QUOTE(maupiecka @ 2009 05 26, 18:56)
Del kolegu is sono, tai net nezinau...esu uz juos jaunesne, gal pamokyt nori...gal tiesiog nusodint
Papildyta:
Nenoriu nusileist

Manau, kad tada galo nebus..."jai tai leeeeido...a man neaaaa"
Tiesą pasakius, nei tu kreipk dėmesį į tuos pezalus, nei aplamai jų klausyk. nes kai išgirsti, tai paskui vis tiek nesmagu. O realiai tai nė pasiaiškinsi, nė kaltų atrasi. Nė tu žinai, ar ten tikrai bobos taip sakė, ar diedai prikūrė, jie gi dar aršesni pletkininkai už bobas. Ir aplamai, normalūs diedai pletkų nenešioja. Tfū į juos
Aš kai buvau panašioj situacijoj, tai jokių pletkų neklausiau ir nieko nežinojau

Ir nesinervinau

O man kas, aš darau, ką reikia, reikalauju, kas priklauso, malkų išrašau, kada priklauso ir cenzūriškai - ir tegu peza ką kas nori

Sužinojau pletkų pobūdį jau po kelių metų, pobūdis buvo įprastas - kad mano vaikas ne nuo mano vyro, o nuo tiesioginio vado

Bet aš tatai sutraktavau kaip komplimentą - jei jau taip šneka, reiškia, dar ne sena tarka, o visai vartotina

O aš pati gi žinau, nuo ko mano vaikai, ir vyras žino, ir tiesioginis vadas tikriausiai žino... Bent jau jis žino, kad nuo proto pi*imo vaikai negimsta, nes jei gimtų, tai ne tik aš anų turėčiau, bet ir 2/3 gamybos diedų

Tai ko man jaudintis
Gal todėl į akis ir nesakė. Bijojo, kad garsiai džiūgaut pradėsiu