Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(joRytė @ 2010 05 06, 14:25)
man tai anksciau tiesiog siaubingai prakaituodavo pazastys....kazkada isigijau depiliatoriu ir pradejau salint plaukiukus juos israunant, tai susitvarke viskas net iki siol netikiu... procedura skausminga, bet isrovus plaukiukus, apsaugini dezodoranta naudoju tik kas antra diena... smile.gif

kaip keista smile.gif
Atsakyti
O jūs stebit kokio maisto daugiau pavalgius labiau prakaituojat?atsimenu skaičiau Polio Brego knyga, yra internete kažkur, apie badavima.ten aprašė kaip jis išgydė vieną vyrą nuo siaubingo kūno kvapo - tas vyras ištisai prausdavos , bet nieks negelbėdavo, taigi badavimu išgydė.Po to temoj apie žaliaėdystę taip pat skaičiau kad kurį laiką maitinantis vien žaliu augaliniu maistu apskritai dingsta prakaito kvapas, nemalonus kvapas iš burnos. Tai vat..siūlyčiau tuom pasidomėt, galbūt paeksperimentuot, nes tie dezodorantai tai oi kaip ne į sveikatą..
Papildyta:
QUOTE(joRytė @ 2010 05 06, 14:25)
man tai anksciau tiesiog siaubingai prakaituodavo pazastys....kazkada isigijau depiliatoriu ir pradejau salint plaukiukus juos israunant, tai susitvarke viskas net iki siol netikiu... procedura skausminga, bet isrovus plaukiukus, apsaugini dezodoranta naudoju tik kas antra diena... smile.gif

QUOTE(burbulas @ 2010 05 06, 14:30)
kaip keista smile.gif

na aš irgi pastebėjau tokį dalyką.bet vėlgi - jei raunant plaukelis išplonės ir pasidarys spuogelis, kuris supūliuos, o dar plius naudosit tuos dezikus, tai čia lb nesunku ant operacinio stalo atsigult. Šiaip kiek teko girdėti tas aliuminis kaupiasi tai pat ir krutų audiniuose, o juk kitos maitiname/maitinsime leliukus..Na aš čia gal biški suvėliau viską, bet kam įdomu, paieškos info . Atsiprašau iš anksto jei kas įsižeis, kad nesutampa nuomonė, bet manau ankščiau ar vėliau prisidirbsit su tais stipriais dezikais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

as irgi jungiuosi prie jusu temeles.
anksciau neturejau jokiu problemu del prakaitavimo, bet kai atsirado problemu su skydliauke - atsirado ir problemos del prakaito.

gal kas nors galetu parekomenduoti ka nors is naturaliu priemoniu, nes tu visu isreklamuotu jau prisibandziau visam laikui.
ir tai , kad jeigu yra pardavime - tai reiskia kad nekenksminga ir galima naudoti - tikra nesamone.

gal ka nors gaetumete parekomenduoti is naturaliu dezodorantu.

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Kai sergat stipriai, zolelem neissigydot, taip ir su prakaitavimu. Jei jis pusetinas - naturalus produktai ok, bet jei prakaitavimas nebe normalus - reikia gydyti.
Man super veikia Certain Dri. Jis maziau ir aliuminio turi nei Dricloras. Apie 12 proc. Pirkau is tarpininkes (siunciausi is JAV).
Atsakyti
Galkas este bande Vichy antiprespiranta nuo stipraus prakaitavimo? ax.gif
idomu kaip jis?

Vichy Anti-Perspirant Deodorant 48HR Roll On For Intensive Strong Transpiration

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 21, 10:14)
Galkas este bande Vichy antiprespiranta nuo stipraus prakaitavimo?  ax.gif
idomu kaip jis?
Vichy Anti-Perspirant Deodorant 48HR Roll On For Intensive Strong   Transpiration

http://www.pharmacya...9282_IMAGE2.jpg

Aš naudoju, draugės naudoja thumbup.gif Jokio kvapo tai tikrai, bet kadangi stipriai prakaituoju šlapių demių vistiek būna blush2.gif
Atsakyti
Sveiki wisi, man ir prakaituoja delnai nors as ir nemamyte ;D bet cia visi skundziasi ir pasiulimai wien kazkokios magnetacijos ar kaip ten biggrin.gif pameginkit 2 sawaites pamirkyt rankas druskiname ir karstame wandenyje, mirkiau 2 dienas ir jau maziau prakaitavo bet tingejau bemirkyt, kas netingi isbandykit tikrai padeda:)
Atsakyti
na ir as jau isbandziau, tfu tfu, pakolkas nepavede ax.gif
Atsakyti
Turiu ir as sia problema.Gal galite patarti ka isbandyti is stipresniu priemoniu?Siuo metu dar maitinu dukryte,net bijau rinktis kazka naujo,is parduotuves daugumos priemoniu laikinas efektas,tokiomis karstomis dienomis,keletai valandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2010 05 20, 23:31)
Kai sergat stipriai, zolelem neissigydot, taip ir su prakaitavimu. Jei jis pusetinas - naturalus produktai ok, bet jei prakaitavimas nebe normalus - reikia gydyti.
Man super veikia Certain Dri. Jis maziau ir aliuminio turi nei Dricloras. Apie 12 proc. Pirkau is tarpininkes (siunciausi is JAV).

Gydymu jūs tiesiog vadinat simptomų pašalinimą mirksiukas.gif ir ne šiaip pašalinimą, o tokį kuris sutrikdo natūralų toksinų pasišalinimą iš jūsų kūno, nenustebčiau, kad dėl to organizmas kiekviena proga, kai nėra "užkištas", stengiasi dar labiau šalint, ir jūs, moterys, tada sakote - negaliu nenaudot, jei nenaudoju būna labai blogai. Bėda ta kad neieškot priežasties 4u.gif
Aš pati 10-tą mėn maitinu dukrytę ir prakaitavimas vis dar stiprus. Bet aš labai pastebiu, kaip pasikeičia prakaito kvapas nuo nesveiko maisto rolleyes.gif
Atsakyti
Man nuo stipraus prakaitavimo padėjo šalavijų arbata. Gėriau du kartus per dieną po puodelį maždaug 2-3 savaites. Suprantu, kad keistai skamba, kad galima išsigydyti žolelėmis, bet tai tiesa smile.gif Nežinau, gal čia nevisiems šis metodas padės, bet šalavijų arbata sutvarko prakaito liaukų darbą, t.y. - „atveda jas į protą" mirksiukas.gif
Išbandykit, tikrai turėtų padėti, nes karštą dieną viso kūno dezodorantais neišsitepsi - juk be pažastų ir nugara, ir kojos prakaituoja, ir veidas. Manau, kad pagėrus tokios arbatėlės užteks bet kokio, paprasto dezodoranto mirksiukas.gif
Tik jokiu būdu negalima gerti per daug - kokius 5 puodelius per dieną doh.gif . Tokiu atveju gali atsirasti dar didesnis prakaitavimas.
Atsakyti
sveiki, pagal savo darbo pobudi galiu pasakyti, kad gausus prakaitavimas lb daznai yra psichologinis dalykas, tad reikia nuosirdaus noro suprast to priezasti irgero psichoteraupeuto...o simptomams apmazinti yra lb veiksmingi kruopsciai individualiai parinkti homeopatiniai preparatai. taciau vien homeopatijos neuztenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tagris: 28 liepos 2010 - 21:58