Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(Taktas @ 2007 05 21, 23:28)
Ir ką čia bepridursi  g.gif
A, goglėje gali iškart suvesti printerio pavadinimą ir žodelius driver download. Arba eini tiesiai i gamintojo svetainę ir iš ten parsisiunti savo spausdintuvui tinkamus draiverius.

Nu tep.
Atsakyti
Ačiū, aš taip ir padariau, bet va, parsisiunčiu failą tada būna ten visokie UNZIP, ABOUT ir t.t. aš paspaudžiu unzip, man tuos failus atrakina ar ką padaro ir pasjkui dingsta su visam blink.gif Tai ką tada daryt? Niekaip negaliu tų failų rast, nei per run nei kaip kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamikadzė @ 2007 05 23, 09:48)
Ačiū, aš taip ir padariau, bet va, parsisiunčiu failą tada būna ten visokie UNZIP, ABOUT ir t.t. aš paspaudžiu unzip, man tuos failus atrakina ar ką padaro ir pasjkui dingsta su visam  blink.gif  Tai ką tada daryt? Niekaip negaliu tų failų rast, nei per run nei kaip kitaip  g.gif

Tai reikia nurodyti kur išskleisti, pvz.: Desktop, tada nesunkiai rasi.
Atsakyti
Aš kai siunčiuosi, paspaudžiu run, man jokių išsaugojimų niekur nerodo, kuyr įdėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamikadzė @ 2007 05 23, 10:24)
Aš kai siunčiuosi, paspaudžiu run, man jokių išsaugojimų niekur nerodo, kuyr įdėt  g.gif

Reikia spausti Save as ...
Atsakyti
Sveiki,
gal man truputį padėtumėt rolleyes.gif
Turiu Canon daugiafunkcinį. Spausdinant ant paveiksliuko gaunas vienodo atstumu išsidėščiusios neryškios linijos. Kiek suprantu reikia spausdintuvo galvutę nuvalyt. Tačiau instrukcijoj nieko nėra apie tai parašyta. Gal kas galėtų šiuo klausimu apšviest? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 07 17, 14:25)
Sveiki,
gal man truputį padėtumėt  rolleyes.gif
Turiu Canon daugiafunkcinį. Spausdinant ant paveiksliuko gaunas vienodo atstumu išsidėščiusios neryškios linijos. Kiek suprantu reikia spausdintuvo galvutę nuvalyt. Tačiau instrukcijoj nieko nėra apie tai parašyta. Gal kas galėtų šiuo klausimu apšviest?  ax.gif

Pabandykite padaryti taip: nueinate į spausdintuvo nustatymus (Start->Printers and faxes ir paspaudžiate ant spausdintuvo dešiniu klavišu, pasirenkate Properties)

Tada atsidariusiame langelyje spaudžiate Printing Properties mygtuką, Tada atsidaro lentelė kuri būna kitokia kiekvienam spausdintuvo modeliu, jame būna kortelė su spausdintuvo konfigūracija arba priežiūra (dažniausiai paskutinė arba priešpaskutinė). O ten mygtukas "Clean printer cartridges." arba panašiai.

Žodžiu tame langelyje pasinaršius galima atrasti. Ir galvutės prasivalo. HP spausdintuvams tai ten būna keli lygiai pravalymo.

Dar manau galima galvučių pravalymą rasti per paties spausdintuvo meniu, jei toks yra (paprastai ekraniukas ant spausdintuvo.)

Tik nevalykite mechaniškai pačių galvučių, nes sugadinsite.

Jei nepavyks rasti, tai parašykite modelį, gal ką rasime internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 17 liepos 2007 - 15:02
Dėkui..

Pabandžiau per spausdintuvo meniu, tai lyg ir mažiau šiek tiek linijų, kai kur kas antra gaunas, bet vistiek yra.. g.gif reiks dar ką nors pabandyt..
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 07 17, 14:25)
Sveiki,
gal man truputį padėtumėt  rolleyes.gif
Turiu Canon daugiafunkcinį. Spausdinant ant paveiksliuko gaunas vienodo atstumu išsidėščiusios neryškios linijos. Kiek suprantu reikia spausdintuvo galvutę nuvalyt. Tačiau instrukcijoj nieko nėra apie tai parašyta. Gal kas galėtų šiuo klausimu apšviest?  ax.gif

Įtariu, kad per "liesas" rėžimas įjungtas, arba rašalas į pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 07 17, 18:45)
Dėkui..

Pabandžiau per spausdintuvo meniu, tai lyg ir mažiau šiek tiek linijų, kai kur kas antra gaunas, bet vistiek yra..  g.gif  reiks dar ką nors pabandyt..

Galima bandyti dar kartą pravalyti. Ne visada prasivalo iš pirmo karto, ypač jei rašalinis spausdintuvas naudojamas retai. Rašalas šiek tiek uždžiūva ir spausdinant tie kieti padžiuvusio rašalo gabaliukai brėžia per popierių sudarydami tolygias linijas. Porą kart pravalius su pertraukomis po maždaug valandą ar pusvalandį, turėtų atmirkti ir pasišalinti. Čia tiek iš mano patirties.
Atsakyti
Na šiaip spausdintuvas naujas ir kasetės naujos ax.gif Bet tos linijos dėl galv utės ar galbūt šiaip kas nors?
Buvo funkcijos "valymas" ir "gylus valymas" (pažodžiui išvertus), tai padariau tą paprastą valymą. Reiks padaryt giluminį..
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 07 17, 20:54)
Na šiaip spausdintuvas naujas ir kasetės naujos  ax.gif  Bet tos linijos dėl galv utės ar galbūt šiaip kas nors?
Buvo funkcijos "valymas" ir "gylus valymas" (pažodžiui išvertus), tai padariau tą paprastą valymą. Reiks padaryt giluminį..

Manau dar bus ir trečias lygis, bent jau HP duoda. Tai tas naudoja daug rašalo. t.y. praktiškai tai yra prapurškimas.
Atsakyti