Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(Apus @ 2009 01 06, 14:47)
Awira pati istrina jei ka randa ar kur nors reikia Delete spausti?  blush2.gif

jei tu čia apie šį nauja virusą tai avir nepadeda , jokia antivirusinė nepadėjo naikino kitu būdu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddy @ 2009 01 06, 15:44)
tai kaip man ja surasti kompe,ir ka joje ziuret suradus ax.gif

valdymo skyde radau windows firrewal

WIndows firewall netrukdo smile.gif

O ką man žinot, kur ten kas pas tave yra, aš gi nesėdžiu prie tavo kompo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2009 01 06, 15:47)
Awira pati istrina jei ka randa ar kur nors reikia Delete spausti?  blush2.gif

Jei ką nors randa, tai išmeta lentutę su klausimu, ką daryti. Tai arba delete arba į karantiną.
Atsakyti
merginos gal patarsite kaip padaryti, kad dokumente (darbo turinyje) paspaudus ant uzraso, atsirastum tame puslapyje, kaip ir uzvadintas tas puslapis, itariu neaiskiai parasiau, bet gal suprasite.
Turinys
1. Nelegalus darbas......5
Va, tarkim uzeini ant nelegalus darbas, spusteli ir atsiduri 5 puslapyje, gal kuri mokate, buciau dekinga uz pagalba, visaip bandau, neiseina
Atsakyti
Aisku, raso Warnings 1, atsidarau virus information nu virsuje, tai kokiu ten bletstvu tik nera blink.gif padariau print skryna ale cia indeti man neina.........
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 06, 15:50)
jei tu čia apie šį nauja virusą tai avir nepadeda , jokia antivirusinė nepadėjo naikino kitu būdu  doh.gif

http://www.virustota...c03cb164dafd7c1

Anot šito, avira turėtų pagaut jį.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 01 06, 15:09)
merginos gal patarsite kaip padaryti, kad dokumente (darbo turinyje) paspaudus ant uzraso, atsirastum tame puslapyje, kaip ir uzvadintas tas puslapis, itariu neaiskiai parasiau, bet gal suprasite.
Turinys
Va, tarkim uzeini ant nelegalus darbas, spusteli ir atsiduri 5 puslapyje, gal kuri mokate, buciau dekinga uz pagalba, visaip bandau, neiseina

Kaip darei turini? taip kaip priklauso per Hidintus failus? jei viska tvarkingai darei, tai laikai paspaudus Ctrl klavisa ir pele spragteli ant to pavadinimo kur reikia ir numeta ten
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 01 06, 16:09)
Aisku, raso Warnings 1,  atsidarau virus information nu virsuje, tai kokiu ten bletstvu tik nera  blink.gif  padariau print skryna ale cia indeti man neina.........

warnings nekenksmingi, nekreipk į juos dėmesio.
Atsakyti
O tai tu Warnings neina isvalyti? nes jau 2 rado.........
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 01 06, 16:09)
Turinys

Jeigu normalų turinį darei, tai viskas savaime turi būt gerai.

Susitvarkai „styles and formating“ o tada turinį pasidarai per Insert > reference > index and tables > table of contents
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2009 01 06, 16:16)
O tai tu Warnings neina isvalyti? nes jau 2 rado.........

Jei sakau, kad nekreipk į juos dėmesio, tai ir nekreipk.
Atsakyti
Jei Windausai nelegalus irgi galima ant geltonu varneles sudeti? (cia su Wise Registry darbuojuosi)
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 06, 15:12)
http://www.virustota...c03cb164dafd7c1

Anot šito, avira turėtų pagaut jį.

turėtu bet nepagavo ...
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 01 06, 16:31)
Jei Windausai nelegalus irgi galima ant geltonu varneles sudeti? (cia su Wise Registry darbuojuosi)

Tai programai visiškai vienodai, kokie pas tave windows smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 01 06, 16:41)
turėtu bet nepagavo ...

Duomenų bazė atnaujinta?
Beje, Avira Personal ar Avira Premium ar dar kokia nors?
Atsakyti