Gal kas žinot iš kur parsisiųsti driver'į Minolta PagePro 8 spausdintuvui? (XP Windows'ams)

QUOTE(Vilkute @ 2005 12 26, 22:27)
Gal kas žinot iš kur parsisiųsti driver'į Minolta PagePro 8 spausdintuvui? (XP Windows'ams) 

Rašai į Google Minolta PagePro 8 download drive. ir ieškai. Tik pasitikslink printerio pavainimą. Šiaip draiveriai yra nemokami ir juos susirasti nėra labai sunku. Galų gale gali parašyti Minolta drive į google ir iš gamintojo svetainės parsisiūsti

Bandžiau per google visaip ieškot bet nieks nepavyko
. Rasti kažką radau, bet kai bandau siųstis niekas nesigauna Turbūt nemoku kažko
Nors esu ne vieną drierį parsisiuntus ir viskas normaliai gavosi, o čia niekaip

Man taip buvo, kai negalėjau sisiinstaliuoti savoMustek skanerio ant XP, tiesiog nebuvo draiverio, nes kai pirkau skanerį, dar XP nebuvo. Parašiau į Mustek support'ą, jie netrukur atrašė, atsiuntė nuorodą į tokį failiuką, kuris man padėjo suinstaliuoti Win98 draiverį ant XP, ir viskas susitvarkė.
Tai kad jei nerandi, nebijok parašyt, tam support team ir yra, kad tokiais reikalais rūpintųsi
Tai kad jei nerandi, nebijok parašyt, tam support team ir yra, kad tokiais reikalais rūpintųsi

Ačiū, Frosted, bandysiu
. Vat ir man neduoda būtent XP.

Pagal charakteristikas tai tavo pasirinktas Canon yra geresnis.
QUOTE(Kokere @ 2006 04 09, 13:48)
Pagal charakteristikas tai tavo pasirinktas Canon yra geresnis.
tai aš taip irgi supratau,bet norėtųsi,kad tie kas turi parašytų kaip kuris

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 09, 15:26)
Turim hp.Na naudotis juo paprasta.Kopijuoja greitai.Is skaitmeninio fotiko nuonraukos kokybiskos.Skenuoja gerai.Viskuo patenkinti.Kainos ju panasios.Cenono neturejom ,tai kuris pranasesnis nezinau.
QUOTE(Nuokata @ 2006 04 09, 15:18)
Turim hp.Na naudotis juo paprasta.Kopijuoja greitai.Is skaitmeninio fotiko nuonraukos kokybiskos.Skenuoja gerai.Viskuo patenkinti.Kainos ju panasios.Cenono neturejom ,tai kuris pranasesnis nezinau.
tą hp turi ir keli pažįstamį irgi nesiskundžia,o kaž kaip Cenon

labas merginos,
gal patarsit kaip mum ta spauzdintuva pasijunkt, mat kai perašė išnaujo C diska tai visas reikiamas programėles sukėlė o va nuo musu spauzdintuvo disko ir nerado, ir beje aš namie jo taip pat niekur nerandu
spauzdintuvo markė hp deskjet 3820 gal kas turit toki .
nežinau nė kaip bet siulikit savo patarimus gal su jusu pagalba aš visgi išsisuksiu nuo to ,kad nauja pirkt
Šiaip aš pati tai gyvenu Plungėje bet bunu tai Vilniuje tai Kaune tai Palangoje.
gal patarsit kaip mum ta spauzdintuva pasijunkt, mat kai perašė išnaujo C diska tai visas reikiamas programėles sukėlė o va nuo musu spauzdintuvo disko ir nerado, ir beje aš namie jo taip pat niekur nerandu

nežinau nė kaip bet siulikit savo patarimus gal su jusu pagalba aš visgi išsisuksiu nuo to ,kad nauja pirkt

Šiaip aš pati tai gyvenu Plungėje bet bunu tai Vilniuje tai Kaune tai Palangoje.
QUOTE(Ilonėlė @ 2006 07 22, 22:16)
labas merginos,

sveika pabandyk atsiųsti IŠ ČIA prieš tai atjunk kabelį printeriuko nuo kompo, tada parsisiųk tą programą iš nurodyto puslapiuko ten parašyta click here to download ir kai atsisiųs tai instaliuok, tada vėl prijunk kabelį ir žiūrėk ar viskas gerai. manau turėtų tikti, jei ką rašyk į až dar tada pažiūrėsim ( na jei netiks) bet manau tikrai tiks