Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų supažindinimas

Mano drauges tevai labai nori susipazinti su maniskiais , bet problema tame, kad mano tevai nemoka vokiskai, o jos lietuviskai tai neisivaizduoju kaip tai reikes padaryti, o ir gevena skirtinguose salyse. O del sitos priezasties jog negali pabendrauti su mano tevais jos mamai kyla labai daug "abejoniu" del manes biggrin.gif skamba kvailai, bet ka gali padaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaladze: 30 gruodžio 2010 - 07:20
QUOTE(feminell'a @ 2010 11 15, 16:24)
Nors esamne susižadėję nematau reikalo pažindinti smile.gif  manau tai padarysime kai jau planuosime vestuves  biggrin.gif

Pas mus is viso komiska situacija.....Mano brolis visai greitai veda ir nusimato musu (mano tevu, mano ir "busimos nuotakos" tevu ir pacios busimos nuotakos) susipazinimas santuoku rumuose biggrin.gif Kvaila situacija tai jau tikrai... doh.gif Dar tokio dalyko musu gyvenime nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 10 sausio 2011 - 13:05
Mūsų tėvai irgi nepažįstami dar, bet mes ''dirbam'' ties šiuo klausimu biggrin.gif Reikės iki vestuvių būtinai supažindint, nes tik pusė metų beliko ax.gif Ai, nedarau aš iš to tragedijos, kadangi skirtinguose miestuose tėvai gyvena, tai šiaip ar taip dažnai nesimatys...
Atsakyti
QUOTE(kaladze @ 2010 12 30, 08:19)
Mano drauges tevai labai nori susipazinti su maniskiais , bet problema tame, kad mano tevai nemoka vokiskai,  o jos lietuviskai tai neisivaizduoju kaip tai reikes padaryti, o ir gevena skirtinguose salyse. O del sitos priezasties jog negali pabendrauti su mano tevais jos mamai kyla labai daug "abejoniu" del manes biggrin.gif skamba kvailai, bet ka gali padaryti smile.gif

Analogiska situacija pas mane. Mano MB - vokietis. Mano tevai vokiskai, nei angliskai ne bum bum. Bet tai nebuvo kliutis susipazinti. Kai eilini karta mama atskirdo i Vokietija - visi nuejom vakarienes. Teko pavertejaut, bet siap is esmes viskas gerai praejo. O artimiau bendraut jiems nebutina.
Atsakyti
Jo, manau tevus galima supazindinti, kai jau vestuves ant nosies ir manau pats laikas, kai yra pasiruosimas vestuvems, tokie seimininiai pietus susipazinti viesiems bendrai butu puiku. O kol draugauji tai, manau neverta pazindinti smile.gif
Atsakyti
Jei mama nebutu uzmaciusi pravaziuodama mieste, kad vaikstau su kazkokiu vaikinu rankutem susikibusi, tai nezinia kada buciau supazindinusi. Bet kai jau paprase atvesti supazindinti, tai teko smile.gif Tada gal tik koks menuo praejas buvo smile.gif
Atsakyti
Tada kai nusprendziat kad laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka daryt kai tevai issiskyre, kazkaip nesinori skriausti nei mamos nei tecio, o jie kartu kaip kate su suniu, mama net tecio sesei i vestuves kviesti neledo grasino kad nedalyvaus.. g.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad čia labai individualu. Vienais atvejais tėvai gali labai greitai susipažinti vieni su kitais, netgi atsitiktinai, kitais - vos ne per vestuves Santuokų rūmuose ar bažnyčioje.

Asmeniškai man atrodo tinkamiausia tada, kai santykiai jau pasiekę tokį lygį, kad nusimato vestuvės (nebūtinai turi būti sužadėtiniai). Bet jau susižadėjus norėtųsi, kad tėvai vieni su kitais susipažintų ir kažkiek pabendrautų.
Atsakyti
QUOTE(Deluxe_DM @ 2010 12 03, 17:43)
Kai poros santykiai rimti ir jau planuojama, kuriama ateitis kartu - tada laikas supazindinti tevelius smile.gif

Visiskai pritariu! mirksiukas.gif Bet tai nebutinai turi buti tik pries pat vestuves.
Atsakyti
Buvau isvykus musu draugystes pradzioj ilgesniam laikui, tai buvo kaip ir santykiu isbandynas, tai mano tetis pasake, jei kai grisi dar busit kartu, tai jau ir su tevais galesim susipazint, pasijuokem ir viskas, po gryzimo po keliu menesiu susizadejom, tai tetis vel uzsimine, kad susipazint noretu su jo tevais, pradejom planuot vestuves, tai jo tevai priesiski buvo, tai kai pasiguodziau mamai, ji irgi uzsimane pamatyt kas per vieni jos mazyle skriaudzia biggrin.gif biggrin.gif o kai rinkomes sodyba vestuvem, tai kadangi netoli mano tevu (abi puses gyvena skirtinguose miestuose) tai mano mama buvo irgi nemacius sodybos, tai ji irgi uzsimane apziuret, tai taip ir supazindinom sodybos kieme biggrin.gif biggrin.gif veliau nuvaziavom i kavine, pasnekejom, paplanavom vestuves ir issiskirstem jo tevai tai nezinau ka mane, bet maniskiai tai suprato, kad minimalus santykiai bus, nes je visi labai skirtingi sad.gif nors ir nreikejo ko kito tiketis. sad.gif
Atsakyti
Mes su žmona savo tėvus supažindinom kai jau buvome nusprendę tuoktis. Manau kad tai geriausia.
Atsakyti