Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas gimdėt Lazdijuose? Patarkit.....

QUOTE(šarlotė @ 2007 06 21, 16:08)
blefas ne blefas, bet man apie uždarymą draugė sakė, kuri taip pat planavo Lazdijuose gimdyt. Jeigu skyriaus neuždaro - valio thumbup.gif

Vilmal tau gali tekti su mano drauge gimdyt lotuliukas.gif Žiūriu terminas panašus bigsmile.gif

Tai visko gali but,jei vaziuos i Lazdijus.Tik karsciai mane labai nervuoja,bet tikiuosi isnesiot iki galo g.gif
Atsakyti
Paskutines naujienos:Lazdiju gimdymo skyrius atostogauja nuo 06.28 iki 07.30 verysad.gif
Atsakyti
Lazdiju gimdymo skyrius jau veikia..Puikiai viskas suremontuota, palatos vienvietes, mama buna kartu su vaikuciu..Deja, ten nedaro epidurines nejautros, bet jei reikia tai leidzia kitus nuskausminamuosius vaistus..Gimdyviu cia tikrai nedaug, bet uz tai prieziura cia thumbup.gif Nera konvejeriaus tai ir didesnis demesys skiriamas kiekvienai gimdyvei ir naujai gimusiam zmoguciui..Personalas taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 08 08, 15:05)
Lazdiju gimdymo skyrius jau veikia..Puikiai viskas suremontuota, palatos vienvietes, mama buna kartu su vaikuciu..Deja, ten nedaro epidurines nejautros, bet jei reikia tai leidzia kitus nuskausminamuosius vaistus..Gimdyviu cia tikrai nedaug, bet uz tai prieziura cia  thumbup.gif Nera konvejeriaus tai ir didesnis demesys skiriamas kiekvienai gimdyvei ir naujai gimusiam zmoguciui..Personalas taip pat thumbup.gif

O paskutines naujienos tokios,kad Lazdijuose jau daro epidura ir netgi planini cezari galima susitarti 4u.gif Dirba anesteziologas is Kauno kliniku 4u.gif
Atsakyti
na as taip pat noriu tik pritarti visiems geriems atsiliepimams thumbup.gif tikrai labai malonus personalas, viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2007 12 16, 22:31)
na as taip pat noriu tik pritarti visiems geriems atsiliepimams thumbup.gif tikrai labai malonus personalas, viskas super thumbup.gif

Koks gydytojas prieme gimdyma?
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 12 16, 23:17)
Koks gydytojas prieme gimdyma?

papuoliau tarp dvieju pamainu, is pat pradziu buvo skyriaus vedejas Tutlys, bet gimdyma priieme Sukys.
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2007 12 20, 15:10)
papuoliau tarp dvieju pamainu, is pat pradziu buvo skyriaus vedejas Tutlys, bet gimdyma priieme Sukys.

Aš kaip tik panašiai tuo metu gulėjau ligoninėj (11,19 mane išleido namo)....
Atsakyti
ruosiausi ir planavau gimdyti Lazdijuose, tik va susikloste reikalai taip, kad prasidejo procesas nakti, tai neberizikavom ir vaziavom gimdyti vietoje (gyvenam Vilniuje, tai gimdziau VGN) bet apie gimdymo skyriu Lazdijuose tik silti ir geri atsileipimai. Aplinka tikrai maloni ir pakankamai jauki, patogi. kai teko jau paskutinemis dienomis konkreciai apsispresti kur gimdyti, daugiau pliusu buvo Vilniaus puseje, nes Lazdijuose nedare epiduro....
Atsakyti
Sveikos... 4u.gif

Gal kurios nors gimdet paskutiniu metu Lazdijuose? ar tikrai jau ir Lazdijuose daro epidura? g.gif
Atsakyti
QUOTE(regv @ 2006 11 10, 21:42)
Žinoma,sunkiai suprantama toks dalykas,kad tokiuose kaip Lazdijuose yra gimdymo sk.,o pas mus Druskininkuose nėra.Kiek žinau jau kokie treji keturi metai panaikinta.Buvo mažai gimdyvių ir neišsilaikė,nes vistiek dauguma gimdyti važiuodavo į Lazijus ar dar toliau.

na o kokie tie Lazdijai mastau.gif keistai nuskambėjo...
myliu savo gimtą miestelį wub.gif
kai laukiausi mama buvo užsiminusi ar nenorėčiau Lazdijuose gimdyti nes gydytojai geri...o kai dar sužinojo kiek mokėsiu už planinį cezarį Kaune, tai visai už galvos susiėmė doh.gif
kai vasarą gimdė giminaitė, kaip tik tuo metu kai atostogavo Lazdijuose skyrius, važiavo į Alytų, tai sakė daugiau ten nenori, aplinka sakė baisi....
Atsakyti
Sveikos visos mamytės... 4u.gif
Jau seniai bepranešėt naujienų apie Lazdijų ligoninę.. Juk ten gimdančių mamyčių tikrai nemažai. smile.gif

Kokie Jūsų atsiliepimai? Labai įdomu, nes vasaros pabaigoje man irgi teks ten apsilankyti... ax.gif smile.gif nestuke.gif
Atsakyti