Įkraunama...
Įkraunama...

mobingas (psichologinis teroras darbe)

QUOTE(Betule @ 2009 10 27, 22:47)
Manau, taip sveikoje darbinėje aplinkoje neturėtų būti ir tai nėra mano problema.

Taip.Tokio dalyko neturėtų būti.Bet ir pati turi suprasti,jog išeidama į kitą darbą vis tiek bus kažkokia tai ,,bobikė"(arba nebūtinai) kuriai tu nepatiksi.Tad verčiau užmiršk savo emocijas,o ypač jautrumą ir dirbk.
Sėkmės didžiausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 10 27, 22:47)
Netgi tokie dalykai, kaip kai kurių kompiuterinių programų nežinojimas ar nemokėjimas jomis naudotis paskatindavo asmeninius įžeidinėjimus. Manau, taip sveikoje darbinėje aplinkoje neturėtų būti ir tai nėra mano problema. Ar buvau konkurentė? Galbūt, nors niekada nedaviau tam prielaidos. Tiesa, tik pradėjus dirbti sužinojau, jog direktorius mane priėmė, nes "esu labai faina merga". Dabar tai aišku jau nebesvarbu  smile.gif

Suradau savo pliusus thumbup.gif
Žinau, kaip sunku darbe, kai esi nesuprastas ir nemėgiamas 4u.gif , bet ar įsitikinus, kad kitam darbe nesikartos panaši situacija???
Jei nori siekti karjeros, turi išmokti nepasiduoti, nereguoti (audringai), tobulėti arba......būti kaip visi - vidutinybe biggrin.gif
Priimk, tai kaip išbandymą 4u.gif
Sėkmės
Atsakyti
Visiems geras nebūsi ir tikrai nebus taip, jog visi gerbs, mylės bei glostys. Bet kai suaugę žmonės tyčiojasi - tikrai nekas. Matyt jau tikrai buvo virš visko, jei pasielgiau drąstiškai ir nusprendžiau išeiti.
Atsakyti
Kitą vertus, jei kolegės užsisėda - mato tavyje konkurenciją. O tai reiškia, kad nesi "pilka pelytė". Jau vien ta mintis turėtų suteikti stiprybės thumbup.gif
Atsakyti