Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(settle @ 2009 01 04, 12:09)
Ant XP keikėmės, kad negalim jos taip lengvai ištrint, ant vistos keikiasi, kad išsitrina biggrin.gif

http://windowshelp.m...b1f0ba1063.mspx

DIDELIS ACIU...JAU TURIU..... thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2009 01 04, 12:35)
Nusipirkom laikmena, jog galetumem atsipustus filmus deti. Atsisiunciam per torentus filmus HDTV, o jie gan nemazi, po 4gb, o ju neleidzia deti i ta laikmena, sako, kad per dideles talpos failas unsure.gif Ir ka dabar daryti? tai kam is vis ta laikmena reikalinga, jeigu ji tokia s...? Ar imanoma kaip nors padaryti, kad ta laikmena leistu ideti didesnius filmus? Dekui uz pagalba  4u.gif labai lauksiu patarimu  verysad.gif

Kas ten per laikmena? Jeigu įmanoma, suformatuokit ją į NTFS.
Atsakyti
Teko istrinti laikmenos informacija, pajungem ja is naujo, ten matyt kazkokie limitai pradzioj buvo uzdeti. Dabar vyras nueme tuos limitus, lyg kol kas leidzia viska deti, o kaip bus toliau -matysim. Ale tiek informacijos dabar per nauja sudeti...vaje ... doh.gif kad juos kur... Dekui, uz rupesti, settle...
P.S. ir aciu, kad tu esi... 4u.gif cia mums kai kuriems dundukams, tu tiesiog saules spindulys gludzioj nakty smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2009 01 04, 13:18)
<...>
P.S. ir aciu, kad tu esi... 4u.gif cia mums kai kuriems dundukams, tu tiesiog saules spindulys gludzioj nakty  smile.gif

Kaip miela girdėt 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
Ateis dabar Palemonas ir pradės varyt ant manęs (:
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 12:20)
Kaip miela girdėt  4u.gif  thumbup.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif nu tik nevaryk ant Palemono - jis irgi visai nieko, gal tik kartais juokauja savotiskai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 13:20)
...

O kada taip buvo ? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linabalt @ 2009 01 04, 13:29)
lotuliukas.gif nu tik nevaryk ant Palemono - jis irgi visai nieko, gal tik kartais juokauja savotiskai biggrin.gif  mirksiukas.gif

Būtent. biggrin.gif Aš labai geras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 04, 13:42)
O kada taip buvo ?  biggrin.gif

Visada būna pirmas kartas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VioGla @ 2009 01 04, 14:14)
DIDELIS ACIU...JAU TURIU..... thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Jeigu pas mane XP tai irgi pagal tapacia nuoroda siuksliadeze susigrazinti? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chuligankaa @ 2009 01 04, 13:55)
Jeigu pas mane XP tai irgi pagal tapacia nuoroda siuksliadeze susigrazinti?  blush2.gif  biggrin.gif

O kaip tu ant XP iš viso šiukšlinę pradangint sugebėjai? biggrin.gif
Papildyta:
http://www.5starsupp...xp-faq/1-24.htm
Atsakyti
sveiki 4u.gif
man jau kurį laiką mėto įvairius puslapius,vos spėju išjunginėti,reklamos,wallpapers,smailikai ir panašiai.gal žinote kodėl taip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 04, 15:33)
sveiki 4u.gif
man jau kurį laiką mėto įvairius puslapius,vos spėju išjunginėti,reklamos,wallpapers,smailikai ir panašiai.gal žinote kodėl taip yra g.gif

Yra du galimi variantai:
1. Neturi antivirusinės
2. Turi prastą antivirusinę
2.1. Turi gerą antivirusinę, bet neatnaujini duomenų bazės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 04 sausio 2009 - 14:49
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 16:48)
Yra du galimi variantai:
1. Neturi antivirusinės
2. Turi prastą antivirusinę
2.1. Turi gerą antivirusinę, bet neatnaujini duomenų bazės.

pas mane avira antivirusinė g.gif
Atsakyti