Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

nezinau kaip cia ideti kad geriau matytus g.gif
dariau pagal AsIrTu paiskinima kaip atsikratyti viruso...
zaidima perinstaliavau vistiek meta g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 01 12, 10:39)
SOS.

Negaliu prisijungti, tiksliau aktyvuoti WIRELES, kompiuteris ASUS, spaudziau klavisa Fn kartu su ikonele bevielio rysio, nesiaktyvuoja. Gal kas galit ka patarti.
Aciu 4u.gif

Eikite i Control Panel->Network Connections ir ant "wireless network connection" paspaudusi desni peles klavisa pasirinkite "Enable" tai kartais padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2009 01 12, 21:08)
nezinau kaip cia ideti kad geriau matytus g.gif
dariau pagal AsIrTu   paiskinima kaip atsikratyti viruso...
zaidima perinstaliavau vistiek meta  g.gif  unsure.gif

Na tada neaišku, bet reikėjo is pradžių išinstaliuoti esamą, ir tada suinstaliuoti per naują, galbūt net į kitą disko vietą.
Taip gal skypą šalinant tuo būdu išsitrynė ir koks reikalingas failas... šiaip paprasčiau buvo system restore padaryt...
Čia kartais ne tas kur matosi neatpažintas failas paryškintai my computer lange?
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 01 12, 23:47)
Na tada neaišku, bet reikėjo is pradžių išinstaliuoti esamą, ir tada suinstaliuoti per naują, galbūt net į kitą disko vietą.
Taip gal skypą šalinant tuo būdu išsitrynė ir koks reikalingas failas... šiaip paprasčiau buvo system restore padaryt...
Čia kartais ne tas kur matosi neatpažintas failas paryškintai my computer lange?

tai as ir isinstalinau esama suinstaliavau kita zaidimas pasileidzia ir po keleto min. issijungia ismeta ta langa... g.gif
gali buti ir taip kad issitryne koks reikalingas failas bet kaip man zinot dabar g.gif
ne tai ne tas, kitas bet man jo neleidzia susiinstliuoti kazkodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dij@n@ @ 2009 01 12, 22:26)
tai as ir isinstalinau esama suinstaliavau kita zaidimas pasileidzia ir po keleto min. issijungia ismeta ta langa... g.gif
gali buti ir taip kad issitryne koks reikalingas failas bet kaip man zinot dabar g.gif
ne tai ne tas, kitas bet man jo neleidzia susiinstliuoti kazkodel unsure.gif

Tai tada nezinau,slidus reikaliukas, kai neaisku, ar del to taip atsitiko... tiesiog paziurek, gal dar su kokiomis programomis bus bedu po to viruso istrynimo, tai tada as tai zinau tik viena buda pabandyti viska atstatyt i savo vietas - padaryti system restore i diena pries viruso pagavima, ir jei beda tame, pades.
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 11, 23:31)
Bet gal ir man kas pades su sita problema  g.gif
Sveiki, gal kas padesit, gal kam ir buvo tokia nesamone, na pas mus vista vindausai. Ir problema yra tame, kad netas pastovei issijungia, jis yra kazkoks limituotas, perkrauni kompiuteri ir vel viskas ok, kazkiektai laikui kartais ir valandai o kartais ir iskarto jis dingsta, desiniam kamputi prie laikroduko atsiranda kompiuteriukas su getonu sauktuku ir fsio, neto nera.. gal kokie nustatymai yra, gal kur uzsatyta ant to limituoto, bet kadangi is manes kompiuteriste menka tai ir nzn kur ka keisti... Gal kas padesit?

Gal internetas iš Mikrovisatos?
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 11, 23:31)
Bet gal ir man kas pades su sita problema  g.gif
Sveiki, gal kas padesit, gal kam ir buvo tokia nesamone, na pas mus vista vindausai. Ir problema yra tame, kad netas pastovei issijungia, jis yra kazkoks limituotas, perkrauni kompiuteri ir vel viskas ok, kazkiektai laikui kartais ir valandai o kartais ir iskarto jis dingsta, desiniam kamputi prie laikroduko atsiranda kompiuteriukas su getonu sauktuku ir fsio, neto nera.. gal kokie nustatymai yra, gal kur uzsatyta ant to limituoto, bet kadangi is manes kompiuteriste menka tai ir nzn kur ka keisti... Gal kas padesit?

Manau, arba pas jus virusas kompe bus kažką pridaręs arba su tinklo įranga pas jus blogai. Kaip jūs jungiatės prie interneto? gali būti, kad pas jus maršrutizatorius nepalaiko automatinio ip palaikymo (Čia TEO atveju taip būna).
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 01 13, 09:58)
Gal internetas iš Mikrovisatos?

QUOTE(rara @ 2009 01 13, 12:16)
Manau, arba pas jus virusas kompe bus kažką pridaręs arba su tinklo įranga pas jus blogai. Kaip jūs jungiatės prie interneto? gali būti, kad pas jus maršrutizatorius nepalaiko automatinio ip palaikymo (Čia TEO atveju taip būna).

na pas mane nei teo, nei mikrovisata, o meganetas.. na bet aisku tai kad reikia kreiptis i meistra kuris tai nusimano, ir ieskoti problemos... doh.gif Dekui uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 13, 22:13)
na pas mane nei teo, nei mikrovisata, o meganetas.. na bet aisku tai kad reikia kreiptis i meistra kuris tai nusimano, ir ieskoti problemos...  doh.gif Dekui uz pagalba smile.gif

Na, man su Mikrovisata bardakai darėsi paskutiniu metu. Su DNS serveriais problemos buvo. Pakeičiau DNS serverius į Open DNS severius ir viskas susitvarkė.

Beje, iš jūsų duoto skrynšoto, matosi, kad reikia išjungti daugelį dalykų, saugumo sumetimais.
Atsakyti
Sveiki,
atsiprašau gal ne čia rašau,bet mano sesei iškilo problema,gal kas pasakys kiek kainuotų nešiomj.komp HP . sutaisymas mat jos dukryte netyčia ant komp. uzpylė alaus doh.gif ir jis nebeveika,įjungimo mygtukas tik sublyksi kai bando jungti arba visai nereaguoja.(po apipylimo neliete kelias savaites,kad išdžiūtų).Gal kas galetų parašyti kas galėjo nutikti,gal sudegė kas ir kokia butu kainą sutaisymo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila080727 @ 2009 01 14, 12:43)
Sveiki,

Neatsidarius kompo niekas nepasakys kiek kainuos sutaisymas. Jei susiliejo kokia motina ar vaizduškė, tai iš viso naujas laptopas jaučiu pigiau bus. Jei nedaug alaus, tai gal tik koks kontaktėlis susipylė, bet jei daug ir iš karto neapvertė kompo , kad išbėgtų iš jo, tai 90%, kad pigiai nebeišsisuks. Dar pažiūrėt reikia gal nuo skysčio paprasčiausiai kuri knopkė prilipo (alus ir saldūs gėrimai išdžiūvę limpa labai) ir kompas nebeįsijungia. Vienu žodžiu, abejoju ar be meistrų apsieisit.
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kame gali buti tokia problemytė, kad niekaip jau beveik savaitę pas mane vis neužkrauna vieno puslapėlio, nors šiaip internetas veikia gerai kaip visada. Ankščiau taip niekad dar nebuvo. Net maniau gal tą internetinė svetainė apskritai užlužo, kas nors nutiko, bet ne, pas visus kitus ji užsikrauna ir veikia normaliai. Kas tai gali būti? g.gif
Atsakyti