Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

Aciu, bet tai netiko..(pasididino tik , pvz googel paieskos sriftas), o dabar ka rasau pati vos iziuriu sad.gif
Cia kazkur pradiniuose nustatymuose tas teksto dydis? Ar kazkas su ekrano dydziu gal susije?
Gal kas zino? Please, help doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 07, 10:56)
Aciu, bet tai netiko..(pasididino tik , pvz googel paieskos sriftas), o dabar ka rasau pati vos iziuriu sad.gif
Cia kazkur pradiniuose nustatymuose tas teksto dydis? Ar kazkas su ekrano dydziu gal susije?
Gal kas zino? Please, help  doh.gif

Tai gal ka pacioj supermamoj reik nustatyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 07, 10:15)
Sveiki, kas gali padeti,
viska labai smulkiom raidem rodo, net ir siame forume, kai atsidarau, kur man pakeisti raidziu dydi? Aciu, jei kas patars..

Gal kas nors vis delto zino? Nes bet koki internetini puslapi atsidarius labai smulkiom raidelem rodo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 07, 12:30)
Gal kas nors vis delto zino? Nes bet koki internetini  puslapi atsidarius labai smulkiom raidelem rodo... 4u.gif

Kitose programose normalaus dydžio šriftas ar ta bėda tik naršant WWW?

Kokią WWW naršyklę naudojate?
Atsakyti
Naudoju explorer'i
taip, tik narsant www mazytis sriftas
, na pvz delfi atsidarius-taij straipsnius skaityti taip smulkiai jau ne mano akim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 07, 13:26)
Naudoju explorer'i

Na tai laukit, gal kas naudojantis ir žinantis tą IE atsilieps...
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 07, 14:26)
Naudoju explorer'i
taip, tik narsant www mazytis sriftas
, na pvz delfi atsidarius-taij straipsnius skaityti taip smulkiai jau ne mano akim sad.gif

atsidarius bet kokiam puslapiui, pačiam viršuj yra RODYMAS , paspaudus yra TEKSTO DYDIS, ten ir pasirenki dydį. Pas mane visada - vidutinis.
Atsakyti
arba spausk vienu metu ctrl ir pliusą, turėtų padidėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 01 06, 22:40)
http://www.failai.lt...nverter.rar.htm

Instaliuok šitą. Turėtų padėt.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dingo viršutinė įrankių juosta, padėkit atstatyti. Ta prasme nesimato internetinio adreso ir kt.
Atsakyti
rodymas>priemonių juostos> uždėti varnelę ant 'adresyno juosta'
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 07, 22:51)
rodymas>priemonių juostos> uždėti varnelę ant 'adresyno juosta'

Netyčia išėjau iš supermamos iš naujo įėjau ir atsistatė. Bet ne tos įrankių juostos nebuvo matyti kur Rodymas parašyta. Vistiek ačiū biggrin.gif
Atsakyti