Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kas gimdėt Lazdijuose? Patarkit.....

sveikos,aš ir gimdžiau prieš pora metų Lazdijuose,likau patenkinta,priežiūra liux thumbup.gif tik nepatiko 1 dalykas,kad daug personalo sulinde buvo,ir kažkokia praktikantė dar spoksojo blink.gif Šaunu kad jau daro epidiura mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal zinot ka nors ar sia vasara uzsidarys Lazdiju gimdymo skyrius atstogoms? g.gif Man nustatyta gimdyti liepos 15 d.,o girdejau, kad nuo liepos 1d. ruosiasi uzsidaryti. Pirma vaikeli gimdziau Lazdijuose, galvoju ir antra cia gimdyti.
Atsakyti
Sveikutės,
aš kaip tik šiandien iš ligoninės, susilaukėme sūnelio, po Cezario jaučiuosi thumbup.gif

QUOTE(dani @ 2008 06 08, 17:01)
Sveikos mamytes, gal zinot ka nors ar sia vasara uzsidarys Lazdiju gimdymo skyrius atstogoms?  g.gif Man nustatyta gimdyti liepos 15 d.,o girdejau, kad nuo liepos 1d. ruosiasi uzsidaryti. Pirma vaikeli gimdziau Lazdijuose, galvoju ir antra cia gimdyti.

Deja, bet liepai skyrius bus uždarytas, nes visi atostogaus sad.gif
Atsakyti
Na cia tai naujiena.... g.gif o atostogaus saziningai nuo liepos 1 iki 31 d?
Gal kas zinot tiksliai, bandziau siandien skambinti, bet nepavyko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 06 10, 17:49)
Na cia tai naujiena.... g.gif o atostogaus saziningai nuo liepos 1  iki 31 d?
Gal kas zinot tiksliai, bandziau siandien skambinti, bet nepavyko... schmoll.gif

As skambinau, liepe pasiskambinti birzelio 20 d., sake viskas priklauso nuo skyriaus vedejo. Nezinau, net ar laukti tiek laiko g.gif Gal vaziuosiu i Alytu apsiziureti. Turiu vienos gydytojos tel. nr., bet ji dirba Vilniuje Antakalnio ligonineje. Paskaiciau komentarus, nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
Kazkaip keistai cia su tom atostogom, nors man terminas 08.08-15, bet vistiek kazkaip nesmagu, maza kas... i Alytu tikrai nenoreciau, per daug jau ivairus atsiliepimai... turbut lieka Kaunas, bet atstumas gazdina...
Atsakyti
Prisiskambinau siandiena i akuserijos skyriu, tikrai patvirtino jog atostogauja nuo liepos 1 d. iki rugpjucio 1 d.
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 06 11, 08:40)
Prisiskambinau siandiena i akuserijos skyriu, tikrai patvirtino jog atostogauja nuo liepos 1 d. iki rugpjucio 1 d.

Labai liudna, man reiks vaziuoti kazkur i didesni miesta schmoll.gif
Atsakyti
nepergyvenk, viskas bus gerai, aisku smagiau kai arciau namu... smile.gif
Linkiu sekmingo gimdymo, sveikatos tau ir maziukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 06 11, 15:56)
nepergyvenk, viskas bus gerai, aisku smagiau kai arciau namu...  smile.gif
Linkiu sekmingo gimdymo, sveikatos tau ir maziukui 4u.gif

Deku uz palinkejimus, tikiuosi viskas praeis sklandziai. Pirmas gimdymas buvo labai sunkus, todel yra siek tiek tiek baimes.
Atsakyti
Jei tektu rinktis tarp Lazdiju ir Alytaus neabejodama rinkciausi Lazdijus. Personalas super thumbup.gif . Zinoma toms kurioms jau laikas spaudzia patariu apsiziureti ir kitur. Nors jei gimdymas vyks sklandziai, tai manau bet kur bus gerai.
Sekmes nestuke.gif mamytems
Atsakyti
Sveiki,
noriu patvirtinti informacija, jog
Lazdiju gimdymo skyrius laikinai uzdaromas nuo liepos 1 d. iki rugpjucio 1 d. ( rugpj. 1 d. jau dirbs) - personalas atostogauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 25 birželio 2008 - 15:32