Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(settle @ 2009 01 04, 19:41)
Adblock plus įdiegei, taip?
Tada perkrauni firefox
ir eini čia http://tinyurl.com/AdblockLT
Iššoka lentelė, spaudi gerai. Ir viskas smile.gif
Gali pamiršt wink.gif

tikrai paspartėjo biggrin.gif mes pasirinkom sparčiausia teo internetą ir aš jau buvau prakeikus,nes puslapiai vos vartės doh.gif dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 04, 18:44)
tikrai paspartėjo biggrin.gif mes pasirinkom sparčiausia teo internetą ir aš jau buvau prakeikus,nes puslapiai vos vartės doh.gif dar kartą ačiū 4u.gif

Jeigu, kur pastebėsi labai įkyrių reklamų, tai pranešk man puslapius, nublokuosiu wink.gif

O dėl spartos tai normalu.
Explorer ir šiaip sparta nepasižymi, o dar kai visokių priedų reklamas mėtančių prikišta, tai nieko stebėtino, kad vos judėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 17:41)
Adblock plus įdiegei, taip?
Tada perkrauni firefox
ir eini čia http://tinyurl.com/AdblockLT
Iššoka lentelė, spaudi gerai. Ir viskas smile.gif
Gali pamiršt wink.gif

Kai sita paspaudziu, man ismeta lentele, kur reikia pasirinkti "gerai" arba "atsisakyti", ir kai paspaudziu "gerai", nieko nevyksta. Lentele uzdarau su kryziuku. Cia taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 01 04, 18:58)
Kai sita paspaudziu, man ismeta lentele, kur reikia pasirinkti "gerai" arba "atsisakyti", ir kai paspaudziu "gerai", nieko nevyksta. Lentele uzdarau su kryziuku. Cia taip turi buti?

Paspaudus gerai, ta lentelė turėjo pranykt smile.gif

Paspausk ctrl+shift+e , atsidarys langas, padaryk printscreeną ir įkelk kur nors bei parodyk wink.gif
Papildyta:
Arba tiesiog parašyk, ar tame lange yra užrašas Adblock_Plus_Lithuania ?
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 15:28)
O kaip tu ant XP iš viso šiukšlinę pradangint sugebėjai? biggrin.gif
Papildyta:
http://www.5starsupp...xp-faq/1-24.htm

Nežinau, man netyčia išėjo.

O jeigu per ten kur atsidarau buna dvi siukslines ( Recycle bin(empty) ir Recycle bin(full) )? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chuligankaa @ 2009 01 04, 19:26)
Nežinau, man netyčia išėjo.

O jeigu per ten kur atsidarau buna dvi siukslines ( Recycle bin(empty) ir Recycle bin(full) )? blush2.gif

Tai taip ir turi būt smile.gif
Atsakyti
Laba,

gal kas zinot, ka daryti, jei neusikrauna windows xp nei safe mode (nei vienas variantas), nei last known good configuration, nei normalus windowsai... Cia atsitiko taip po to, kai bandem isijungti save mode per run - msconfig- boot.ini uzdejus varna ant /Safeboot... Kaip uzsikrauti dabar windows'us? verysad.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilah: 04 sausio 2009 - 18:30
QUOTE(Leilah @ 2009 01 04, 19:29)
Laba,

gal kas zinot, ka daryti, jei neusikrauna windows xp nei safe mode (nei vienas variantas), nei last known good configuration, nei normalus windowsai... Cia atsitiko taip po to, kai bandem isijungti save mode per run - msconfig- boot.ini uzdejus varna ant /Safeboot... Kaip uzsikrauti dabar windows'us?  verysad.gif  help.gif

Pakraut kokį nors „Live cd“ ir apkeist tą boot.ini failą su originaliu smile.gif

Arba kišt windows kompaktą ir repair'int.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 18:31)
Pakraut kokį nors „Live cd“ ir apkeist tą boot.ini failą su originaliu smile.gif

Arba kišt windows kompaktą ir repair'int.

neturiu originalaus windows kompakto... verysad.gif
o is kur gauti ta live cd? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilah: 04 sausio 2009 - 18:34
QUOTE(Leilah @ 2009 01 04, 19:34)
neturiu originalaus windows kompakto... verysad.gif
o is kur gauti ta live cd?  unsure.gif

Aš tai pats susikūriau smile.gif
Šiaip nežinau, linux ubuntu berods galima iš kompakto užkraut. Teks iš kur nors gaut wink.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 04, 18:09)
Paspaudus gerai, ta lentelė turėjo pranykt smile.gif

Paspausk ctrl+shift+e , atsidarys langas, padaryk printscreeną ir įkelk kur nors bei parodyk wink.gif
Papildyta:
Arba tiesiog parašyk, ar tame lange yra užrašas Adblock_Plus_Lithuania ?

Yra. Gal sakau NO Script blokuoja man sita psl?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 01 04, 19:37)
Yra. Gal sakau NO Script blokuoja man sita psl?

Jeigu yra, tai ir gerai wink.gif
Atsakyti