Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(Nemezidė @ 2011 11 15, 20:19)

sudėtį skaitėt? Vėžiuko nebijot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 12 23, 15:42)
sudėtį skaitėt? Vėžiuko nebijot?  g.gif

Tiesa pasakius tik kai paklausėt permečiau akimis, bet per daug neišsigandau, nes tepliodama paprastus dezodorantus, kartais ir po kelis kartus per dieną ne ką mažiau "blogųjų" medžiagų gaudavau, o realaus efekto vistiek nebūdavo, nebent kvapas kažkiek mažiau intensyvus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 12 23, 15:42)

Kad tais vėžiukais gali nuo bet ko susirgti, o man užteko pasiskaityti

Mitai ir tikrovė

Kartais nežinai, ką valgai, ką tepies, kuom kvėpuoji... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 12 23, 14:42)

Pabijojau, bet turiu giminaitę vaistininkę. Sėdint prie kavos puodelio užklausiau jos apie šį daiktą.. paskaitėme kartu sudėti.. nieko blogo neįžvelgėme.. tiesa tikrai ta, kad toksinus šalina ne PAŽASTYS, o kepenys ir kiti organai.. jie su jais kovoja.. o prakaitas per visur šalinasi.. kad vienoje vietoje jį šiek tiek apstabdysim.. nieko baisaus..manau 4u.gif Niekas nepasakys kas ir kokį poveikį padarys.. ir niekas niekada nepatvirtis , kad tai nuo to.. Močiutė sakydavo,, vėžys- nervų liga.. (abi močiutes palaidojau nuo vėžio)..
Atsakyti
Nežinau, ar aš vienintelė tokia, bet man visi šitie stiprūs antiperspirantai taip gaužia pažastis, kad negaliu užmigt. Bandžiau driclor, perspirex, perspi guard - su visais tas pats sad.gif Šiaip nėra mano oda kokia nors jautri, bet nu niekaip negaliu iškęst - valandą kitą pasikankinu ir einu praustis, nes visą naktį neužmigčiau. Tikrai naudoju pagal instrukcijas, bet neįmanoma... Gal kam nors dar taip buvo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2012 03 26, 12:11)
Nežinau, ar aš vienintelė tokia, bet man visi šitie stiprūs antiperspirantai taip gaužia pažastis, kad negaliu užmigt. Bandžiau driclor, perspirex, perspi guard - su visais tas pats sad.gif Šiaip nėra mano oda kokia nors jautri, bet nu niekaip negaliu iškęst - valandą kitą pasikankinu ir einu praustis, nes visą naktį neužmigčiau. Tikrai naudoju pagal instrukcijas, bet neįmanoma... Gal kam nors dar taip buvo? blink.gif

Na as ir tokia nevykele esu, nors ir oda nejautri, bet ju naudoti negaliu, nes ir labai griauzia :/
Atsakyti
Čia rašė, kad ir kitiems tas pats, tai yra gi patarimai, naudoti tik ant visiškai sausos odos, naudoti mažesnį kiekį ir esant reikalui - kremuko raminančio...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2012 03 26, 12:59)
Čia rašė, kad ir kitiems tas pats, tai yra gi patarimai, naudoti tik ant visiškai sausos odos, naudoti mažesnį kiekį ir esant reikalui - kremuko raminančio...

Tai va ir bėda, kad niekas iš tų paratimų nepadeda... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2012 03 26, 12:11)

Man siaubingai graužė Perspi Guard kai užmiršusi, kad negalima po depiliacijos naudoti, pasipurškiau. 4u.gif O šeip paprastai negraužia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemezidė: 27 kovo 2012 - 09:50
Sveikos smile.gif turiu ir aš tokią nemalonią problemą - labai prakaituoja veidas. Jei paskubu eiti, iš lauko įeinu į patalpą arba parduotuvėje šilta, tai dažniausiai būnu visa išrasojusi. Gal kuri susidūrėte su tokia problema ir kaip ją galima sumažinti? Tai išties labai nemalonu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrytia: 02 balandžio 2012 - 14:06
Labai vargina gausus prakaitavimas, ypac pedu ir pazastu. Nepadeda nei driclor, nei teimurovo pasta garsioji. Ir dar kvapas toks ziaurus buna, kad baisu. Ir nesu kazkokia nevalyva, kad nesiprausciau. Visa avalyne sugadina, nes jei nauji batai, uztenka savaites ir jauciasi jau kvapas. Tas pats su drabuziais - pazastyse slapios demes pastoviai. Gal kas turi patarimu is patirties, kaip kovoti su tuo bjaurumu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyed @ 2012 05 01, 17:27)
Labai vargina gausus prakaitavimas, ypac pedu ir pazastu. Nepadeda nei driclor, nei teimurovo pasta garsioji. Ir dar kvapas toks ziaurus buna, kad baisu. Ir nesu kazkokia nevalyva, kad nesiprausciau. Visa avalyne sugadina, nes jei nauji batai, uztenka savaites ir jauciasi jau kvapas. Tas pats su drabuziais - pazastyse slapios demes pastoviai. Gal kas turi patarimu is patirties, kaip kovoti su tuo bjaurumu? unsure.gif

Jei jau vargina iki negalejimo-darykites botokso injekcijas.Tai yra gausaus prakaitavimo gydymas.Efektas nuo 6men iki 12men.
Atsakyti