Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(Palemonas @ 2009 01 23, 00:07)
Tai nustatyk draft mode.

o kur jis turi buti?apziurejau visur,nera pas mane,arba nezinau kur ieskot
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 23, 14:10)
o kur jis turi buti?apziurejau visur,nera pas mane,arba nezinau kur ieskot

Jeigu dirbi worde, spaudi Ctrl+P, atsidaro lentelė:

1. user posted image

2. user posted image

arba, jeigu nori nusistatyti dar "kūdesnį" režimą:

3. user posted image

4. user posted image
Atsakyti
dekui pabandysiu,o kaip tu pasidarei rusiskai,pas mane angliskai,o as nesuprantu
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 23, 13:45)
Jeigu dirbi worde, spaudi Ctrl+P, atsidaro lentelė:

1. user posted image

2. user posted image

arba, jeigu nori nusistatyti dar "kūdesnį" režimą:

3. user posted image

4. user posted image

o ketvirtoj tavo lentelej,ant kiek nustatyti?ant 3?viska padariau kaip parodei,pas tave raso drugoje rusiskai ,pas mane custom,o kur antroj ir trecioj lentelej rodai,tai galima arba ta arba ana pasirinkt?o kaip man pas save nustatyti rusu kalba?man butu lengviau nei anglu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 23 sausio 2009 - 16:46
QUOTE(pandutė @ 2009 01 23, 17:33)
...
o ketvirtoj tavo lentelej,ant kiek nustatyti?ant 3?
5 pats "liesiausias" režimas, 1 - "riebesnis", bet "kūdesnis" už černovik.

viska padariau kaip parodei,pas tave raso drugoje rusiskai ,pas mane custom,o kur antroj ir trecioj lentelej rodai,tai galima arba ta arba ana pasirinkt?
Taip galima, bet jeigu pasirinksi drugoje, turi spausti zadat, o tada kitoje lentelėje stumdyti šliaužiklį: 5 - visai kūdas, 1, 2 - riebesni, bet kūdesni, kaip ir sakiau, už černovik.

o kaip man  pas save nustatyti rusu kalba?man butu lengviau nei anglu

Perrašyk driver'ius, ir perrašymo metu pasirinksi kalbą. Ten yra ir rusų.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 23, 17:25)
5 pats "liesiausias" režimas,  1 - "riebesnis", bet "kūdesnis" už černovik.
Taip galima, bet jeigu pasirinksi drugoje, turi spausti zadat, o tada kitoje lentelėje stumdyti šliaužiklį: 5 - visai kūdas, 1, 2 - riebesni, bet kūdesni, kaip ir sakiau, už černovik.
Perrašyk driver'ius, ir perrašymo metu pasirinksi kalbą. Ten yra ir rusų.

as paspaudziau 3 sliauzikli,ar ne per dauk?gal 2uzteks?nelabai susigaudau koki reik,o driverius man irase brolis,pati nemoku,reiks prasyt kad perrasytu,dekui labai uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 23, 19:31)
as paspaudziau 3 sliauzikli,ar ne per dauk?gal 2uzteks?nelabai susigaudau koki reik,o driverius man irase brolis,pati nemoku,reiks prasyt kad perrasytu,dekui labai uz pagalba

Nu tai pasižiūrėk kaip atspausdins, matysi ar kūdžiau, ar riebiau reikia. Kiek reikės tiek ir pastumsi.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 23, 18:35)
Nu tai pasižiūrėk kaip atspausdins, matysi ar kūdžiau, ar riebiau reikia. Kiek reikės tiek ir pastumsi.

supratau,dekui tau 4u.gif
Atsakyti
Niu ką, namuos jau guli naujasis kvepiantis Canon Pixma IP 4600, jau išbandytas thumbup.gif spausdina ant CD/ DVD thumbup.gif Tik aš gal kiek atsilikus, man buvo nesuprantama kaip toj pilnoj komplektacijoj nebuvo USB laido doh.gif spausdintuvas - kompiuteris, teko staigiai lėkt į artimiausią topo centrą biggrin.gif Žiūrėsim ar manęs jis nenuvils ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 01 23, 19:54)
Niu ką, namuos jau guli naujasis kvepiantis Canon Pixma IP 4600, jau išbandytas  thumbup.gif spausdina ant CD/ DVD  thumbup.gif Tik aš gal kiek atsilikus, man buvo nesuprantama kaip toj pilnoj komplektacijoj nebuvo USB laido  doh.gif spausdintuvas - kompiuteris, teko staigiai lėkt į artimiausią topo centrą  biggrin.gif Žiūrėsim ar manęs jis nenuvils  ax.gif

Labai geras pasirinkimas, tikrai nenuvils.
Atsakyti
Gal kas galit patart kaip "apgaut" Canon MP 210, patys užpildėm dažų kasetę, bet spausdintuvas ją "mato" tuščią g.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 01 24, 16:40)
Gal kas galit patart kaip "apgaut" Canon  MP 210, patys užpildėm dažų kasetę, bet spausdintuvas ją "mato" tuščią  g.gif

Įmanoma, reikia kasetės kontaktus atjungti.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 25, 12:32)
Įmanoma, reikia kasetės kontaktus atjungti.

tą žinom, girdėjom... ax.gif bet kuriuos g.gif jų ten daug , o gal visus galima užkibyt bigsmile.gif

Atsakyti