uoj o man labai patinka kai maęs klausia, ar paųžįstu saviškio tėvus 
nes mes su juo ėjome į pankų koncertą, aš buvau apsirengus labai aju ekstravagantiškai. odinė striukė, kerzai ir t.t. o jis sako: pakeliui užsuksime pas mano mamą į darbą,reikia kai ką paimti. aš vos nenukritau vietoje. na kai nuėjome ji man pasirodė labai maloni, tačiau iš kart supratau, kad jai neprieširdies mano stiliukas :DDD
nes vaikinas buvo panašiai apsirengės ir ji jam sako: kodėl taip nerangiai atrodai, kaip koks BANDIŪGAS
O su maniškiais buvo dar įdomiau: mes stovėjome po pasimatymo prie mano namų, jis palydėjo iki pat laiptinės dūrų, abudu išgėrę
ir pro šalį iš parduotuvės ėjo maniškiai
jie tik pažvelgė ir sako: kada būsi namie. o aš sugebėjau tik pasakyti: kai atsisveikinsim 
o vėlioau maniškis ne kartą pats susitiko su mano mamyte
ir dabar jie net per skype'ą susirašinėja, net nuo manęs slepia chatus savo
o su juo mam dar geriau neteko susipažinti, bet ji žino apie mūsų rimtus DABAR JAU, santykius. visgi gyvena kartu. kaip tik greitai važiuosim į svečius pas jo šeimynėlę.

nes mes su juo ėjome į pankų koncertą, aš buvau apsirengus labai aju ekstravagantiškai. odinė striukė, kerzai ir t.t. o jis sako: pakeliui užsuksime pas mano mamą į darbą,reikia kai ką paimti. aš vos nenukritau vietoje. na kai nuėjome ji man pasirodė labai maloni, tačiau iš kart supratau, kad jai neprieširdies mano stiliukas :DDD
nes vaikinas buvo panašiai apsirengės ir ji jam sako: kodėl taip nerangiai atrodai, kaip koks BANDIŪGAS

O su maniškiais buvo dar įdomiau: mes stovėjome po pasimatymo prie mano namų, jis palydėjo iki pat laiptinės dūrų, abudu išgėrę

o vėlioau maniškis ne kartą pats susitiko su mano mamyte

Jei dar nėra šnekos apie vestuves, nematau reikalo tėvams pažindintis. O pati savąjį namo į Lietuvą atostogoms atsivežiau po 4 mėnesių. Tada ir susipažino su mano tėvais. Nors jau ir patys tėvai smalsavo, su kuo čia susidėjau. Ir šiaip supažindinus tėvai ramesni tapo, pamatė, jog geras, doras žmogus

Galbut reikalo ner kaip jus sakot pazindint iki vestuviu, bet kas tame blogo? Visdelto tevai nusipelne zinot koki zmogu pasirinkusi esu ir pan
Na cia nuo kiekvieno seimos modelio ir nuo situacijos priklauso.Mane su savo tevais tai susipazindino gana greitai kaip ir as ji. Kadangi neturine bendros gyvenamos vietos tai kaskur vistiek reikia pabuti
O ir siaip tetis kaip tetis bet mano mama yra labai rupestinga ir jauciu pati prasytu kad supazindinciau kaip galima butu slept kaska nuo kasko. O butent kada supazindinome vienus tevus su kitais, tiksliai pasakyti negaliu, nebuvo kasko ypatingo vakarienes ar pan, tiesiok viskas gavosi savaime.

O man kažkaip sudėtinga tas dalykas, esu išsituokusi , su vaiku.. sutikau jį..su savaisiais jau supažindinau, bet pas jo tėvų nenoriu ir bijau-turiu didelį nerimą, kad netiksiu jiems, nes esu truputį vyresnė ir dar su vaiku, taip atrodo, kuri čia mama norėtų tokios marčios

Nu ko imt imt i galva tokius menkniekius
Jum reikes su juo gyventi o ne su jo mama
Sitoj situacijoj nematau reikalo pergyventi svarbiausia jus myli jusu draugas tokia kokia esat

Reik tikėtis, kad viskas bus gerai. Tik žinau jog ju buvo leptelėjusi, jog negerai, kad vaiką turiu..
... Bet jau noro pas jų ten važiuot , kaip ir nėra..

Zinau sita jausma
bet man praejo visi nesmagumai kai pazinom vieni kitus labiau

Musu tevai nelauke, kol mes juos supazindinsim
patys issprende sita klausima

patys issprende sita klausima

O mano ir MB tėvai (tiksliau mamos) susipažino tuomet, kai tiesiog jau nebuvo, kur dingti.
Su MB nusprendėme vykti vasarą padirbėti į užsienį, o kadangi gyvename atskirai, mamoms teko vežti mus iki autobuso, taip ir susipažino.
Praėjus vasarai abi atvažiavoo drauge mus pasiimt iki oro uosto, tai kelionės metu tikrai susibendravo.

Praėjus vasarai abi atvažiavoo drauge mus pasiimt iki oro uosto, tai kelionės metu tikrai susibendravo.

tada kai kvepes vestuvemis arba pilvukas jau augs
juokauju aisku, na manau tada kada ateis laikas. viskas gausis savaime, su tevais irgi apie tai pakalbek. kad net susipazins jie su tavo antra puse visai netiketai, pvz per koki baliuka