Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(gerwaz @ 2009 01 11, 23:34)
anksciau tokios problemos nebuvo?

jei ne, tai ka jus padaret kad taip pradejo streikuot netas?

ta problema nuo pat pradziu, kaip tik isigijome kompa, kaip isijungiau pirma karta neta, reikejo kazka pasirinkti, na ir aisku greiciasuiai koki velnia pasirinkau kad jis cia man toks limituotas, tai mano galva kiek isnesa gal kokie nestatymai yra kad pakeisti butu galima, ar jau cia rimciau, nes jei rimciau tai reikia vesti ji tam kas supranta, o jei kokius nustatymus pasikeisti tai gal papasakokit kur man ko ieskoti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 11, 23:39)
ta problema nuo pat pradziu, kaip tik isigijome kompa, kaip isijungiau pirma karta neta, reikejo kazka pasirinkti, na ir aisku greiciasuiai koki velnia pasirinkau kad jis cia man toks limituotas, tai mano galva kiek isnesa gal kokie nestatymai yra kad pakeisti butu galima, ar jau cia rimciau, nes jei rimciau tai reikia vesti ji tam kas supranta, o jei kokius nustatymus pasikeisti tai gal papasakokit kur man ko ieskoti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

atsidarykit network and sharing center ir padarykit print screen. idekit cia

taip pat jusu problema gali itakoti kokia nors ugnesiene arba kokia kieta antivirusine..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2009 01 11, 23:30)
jus visa kompa pirkot ar tik vistos dvd?

jei tik vista, tai cia ofisas ne prie ko..

del to copy paste tai arba kazkas kazko nepadaro arba ten tam kompe kazkas neveikia.. nors pastarasis variantas labai abejotinas

taip visa kompa pirkom su window vista
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2009 01 11, 23:30)
jus visa kompa pirkot ar tik vistos dvd?

jei tik vista, tai cia ofisas ne prie ko..

del to copy paste tai arba kazkas kazko nepadaro arba ten tam kompe kazkas neveikia.. nors pastarasis variantas labai abejotinas

taip visa kompa Windows vista
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 12, 00:31)
Bet gal ir man kas pades su sita problema  g.gif
Sveiki, gal kas padesit, gal kam ir buvo tokia nesamone, na pas mus vista vindausai. Ir problema yra tame, kad netas pastovei issijungia, jis yra kazkoks limituotas, perkrauni kompiuteri ir vel viskas ok, kazkiektai laikui kartais ir valandai o kartais ir iskarto jis dingsta, desiniam kamputi prie laikroduko atsiranda kompiuteriukas su getonu sauktuku ir fsio, neto nera.. gal kokie nustatymai yra, gal kur uzsatyta ant to limituoto, bet kadangi is manes kompiuteriste menka tai ir nzn kur ka keisti... Gal kas padesit?

Pas mane tas pats vyksta.Tik pas mane explorer.Gal kas gali padet?Seniau viskas budavo gerai,galejau naudotis visa diena,o dabar kartais tik 30min,kartais valanda.
Atsakyti
SOS.

Negaliu prisijungti, tiksliau aktyvuoti WIRELES, kompiuteris ASUS, spaudziau klavisa Fn kartu su ikonele bevielio rysio, nesiaktyvuoja. Gal kas galit ka patarti.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 12, 07:10)
taip visa kompa pirkom su window vista

na tai tada gali buti taip kaip anksciau cia kazkas sake kad jusu wordas jau po free trialo.

kad patikrint ar viekia jusu copy/paste tai galit paprasciausiai koki dokumenta pakopijuot ir kitur kur nors perkelt (paste).
arba
atsidarot koki paprasta text editoriu (wordpad, notepad) ir ten taip pat isbandot copy/paste su tekstu.

Papildyta:
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 11, 23:39)
ta problema nuo pat pradziu, kaip tik isigijome kompa, kaip isijungiau pirma karta neta, reikejo kazka pasirinkti, na ir aisku greiciasuiai koki velnia pasirinkau kad jis cia man toks limituotas, tai mano galva kiek isnesa gal kokie nestatymai yra kad pakeisti butu galima, ar jau cia rimciau, nes jei rimciau tai reikia vesti ji tam kas supranta, o jei kokius nustatymus pasikeisti tai gal papasakokit kur man ko ieskoti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

jusu problema kazkur uzsislepus. as arba nesuprantu arba nesugebu jos issprest.
laukit kitu patarimu
Papildyta:
QUOTE(aige @ 2009 01 12, 10:39)
SOS.

Negaliu prisijungti, tiksliau aktyvuoti WIRELES, kompiuteris ASUS, spaudziau klavisa Fn kartu su ikonele bevielio rysio, nesiaktyvuoja. Gal kas galit ka patarti.
Aciu 4u.gif

anksciau wifi veikdavo? jei taip, tai tada pasalinkit visas problemas po kuriu wifi pradejo nebeveikt.

arba kitais atvejais, bandykit is laptopo gamintojo sveitaines parsisiusti wifi draiversius ir juos perinstaliuoti.

arba dar kitais atvejais, bandykit kviestis padet koki daugiau zinanti pazystama.

o siaip tai gal bent jau teiktumetes parasyt kokia os ir kox asus modelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerwaz: 12 sausio 2009 - 16:54
QUOTE(aige @ 2009 01 12, 10:39)
SOS.

Aciu 4u.gif

siulyciau kreiptis i man laaabai padejusi situo klausimu nuostabu zmogu Zipper thumbup.gif Cia jo tema Zipper
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2009 01 12, 17:53)
anksciau wifi veikdavo? jei taip, tai tada pasalinkit visas problemas po kuriu wifi pradejo nebeveikt.

arba kitais atvejais, bandykit is laptopo gamintojo sveitaines parsisiusti wifi draiversius ir juos perinstaliuoti.

arba dar kitais atvejais, bandykit kviestis padet koki daugiau zinanti pazystama.

o siaip tai gal bent jau teiktumetes parasyt kokia os ir kox asus modelis?

Anksciau viskas veikdavo puikiai.
Asus F5 SL
Vista
Atsakyti
Sveiki, man atitiko tokia problemele unsure.gif vakar pasigavau ta skype virusa....taciau cia pasiskaitinejus kaip ji pasalinti taip ir padariau bigsmile.gif , o siandien bandziau ijungti zaidima ir vis meta tokia lentele ir neleidizia zaisti gal zinote ka tai reiskia ir ka man reiktu daryti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dij@n@: 12 sausio 2009 - 21:04
QUOTE(Dij@n@ @ 2009 01 12, 20:54)
Sveiki, man atitiko tokia problemele unsure.gif  vakar pasigavau ta skype virusa....taciau cia pasiskaitinejus kaip ji pasalinti taip ir padariau  bigsmile.gif , o siandien bandziau ijungti zaidima ir vis meta tokia lentele ir neleidizia zaisti gal zinote ka tai reiskia ir ka man reiktu daryti?

Sunkiai matosi, bet panasu i kazkoki tai klaidos koda.
O kuri buda naudojai viruso pasalinimui?
Labiausiai tiketina kad zaidima reiks perinstaliuoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicius: 12 sausio 2009 - 21:04