Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

Help!!!
Mes turim Canon S100 spausdintuva ir po windowsu perinstaliavimo nebeiseina jo priinstaliuoti.O be jo kaip be ranku! cry.gif Neturim instaliacinio disko,vienu zodziu - sakes.Ka daryti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 04 25, 14:51)
Help!!!
Mes turim Canon S100 spausdintuva ir po windowsu perinstaliavimo nebeiseina jo priinstaliuoti.O be jo kaip be ranku!  cry.gif  Neturim instaliacinio disko,vienu zodziu - sakes.Ka daryti? verysad.gif

Tik nereikia nervintis, oficialiam Canon puslapi yra driveriai: cia
Tam puslapi reikia pasirink operacine sistema ir kalba.
Atsakyti
Sveikos mamytės,prispaudė mane bėda, nusipirkom spausdintuvą HP LaserJet 1010, tačiau vaikas sulaužė instaliavimo diskelį cry.gif , bandžiau persisiųsti progmarą iš interento, bet bandant instaliuoti pasirenkamame saraše nėra LaserJet 1010 modelio.Nebežinau ką daryti,gal kas Vilniuje galėtų paskolinti diskelį??? cry.gif verysad.gif Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Žaneta-mama @ 2005 08 23, 20:50)
Sveikos mamytės,prispaudė mane bėda, nusipirkom spausdintuvą HP LaserJet 1010, tačiau vaikas sulaužė instaliavimo diskelį cry.gif , bandžiau persisiųsti progmarą iš interento, bet bandant instaliuoti pasirenkamame saraše nėra LaserJet 1010 modelio.Nebežinau ką daryti,gal kas Vilniuje galėtų paskolinti diskelį??? cry.gif  verysad.gif Būčiau labai dėkinga.

Bandyk čia pažiūrėti 4u.gif Pasirink operacinę sistemą ir spausk Driver, o po to Download mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiiunčiau tą programą,bet nemoku gerai atlikti instaliavimo eigos, nes tarp tvarkyklės siūlomų spausdintuvų sąrašo nėra mano printerio modelio (Laser Jet 1010), net nėra iš tos serijos Laser Jet 1000 modelio.Nežinau koks turi būti prievadas .Padėkit labai prašau... cry.gif
Atsakyti
reikalingas nebrangus spaudsintuvas iki 200 Lt, todėl apsistojom ties šiais dviem. Gal kas naudojat, kokie būtų pliusai ir minusai. Kurio būtų pigesnės eksploatacijos išlaidos.
Ačiū
Atsakyti
Man atrodo, kad geriau Pixma 1000.
Be to ir rašalo kasetės pigesnės pixmai,
HP DJ 3745 juoda kainuoja apie 62 Lt, spalv. 73Lt., o pixmai juoda 24Lt., spalv. 52Lt.
Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju Canon Pixima ip1000 ir neturiu kuo labai ir skųstis.Pagal tokią kainą visai jis neblogas smile.gif Tik kol pradeda spausdinti truputį nervas suima.
Atsakyti
O kas bus spausdinama ir kiek?
Gal visai apsimoka kahzkiek daugiau sumoket, bet eksplotacija pigesne bus.
O ish siu tai Canon rinkciausi pigiau eksplotuot.
Atsakyti
spausdinti labai daug nesiruošiame, tik tiek, kad prireikus ką skubiai atsispausdinti nereiketų draugų ir pažįstamų prašinėti. Dar kiek domėjausi, sake kad jų abiejų rašalo kasetes galima papildyti - papildymas kažkur 5-15 Lt, o Hp dar turi kažkokią apsaugą nuo išdžiūvimo.
Kaina jų labai panaši, o aš nelabai charakteristikose gaudausi...
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2005 09 28, 13:07)
spausdinti labai daug  nesiruošiame, tik tiek, kad prireikus ką skubiai atsispausdinti nereiketų draugų ir pažįstamų prašinėti. Dar kiek domėjausi, sake kad jų abiejų rašalo kasetes galima papildyti - papildymas kažkur 5-15 Lt, o Hp dar turi kažkokią apsaugą nuo išdžiūvimo.
Kaina jų labai panaši, o aš nelabai charakteristikose gaudausi...

Niekas ten ishdziut negali, buna kad UZdziuna galvutes (tos kur spausdina). HP kasetes yra su galvutemis (del to jos ir brangios), pas Canon tik kasetes tik su rashalui. O shiaip bent karta i pora savaiciu reiketu atspausdint ka nors, tada neuzhdzius galvutes.
Kitas variantas pirkt lazerini printeri, ten niekas neuzhdzius tik jie brangesni ir spalvotai neatspausdinsi.
Atsakyti
nagi įkalbėjot... nuvažiavom ir nusipirkom canoną. ax.gif
Dėkoju visiems už patarimus
Atsakyti