Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(Mona187 @ 2007 07 31, 21:44)
Na šiaip kad įžiūrėti tuos mygtukus reiktų daugiau "pritraukti" printerio vaizdą, bet iš nuorodos, kurią įdėjau, tą padaryt nelabai įmanoma. Pas mane ant printerio irgi yra du mygtukai, paskirtį žinau tik vieno. Tai gal yra kokia knygutė su instrukcija, kur būtų viskas paaiškinta? Jei turėčiau didesnę spausdintuvo nuotrauką, gal kaip nors ir paaiškėtų kas. Reikia eksperimentuoti, bandyti. Juk visvien rašalo kasetės vieta kažkur turi būti g.gif  unsure.gif

Ten yra instrukcija tik kaip ideti unsure.gif , kazkaip bandysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbara 080 @ 2007 08 01, 15:03)
Ten yra instrukcija tik kaip ideti unsure.gif , kazkaip bandysiu tongue.gif

Kaip įdedi taip ir išimi.
Atsakyti
HP F380 ar pirkti?
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 08 09, 19:54)
HP F380 ar pirkti?

Aš tai nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 10, 20:06)
Aš tai nepirkčiau.

O kuri? Nauduosius namie ,norisi ir nebrandgu ir gan kokybiska g.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 08 11, 10:59)
O kuri? Nauduosius namie ,norisi ir nebrandgu ir gan kokybiska g.gif

Nusipirksi, tai ir turėsi.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 11, 18:51)
Nusipirksi, tai ir turėsi.

Tai gal patarsi koki?
Atsakyti
QUOTE(astravi @ 2007 07 29, 22:20)
Turiu daugiafunkcinį spausdintuvą HP F380,atrodo viskas yra tvarkoj,bet kartais nespausdina dokumentų pagal ADOBE READER programą,t.y spausdina kažkokius hieroglifus.Gal kas galėtų paaiškint  smile.gif

Truksta sriftu. Norint atsispausdinti spaudi Print - Advanced ir uzdek varnele Print as image. Turetu atsispausdinti. Bus blogesne kokybe, bet geriau negu hieroglifai.
Atsakyti
Tai gal kas gali patarti koki geriau pirkti daugiafunkcini spauzdintuva ne darbui o nauduotis namie? Nebrangu bet gan kokybiska
help.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 08 13, 15:19)
Tai gal kas gali patarti koki geriau pirkti daugiafunkcini spauzdintuva ne darbui o nauduotis namie? Nebrangu bet gan kokybiska
help.gif

O ar tikrai reikia daugiafunkcinio? bent mn namuose pilnai pakanka lazerinio. Antri metai jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 08 13, 23:22)
O ar tikrai reikia daugiafunkcinio? bent mn namuose pilnai pakanka lazerinio. Antri metai jokių problemų.

Nu tai va, kam po perkūnais tie kombainai reikalingi ?
Atsakyti
O tai koki is nedaugiafunkciniu pasiulysit? biggrin.gif
Atsakyti