Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(xor22h @ 2008 12 29, 17:55)
Naudoju NOD'ą jau trys metai ir nė karto neturėjau problemu dėl virusu. Tuo tarpu kambariokas naudojo SETTLE labai giriama avira, ir jam buvo atjungtas internetas su pasiulymu išsivalyt virusus. smile.gif Tad ar tikrai avira sugauna viska :?

Todėl, kad patys pavojingiausi virusai sėdi priešais kompą biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 12 29, 17:11)
Na ir klausimas buvo abstraktus. O kas principe neaišku? Visos programos duoda galimybę nustatyti kur bus įrašomi parsiūsti failai. Norint konkretesnio atsakymo, reikia konkrečiai klausti.

nemoku paaiškint konkrečiau.. g.gif
tada gal galit paaiškint ką reikia suspaudinėt pačioj programoj, kad ji informaciją saugotų tame naujame diske? pvz, kad ir zmulėj, utorrent? (abi lietuviškos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 29, 20:25)
nemoku paaiškint konkrečiau..  g.gif
tada gal galit paaiškint ką reikia suspaudinėt pačioj programoj, kad ji informaciją saugotų tame naujame diske? pvz, kad ir zmulėj, utorrent? (abi lietuviškos) 4u.gif

http://mantas.malciu...udotis-torrent/
Antras paveikslėlis.

Visose programos esmė ta pati: eini į nustatymus ir ieškai nuostatos, kur išsaugoti atsisiųstus failus.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 12 29, 18:23)
Todėl, kad patys pavojingiausi virusai sėdi priešais kompą  biggrin.gif .

Ta prasme virusai - studentai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xor22h @ 2008 12 29, 19:37)
Ta prasme virusai - studentai biggrin.gif

Visi mėgsatntys lankytis xxx puslapiuose. Studentai neišimtis.
Atsakyti
Sveikutėlės ,gal galite kas padėti nežinau kaip suinstaliuot žaidimą nes nėra instaliavimo papkės cray.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
visiškai dūsta mano tėvų kompas, o aš nieko padėt negaliu - ryškiai yra virusų. AVira atsiunčiau - neleidžia intsaliuot, paskui - ir ištrint neleidžia. Spybod irgi nerandu normalios lietuviškos versijos, o tarsi iš SM buvau radus savo kompui. Problema ta, kad atmintis suryjama akimirksiu. Viską dariau: ir C diską defragmentavau, ir su tuo CC valikliu šiūkšles išvaliau, tarsi buvo padidėjus - dabar vėl nė. Tai kompas pakimba kas 10 minučių.

Protingi vyrai, gal kuris iš jūsų tvarkot privačiai, distanciniu būdu - padėkit ką, tikrai neliksiu sklonga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 29 gruodžio 2008 - 21:57
QUOTE(Vailingo @ 2008 12 29, 22:56)
Sveiki,
visiškai dūsta mano tėvų kompas, o aš nieko padėt negaliu - ryškiai yra virusų. AVira atsiunčiau - neleidžia intsaliuot, paskui - ir ištrint neleidžia. Spybod irgi nerandu normalios lietuviškos versijos, o tarsi iš SM buvau radus savo kompui. Problema ta, kad atmintis suryjama akimirksiu. Viską dariau: ir C diską defragmentavau, ir su tuo CC valikliu šiūkšles išvaliau, tarsi buvo padidėjus - dabar vėl nė. Tai kompas pakimba kas 10 minučių.

Protingi vyrai, gal kuris iš jūsų tvarkot privačiai, distanciniu būdu - padėkit ką, tikrai neliksiu sklonga smile.gif

Start > run > msconfig > startup > nuimk visas varneles > ok > perkrauk kompiuterį > bandyk vėl antivirusinę įrašyt.

Arba pasileisk safe mode (kraunantis kompui maigyk F8) ir per jį instaliuok antivirusinę.
Atsakyti
Gal kas nors galėtų įmesti frontpage nuorodėlę? bet, kad būtų torrrentas, TIKRAI be virūsų. Nes kiek siunčiu arba neleidžia istaliuot, arba virusą metą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 30, 11:25)
Gal kas nors galėtų įmesti frontpage nuorodėlę? bet, kad būtų torrrentas, TIKRAI be virūsų. Nes kiek siunčiu arba neleidžia istaliuot, arba virusą metą  ax.gif  4u.gif

O frontpage kartais neina kartu su Microsoft Office?
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 30, 11:05)
O frontpage kartais neina kartu su Microsoft Office?

eina, bet aš kai instaliavaus office nuimiau varnelę ir neistaliavau jos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 12 30, 12:10)
eina, bet aš kai instaliavaus office nuimiau varnelę ir neistaliavau jos..  blush2.gif

Start > Control panel > add/remove programs > (Microsoft Office) change > add or remove features >
Ir ten gal yra kokia varnelė Frontpage.

Arba tiesiog dėk vėl Offiso kompaktą ir instaliuok ant viršaus smile.gif
Atsakyti