Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(rimuxxx @ 2006 09 15, 15:09)
windovs xp jei teisingai supratau klusimą blush2.gif

sveika,

HP 520 spausdintuvo programėlė yra pačioje Win Xp sistemoje. Eini per

Start-->Settings-->Printers and faxes-->add printer, ..., parenki, kad tavo printerio gamintojas yra HP, o dešinėje pusėje žemyn krentančiame meniu parenki spausdintuvo modelį HP Deskjet 520"

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scorp99: 15 rugsėjo 2006 - 14:33
QUOTE(rimuxxx @ 2006 09 14, 21:42)
Pas mane printeris hp deskjet 520 ta pati problema reik instaliacinės programos internete nepavyko rast gal kas padės? blush2.gif

Problemos sprendimas čia:
http://h10025.www1.h...9&lang=en&cc=us
p.s pasirink pagal naudojamą OS.
Atsakyti
QUOTE(Vidulė @ 2004 03 07, 11:39)
Ruošiamės namuose pirkti spausdintuvą,kuris tiktų ir nuotraukoms spausdinti. Gal galit ką nors patarti. Kad nebūtų baisiai brangus,bet atsispausdintų kokybiškos nuotraukos. Kokiais spausdintuvais naudojatės jūs ?    g.gif  g.gif  g.gif

Nusipirku HP Deskjet 3940-visiškas š...Nusipirkai Lexmark-ir tas nespausdina, reikia gražinti į parduotuvę remontui kol yra garantinis.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 09, 19:41)
tą hp turi ir keli pažįstamį irgi nesiskundžia,o kaž kaip Cenon g.gif na gal dar kas nors parašys ir apie jį ax.gif

Namuose turiu Canon PIXMA iP3000, antri metai dirba, o rašalą pakeičiau prieš kokias 3 savaites. Darbe turiu Canon PIXMA iP4000 maždaug apie mėnesį. Įspūdžiai apie juos (mano asmeniški) labai geri: taupūs, neuždžiūsta, labai kompaktiški, apsaugoti nuo dulkių, nuotraukos superkokybės. Man pačiam spausdinantis nuotraukas, savikaina gaunasi apie 8 centus (popieriumi+dažai). Manau, kad jų kainos ir kokybės santykis idealus. Tik nepirkit kokių nors LEXMARK.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2006 12 19, 00:12)
Tik nepirkit kokių nors LEXMARK.

... bei Xpoint mirksiukas.gif
O šiaip, aš irgi už Canon`us. Tačiau ir HP visai neblogi, o ir Samsung`o lazerinukai labai puikūs.
Atsakyti
Gal kas ka zinot apie spausdintuvus, skirtus spausdinti ant medziagos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2007 01 08, 18:34)
Gal kas ka zinot apie spausdintuvus, skirtus spausdinti ant medziagos?  g.gif

Ale žiūrint ant kokios. Popierius -- irgi medžiaga.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 09, 01:09-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 09, 01:09)
Ale žiūrint ant kokios. Popierius -- irgi medžiaga.

Medziaga yra medziaga, o popierius yra popierius. blink.gif
Domintu popierius - taip ir rasyciau.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2007 01 08, 19:08)
Medziaga yra medziaga, o popierius yra popierius.  blink.gif
Domintu popierius - taip ir rasyciau.

Na tuomet sukonkretinkit -- apie kokią medžiagą kalbą eina. Ant šilko tai jūs tikrai nepaspausdinsit.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 09, 01:44-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 09, 01:44)
Na tuomet sukonkretinkit -- apie kokią medžiagą kalbą eina. Ant šilko tai jūs tikrai nepaspausdinsit.

Buciau blondine - spausdinciau. tongue.gif
Zinau, kad yra spausdintuvu, skirtu spausdinti pvz., ant drobes... Beje, kalba neina apie mikroskopinius formatus. Mane domina - kokia firma, kur, kaip, uz kiek ir t.t.
O ant silko galima piesti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2007 01 08, 19:22)
Buciau blondine - spausdinciau.  tongue.gif
Zinau, kad yra spausdintuvu, skirtu spausdinti pvz., ant drobes... Beje, kalba neina apie mikroskopinius formatus. Mane domina - kokia firma, kur, kaip, uz kiek ir t.t.
O ant silko galima piesti. tongue.gif

Aš galvojau kad Jūs spausdintuvo tokio ieškote doh.gif

Yra kelios firmos. Pasinaudokite www.google.lt ir tikrai turėtumėte atrasti.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 08, 16:32)
4u.gif susiruošiau pirkti spausdintuvą ir nežinau kuris geriau g.gif gal galite patarti ax.gif
ŠITĄ ar ŠITĄ

labai dėkui kas patarsit 4u.gif

as turiu cannon,butent sita, ir negaliu skustis nuotrauku kokybe gera, kopijuoja ir skenuoja gerai,perkam orginalias kasetes,nes pildyti neapsimoka,kaina mazesne apie 20 litu bet neaisku ar gerai bus kokybe,as patenkinta thumbup.gif
Atsakyti