Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

O as jau isigudrinau Driclor tepti karta i dvi savaites mazdaug.Dabar sakaiu pastebesiu kiek tikliai isbunu.Bet as kokias 3 -4 po dricloro nieko netepu,o paskui naudoju paparasta antiperspiranta.Bet tada jau vien jo uztenka ir pazasteles lieka sausos.kai jau pramusa,tada vel dricloras rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai norėčiau sulaukti patarimo. Maždaug prieš metus mane irgi aplankė tas baisusis prakaitavimas - negaliu sakyt, jog labai daug prakaituoju, tačiau tas prakaitas itin nemalonaus aštraus kvapo, to anksčiau niekada nebūdavo. Jau nuo paauglystės žinau, jog pas mane yra padidėjus skydliaukė, visai netyčiom sužinojau, jog organizme nuolat yra daug estronenų ( tą sužinojau, naudodama ARBOR vaisingumo indikatorių) Ar čia gali būti to prakaitavimo priežąstis? Net skalbimo mašinoj išskalbti drabužiai ties pąžastim turi kvapą nemalonų, jis tiesiog neišsiskalbia... Pakeičiau ir skalbimo miltelius, geriu daug vandens, lyg ir maitinuos apysveikai.... g.gif
Labai nemalonu... Šiuo metu naudoju kristalinį rutulinį dezodorantą be aliuminio - neveikia... Visus kitus seniausiai išbandžius, nepadeda niekas.
Tai gal pas gydytojus kreiptis vertėtų? Tų visų priemonių bijau, aliuminio nenoriu pumpuot į organizmą, kažkaip gyventi norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 05 28, 16:33)
Sveikos merginos, labai norėčiau sulaukti patarimo. Maždaug prieš metus mane irgi aplankė tas baisusis prakaitavimas - negaliu sakyt, jog labai daug prakaituoju, tačiau tas prakaitas itin nemalonaus aštraus kvapo, to anksčiau niekada nebūdavo. Jau nuo paauglystės žinau, jog pas mane yra padidėjus skydliaukė, visai netyčiom sužinojau, jog organizme nuolat yra daug estronenų ( tą sužinojau, naudodama ARBOR vaisingumo indikatorių) Ar čia gali būti to prakaitavimo priežąstis? Net skalbimo mašinoj išskalbti drabužiai ties pąžastim turi kvapą nemalonų, jis tiesiog neišsiskalbia... Pakeičiau ir skalbimo miltelius, geriu daug vandens, lyg ir maitinuos apysveikai....  g.gif
Labai nemalonu... Šiuo metu naudoju kristalinį rutulinį dezodorantą be aliuminio - neveikia... Visus kitus seniausiai išbandžius, nepadeda niekas.
Tai gal pas gydytojus kreiptis vertėtų? Tų visų priemonių bijau, aliuminio nenoriu pumpuot į organizmą, kažkaip gyventi norisi  biggrin.gif

o tai del skydliaukes nesigydai,negeri vaistu?zinoma tai sukelia prakaitavima.Bet tie kristalai tai padeda tik tiem kurie neprakaituoja rolleyes.gif na minimaliai.Pirmiausia siulau kreiptis pas medikus,o paskui imti rimtesni dezodoranta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 05 28, 17:33)
Net skalbimo mašinoj išskalbti drabužiai ties pąžastim turi kvapą nemalonų, jis tiesiog neišsiskalbia...

man irgi taip budavo. as tai sakau, kad nuo prakaito rubai tiesiog "sugenda", igauna specifini nemalonu kvapa.

o del aliuminio, tai tikrai idomu. nes uztepi ten vos kelis lasheliu tu priemoniu. o va paprasto antiprespiranto jau tepliodavau kaip reikiant... kazi ar labai gali pakenkti tie keli laseliai karta i dvi savaites g.gif
Atsakyti
Dėkui merginos, baigsis sesija, tikrai pas gydytojus apsilankysiu rimčiau. Dėl skydliaukės tai tiesiog jodo daugiau naudoju, jokio rimtesnio gydymo man nenurodė - valgyt jūros kopūstus, namie laikyt jodo buteliuką atkimštą, būti kiek įmanoma daugiau prie jūros...
O rūbų išties gaila... kaip gerai, kad atradau šitą temą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 05 28, 16:47)
as pabandiziau ir driclor ir ahc 20 sensitive. tikrai abu veikia. tik va labai oda nuo ju sauseja. reikia man paskui daug losjono prisitepti i pazastis, nes kitaip labai sherpetoja oda ir pershti. (pershti ir nuplovus. aisku, ne istisai, bet ypac vakarais uzeina).
tepu karta i savaite, man pilnai uztenka, nors beda turejau gana didele. daznaiu netepu, nes nereikia ir del odos suirzimo.

blink.gif nesistebiu, kad ir pazastys issausejusios... uztenka pilnai karta per menesi pastepti. ar bandet stebeti, kas kiek laiko prasimusa prakaitas?
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 05 28, 17:18)
blink.gif nesistebiu, kad ir pazastys issausejusios... uztenka pilnai karta per menesi pastepti. ar bandet stebeti, kas kiek laiko prasimusa prakaitas?

nu man tai 2 kartus per savaite tenka driclor teptis, nes pramusa prakaitas...o vienas kartas per menesi tai isvis butu tas pats kas nieko...bet man oda lyg nesauseja, kazkiek persti tik ta vakara kai pasitepu, poto nieko.
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 05 28, 17:18)

na man į mėnesį kartą ir neužtenka, man reik kas pusantros savitės, vasar kas savaitę, žiema kas dvi, bet vistiek mano pažastys visai neišsausėjo, ir jokiųkremų neriekia, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2009 05 28, 21:50)
na man į mėnesį kartą ir neužtenka, man reik kas pusantros savitės, vasar kas savaitę, žiema kas dvi, bet vistiek mano pažastys visai neišsausėjo, ir jokių kremų neriekia, schmoll.gif

na jo, tada tikra uzuojauta... as maniau, kad mano baisus prakaitavimas, kad kai tik maikute apsirengdavau, pazastys iskart slapios pasidarydavo. net ir ziema, kai salu, pazastys vis tiek permirkusios. bet man uztenka per menesi ar net ilgesniam laikotarpiui vieno karto. tik man neveikia nei ranku, nei koju.
pazastis papersti tik viena diena. veliau viskas susitvarko
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 05 28, 21:28)
na jo, tada tikra uzuojauta... as maniau, kad mano baisus prakaitavimas, kad kai tik maikute apsirengdavau, pazastys iskart slapios pasidarydavo. net ir ziema, kai salu, pazastys vis tiek permirkusios. bet man uztenka per menesi ar net ilgesniam laikotarpiui vieno karto. tik man neveikia nei ranku, nei koju.
pazastis papersti tik viena diena. veliau viskas susitvarko

na aš visai nenaudoju kitų antiperspirantų ax.gif ir manęs tas toks vartojimas nevargina, užtai esu užtikrinta, jog prakaitas upeliais nepasileis, ir išvis jau emtus laiko džiaugiuosi sausomis pažastimis, bet pasikartosiu, jos man neišsausėjo, odytė tokia kaip ir anksščiau g.gif
Atsakyti
na man is pradziu nuo naudojimo driclor tai tikrai sausos pazastys buvo...bet dabar jokio efekto..na nebent is vis ramiai sedi ir nieko nedarai...o jeigu judi, net ir ramiai, vis tiek slapia...naudoju 2 kartus per savaite
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 05 28, 18:18)

na, cia turbut kaip kam. pvz., dabar tepiausi ketvirdadieni, pries savaite. tai siandien jau turiu dvi demeles sulyg 5 centu monetomis. aisku, nebutina vel pulti tepti, bet ka as zinau, gal po dar poros dienu kaip des blush2.gif
Atsakyti