Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

gal zinote kur parsiduoda iklotai pazastims, Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Goda117 @ 2011 03 25, 22:32)

oho, cia ir tokio gerio buna? nagu nagi ir man idomu, kur ja cia aplamai galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(Goda117 @ 2011 03 25, 20:32)

QUOTE(astulka1 @ 2011 03 25, 21:24)
nagi ir man idomu, kur ja cia aplamai galima gauti?

Visagalis gūglis Jums tikrai padės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 03 26, 14:04)
Visagalis gūglis Jums tikrai padės wink.gif

taip, jau spejau pries tai paziureti. amcuiau assorti.lt pardavineja - kaip tik vaikui ten prekes perku - reiks uzsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 26, 17:34)
taip, jau spejau pries tai paziureti. amcuiau assorti.lt pardavineja - kaip tik vaikui ten prekes perku - reiks uzsisakyti.

taip ir dar kosmadoj yra, siandien pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Goda117 @ 2011 03 26, 19:50)
taip ir dar kosmadoj yra, siandien pirkau.

kiek ten kainuoja ir prie kuriu prekiu radot? prie tu visu dezodorantu?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 27, 20:24)
kiek ten kainuoja ir prie kuriu prekiu radot? prie tu visu dezodorantu?

kainuoja 14lt su centais, apie 15Lt, 12 tu paketu (6poros). o ieskot tai prie higienos prekiu, ten prie visu kitu paketu. tiesiog geriausia pasiklaust pardavejos, parodys.
Atsakyti
ir pas mane tos pacios bedos, labai gausus prakaitavimas pazastu srityje doh.gif Ko as tik neisbandziau, net trumpam niekas nepadedavo. Pries tris dienas nuejau pas plastikos chirurga, suleido man botulino injekcijas. Zinokit, negaliu atsidziaugti bigsmile.gif Dar vakar pazastys siek tiek prakaitavo, o jau siandien, ne kiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varrna @ 2011 04 15, 20:42)
ir pas mane tos pacios bedos, labai gausus prakaitavimas pazastu srityje doh.gif Ko as tik neisbandziau, net trumpam niekas nepadedavo. Pries tris dienas  nuejau pas plastikos chirurga, suleido man botulino injekcijas. Zinokit, negaliu atsidziaugti bigsmile.gif Dar vakar pazastys siek tiek prakaitavo, o jau siandien, ne kiek thumbup.gif

kiek kainavo tas malonumas? ir kur daretes? blush2.gif
Atsakyti
man tobulino injekcija veike tik 2 men, o isleidau 1300, brangoka...
Atsakyti
sveikos. nuo 10metu mane vargino stiprus prakaitavimas. ko tik nenaudojau - niekas nepadejo.ir skydliauke tikrino ir tyrimus visokius dare. naudojau driclor - nepadejo.
nuejau pries savaite pas gera neurologe.ji manes sio to paklausinejo.ir sako TAU TRUKSTA VITAMINO D. pasidaryk tyrima. na pas zmogu D vit. turi buti apie 90 mol/l o pas mane rado >10.
praktiskai jo nera. taigi problema db sprendziu gerdama d vitamina. po 2 men turetu liautis prakaitavimas.
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 05 02, 23:26)
sveikos. nuo 10metu mane vargino stiprus prakaitavimas. ko tik nenaudojau - niekas nepadejo.ir skydliauke  tikrino ir tyrimus visokius dare. naudojau driclor - nepadejo.
nuejau pries savaite pas gera neurologe.ji manes sio to paklausinejo.ir sako TAU TRUKSTA VITAMINO D. pasidaryk tyrima. na pas zmogu D vit. turi buti apie 90 mol/l o pas mane rado >10.
praktiskai jo nera. taigi problema db sprendziu gerdama d vitamina. po 2 men turetu liautis prakaitavimas.

betgi vitamino d gaunama is saules, pvz., deginantis.... net ir vasaros metu pas jus jo mazai buna? ar jus mazai bunat sauleje?
Atsakyti