad visos AV vienodos.
Dirbau su antivirusinem, taigi toje srityje esu gan gerai zinanti

Gerai, kad dirbai. Aš tai nedirbau. Bet irgi truputį žinau.
Peržvelgiu retkarčiais AV testus, bet pagrindinę nuomonę susidarau paskaitęs kitų žmonių atsiliepimus.

Viskas turbut geriausia, kas pas tave kompe,

Ne visą laiką aš tą Avirą turėjau, iš pradžių buvo Kasperskis, paskui buvo nodas. Ir tik paskui, pasiskaitęs gerų atsiliepimų, įsirašiau Avirą.

o kas ne- turbut meslas, tipiska lietuviska.

Čia jau galima užskaityt kaip šmeižtą, nesakiau aš taip.

Pagal žmonių atsiliepimus susidariau rinkinuką AV, kuriomis pasitikiu. Tai Kaspersky, Avira ir Avast.
Kas be ko Avast net nesu išbandęs.

Taip, kad prašom čia nešmeižt manęs.

As ziuriu ne tai ka naudoju, o kas is tikru tiesa.

Aš irgi. Aš žiūriu ne ką aš naudoju, o ką žmonės sako. Geriausias AV įvertinimas - žmonių atsiliepimai.

Va kad ir vienas iš variantų
http://forum.lrytas....;pid=1482612#fp

Ismanyti kompuose ( o tikrai zinai nemazai), tai nereiskia visu kitu menkinimas, kaip kazkuriai iskart liepei antivirusine pasikeisti , o 90 proc, windowsus perinstaliuoti

Aš irgi šiek tiek išmanau. Kiek išmanau, tiek man užtenka ir dar kitiems padėt galiu. Atsėdėjęs aš kompiuteri forumuose jau gal pusantrų metų ir žinau, kas dažniausiai padeda. Ir puikiausiai žinau, kad NOD'o turėtojai dažnai prisigaudo virusų (ne taip dažnai kaip Nortono, bet dažnai), todėl ir siūlau išbandyt kokią rimtesnę AV, kad būtų galima išsiaiškint, at Nodas neįstatė ragų.
Windows perinstaliavimas - kraštutinis variantas. Jį siūlau retais atvejais (neskaitant pajuokavimų).

Beja kas nemokama- tai dazniausiai meslas

Žinok, jau buvau beveik patikėjęs, kad tu rimtai neblogai išmanai apie kompus, bet kaip matau - stipriai suklydau.

Tuo ir užbaigsime šitą diskusiją. Žinau, kad tokios kalbos yra begalinės.
Jeigu norėsi pratęst diskusiją - gali į PM rašyt. Daugiau forumo šia tema aš nebeteršiu.

Sėkmės tau toliau laikantis savo įsitikinimų.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 12 29, 12:32)
Taigi programų  nustatymuose nurodyk kur įrašinėti informaciją.

nu labai jau aiškiai paaiškinot biggrin.gif na tiek jau to, ačiū ir už tiek.. 4u.gif
Atsakyti
Naudoju NOD'ą jau trys metai ir nė karto neturėjau problemu dėl virusu. Tuo tarpu kambariokas naudojo SETTLE labai giriama avira, ir jam buvo atjungtas internetas su pasiulymu išsivalyt virusus. smile.gif Tad ar tikrai avira sugauna viska :?
Atsakyti
QUOTE(xor22h @ 2008 12 29, 16:55)
Naudoju NOD'ą jau trys metai ir nė karto neturėjau problemu dėl virusu. Tuo tarpu kambariokas naudojo SETTLE labai giriama avira, ir jam buvo atjungtas internetas su pasiulymu išsivalyt virusus. smile.gif Tad ar tikrai avira sugauna viska :?

O pas mane jau trys metai jokio antiviruso nėra. Ir jokių problemų dėl virusų neturėjau.
Jei ant pečių kopūstas, o ne galva, tai jokie antivirusai negelbės.
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 29, 16:55)
nu labai jau aiškiai paaiškinot  biggrin.gif na tiek jau to, ačiū ir už tiek..  4u.gif

Na ir klausimas buvo abstraktus. O kas principe neaišku? Visos programos duoda galimybę nustatyti kur bus įrašomi parsiūsti failai. Norint konkretesnio atsakymo, reikia konkrečiai klausti.
Atsakyti