O jūs stebit kokio maisto daugiau pavalgius labiau prakaituojat?atsimenu skaičiau Polio Brego knyga, yra internete kažkur, apie badavima.ten aprašė kaip jis išgydė vieną vyrą nuo siaubingo kūno kvapo - tas vyras ištisai prausdavos , bet nieks negelbėdavo, taigi badavimu išgydė.Po to temoj apie žaliaėdystę taip pat skaičiau kad kurį laiką maitinantis vien žaliu augaliniu maistu apskritai dingsta prakaito kvapas, nemalonus kvapas iš burnos. Tai vat..siūlyčiau tuom pasidomėt, galbūt paeksperimentuot, nes tie dezodorantai tai oi kaip ne į sveikatą..
Papildyta:
QUOTE(joRytė @ 2010 05 06, 14:25)
man tai anksciau tiesiog siaubingai prakaituodavo pazastys....kazkada isigijau depiliatoriu ir pradejau salint plaukiukus juos israunant, tai susitvarke viskas net iki siol netikiu... procedura skausminga, bet isrovus plaukiukus, apsaugini dezodoranta naudoju tik kas antra diena...
QUOTE(burbulas @ 2010 05 06, 14:30)
kaip keista
na aš irgi pastebėjau tokį dalyką.bet vėlgi - jei raunant plaukelis išplonės ir pasidarys spuogelis, kuris supūliuos, o dar plius naudosit tuos dezikus, tai čia lb nesunku ant operacinio stalo atsigult. Šiaip kiek teko girdėti tas aliuminis kaupiasi tai pat ir krutų audiniuose, o juk kitos maitiname/maitinsime leliukus..Na aš čia gal biški suvėliau viską, bet kam įdomu, paieškos info . Atsiprašau iš anksto jei kas įsižeis, kad nesutampa nuomonė, bet manau ankščiau ar vėliau prisidirbsit su tais stipriais dezikais