Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(pandutė @ 2009 01 31, 19:45)
taip canon,na tik vienoj vietoj yra tas zodis,visad spausdino juodai,o sitas schemas ruzavai

Pandute, pabandyk išimti spalvotą kasetę iš vis lauk. Palik tik juodą, gal tada spausdins juodai. Aš taip darydavau su savo senuoju HP... Nežinau kaip būtų su canon.
Atsakyti
QUOTE(Smalizius @ 2009 02 02, 17:19)
Pandute, pabandyk išimti spalvotą kasetę iš vis lauk. Palik tik juodą, gal tada spausdins juodai. Aš taip darydavau su savo senuoju HP... Nežinau kaip būtų su canon.

as ir taip pagalvojau
Atsakyti
Sveiki
Turiu tokia beda - pasipildziau kasete juoda. Is pradziu spausdino gerai, o dabar sapusdina, bet daug eiluciu nukerta pusiau (puse atspausdina,puse nea). Cia blogai papildyta kasete (pildziau ne pati) ar kame cia esme??? Labai skubiai reik atsakymo. Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2009 02 13, 14:31)
Sveiki
Turiu tokia beda - pasipildziau kasete juoda. Is pradziu spausdino gerai, o dabar sapusdina, bet daug eiluciu nukerta pusiau (puse atspausdina,puse nea). Cia blogai papildyta kasete (pildziau ne pati) ar kame cia esme??? Labai skubiai reik atsakymo. Aciu is anksto

Jei būtum pasakius koks tas tavo spausdintuvas, tai visai gerai būtų, ar mes čia turim atspėti iš 3 kartų ?
Atsakyti
Valyma galvutes padaryk smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau labai - teigi as blondine ant situ reikalu 4u.gif Spausdintuvas Canon MP160.
O kur man ta "galvute" rast? 4u.gif
Atsakyti
eini i control panel. Nueini i printerius. Pasirenki canon ta savo spausdintuva, spaudi desini, printing preferences ir paskutiniam tabe uzdek deep clining smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 02 13, 15:52)
eini i control panel. Nueini i printerius. Pasirenki canon ta savo spausdintuva, spaudi desini, printing preferences ir paskutiniam tabe uzdek deep clining smile.gif

Padariau ka patarei, bet vistiek tas pats... g.gif
Atsakyti
pakeisk spausdinimo kokybe
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 02 13, 16:10)
pakeisk spausdinimo kokybe

Kaip tai padaryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2009 02 13, 16:12)
Kaip tai padaryti? 4u.gif

Labai ACIU uz pagalba - jau radau. Atsispausdino puikiai thumbup.gif
Dar karta didelis ACIU mirksiukas.gif