Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

paskaiciau cia jusu pasisakymus ir ash nusipirkau Driclor. turejau irgi problema del prakaitavimo. visi virshutiniai rubai buvo suprakaituoti dar neishejus ish namu. tai pasitepiau ir savaite ne lasho. ziuresim, kas bus toliau, bet kol kas esu lb patenkinta rezultatu
Atsakyti
Gal zinot ar galima naudoti Driclor delnams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzana @ 2009 05 31, 23:04)
Gal zinot ar galima naudoti Driclor delnams? smile.gif

galima, tik man asmeniskai jis nepadeda... vakare pries einant miegoti reikia pasitepti, o is ryto gerai nusiplauti. delnai atrodo lyg kokia plevele aptraukti. visai kitokie pasidaro lytejimo pojuciai. bet man nesustabdo prakaitavimo, todel daugiau nebesitepu. uztenka, kad pazastis sutvarke
Atsakyti
o kas naudojat mineralinius akmenis nuo prakaitavimo?
Atsakyti
Aciu uz informacija smile.gif
O ne vienai is Jusu nepasireiske keisti salutiniai poveikiai nuo Driclor? Mane tai kamuoja abejones del salutinio poveikio,pvz. as jauciu toki spaudima krutineje, bet nesu tikra kad del Driclor, nes is kur man zinoti. Bet atrodo kai pradejau naudoti ji man ir prasidejo spaudimas ir tai jau tesias keleta savaiciu. Nezinau ka daryti unsure.gif Patarkit prasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzana @ 2009 06 01, 21:45)
Aciu uz informacija smile.gif
O ne vienai is Jusu nepasireiske keisti salutiniai poveikiai nuo Driclor? Mane tai kamuoja abejones del salutinio poveikio,pvz. as jauciu toki spaudima krutineje, bet nesu tikra kad del Driclor, nes is kur man zinoti. Bet atrodo kai pradejau naudoti ji man ir prasidejo spaudimas ir tai jau tesias keleta savaiciu. Nezinau ka daryti unsure.gif  Patarkit prasau verysad.gif

Aš manau, kad čia labiau psichologinė baimė. Negali gi nuo vieno - dviejų kartų kažkas blogo atsitikt. Moterys ne vienerius metus naudoja, ir tai nėra garantuota, kad atsiras tas krūties vėžys ar pan. Man pasireiškė tik išsausėjimas, jei bandžiau tept kur nors kitur, kur jautresnė oda (a la pažastys) - ir perštėjimas šiek tiek.
Tas spaudimas krūtinėj gali būti ir nuo streso, pvz, pas mane gumulas gerklėj buvo, irgi galvojau, kad kokia skydliaukė ar ką - pasirodo, nervinės problemos, homeopatiniai net spec yra tam guzui nuimt ir susitvarkiau.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 06 01, 22:50)
Aš manau, kad čia labiau psichologinė baimė. Negali gi nuo vieno - dviejų kartų kažkas blogo atsitikt. Moterys ne vienerius metus naudoja, ir tai nėra garantuota, kad atsiras tas krūties vėžys ar pan. Man pasireiškė tik išsausėjimas, jei bandžiau tept kur nors kitur, kur jautresnė oda (a la pažastys) - ir perštėjimas šiek tiek.
Tas spaudimas krūtinėj gali būti ir nuo streso, pvz, pas mane gumulas gerklėj buvo, irgi galvojau, kad kokia skydliaukė ar ką - pasirodo, nervinės problemos, homeopatiniai net spec yra tam guzui nuimt ir susitvarkiau.

Dekui uz Tavo nuomone smile.gif Sutinku istikruju, nes pasiskaiciau, kad nera didelio pavojaus nuo Driclor smile.gif Su laiku manau viskas susitvarkys smile.gif P.s. Visoms gero naudojimo! mirksiukas.gif Galeciau tik pagirti Driclor, nes su juo issprendziu daugybe problemu susijusiu su gausiu prakaitavimu smile.gif
Atsakyti
as naudojau Diclor ir buvau taip pat labai patenkinta. bet mane labai neramina jo galejimas isprovokuoti kruties vezi. kai pagalvoji- kiek turi buti chemijos jame, kad visiskai susitabdytu gausu prakaitavima g.gif dabar esu nestuke.gif ir jo visiskai atsisakiau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglieska: 06 birželio 2009 - 22:59
Nusipirkau as irgi ta hidro fugal.Tikejaus kad pades,nes stipriu tai nenorejau pirkti,bet nieko g.gif As va toki nusipirkau:
user posted image
Buvo pigiausias tai ir paemiau sita,galvoju gal kiti brangesni yra stipresni,nes sitas tai man visai neveikia(tik ant mano sensitiv neparasyta ir fonas melynas)
Atsakyti
labas.As irgi jungiuosi prie jusu.As po gimdymo pradejau labai prakaituoti pazastyse ,galvojau atsistatys,bet deje jau trys metai ir dar vis tesiasi ,tai nesenei buvau pas daktaro tai issakiau visas savo problemas o jis mane nusiunte kraujo tyrimam ,nes gali buti sutrike hormonai,db laukiu atsakymu jeigu bus viskas tvarkoj pulsiu pirkti jusu patartus produktus tai gal jie man pades,bet mano kojos ir rankos saltos bet visa laika prakaituoja,kojose budavo kvapas tai viena sena ruse man patare paplauti su vandenilio peroksidu,ir issivalyti visus batus su juo ir taip kokias dvi savaites ar ilgiau,tai kvapas man tikrai dingo bet ne prakaitas,gal kam bus naudinga si info.Nenusiminkim merginos iveiksim ta prakaiteli kaip nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 09 12, 16:19)
labas.As irgi jungiuosi prie jusu.As po gimdymo pradejau labai prakaituoti pazastyse ,galvojau atsistatys,bet deje jau trys metai ir dar vis tesiasi ,tai nesenei buvau pas daktaro tai issakiau visas savo problemas o jis mane nusiunte kraujo tyrimam ,nes gali buti sutrike hormonai,db laukiu atsakymu jeigu bus viskas tvarkoj pulsiu pirkti jusu patartus produktus tai gal jie man pades,bet mano kojos ir rankos saltos bet visa laika prakaituoja,kojose budavo kvapas tai viena sena ruse man patare paplauti su vandenilio peroksidu,ir issivalyti visus batus su juo ir taip kokias dvi savaites ar ilgiau,tai kvapas man tikrai dingo bet ne prakaitas,gal kam bus naudinga si info.Nenusiminkim merginos iveiksim ta prakaiteli kaip nors 4u.gif

Kojoms gali padėti ąžuolo žievės vonelės ir pan. Aš naudodavau senas kojines ir pačios ąžuolo žievės pabarstydavau, ir apsiaudavau nakčiai. Pamiegojus taip, prakaitavimas gausesnis prapuolė, bet kvapas - ne. Pas mane pagrindinė problema ir yra dėl kvapo... dabar su driclor kojoms viską sutvarkiau, žieminiai batai po vieno apsiavimo nedvokia, bet va kitoms vietoms kvapą nuimt jis man neveikia... na bet aš džiaugiuosi nors kojomis, nes kitur dar kaip ir pakenčiama...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 09 12, 19:32)
Kojoms gali padėti ąžuolo žievės vonelės ir pan. Aš naudodavau senas kojines ir pačios ąžuolo žievės pabarstydavau, ir apsiaudavau nakčiai. Pamiegojus taip, prakaitavimas gausesnis prapuolė, bet kvapas - ne. Pas mane pagrindinė problema ir yra dėl kvapo... dabar su driclor kojoms viską sutvarkiau, žieminiai batai po vieno apsiavimo nedvokia, bet va kitoms vietoms kvapą nuimt jis man neveikia... na bet aš džiaugiuosi nors kojomis, nes kitur dar kaip ir pakenčiama...

la.pabandyk pavalyti su vandenilio peroksidu nuo kvapo,man tai padejo,jis nera brangus,as kiekviena diena valiau kokias tris savaites ,bet butinai issivalyk visus batus su tuom skysciu uzpylusi ant vatos ar skuduriuko,man tai kvapas dingo nuo pavalymo.Lauksiu atsakymu dar is laboratorijos ziuresiu ka pasakys. smile.gif Reikes pasiziureti to diclor jeigu nieko daktaras neisrasys,dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti