QUOTE(Nemezidė @ 2011 11 15, 11:16)
Turiu ir aš šitą prakaitavimo bėdą. Gausiai prakaituoja pažastys. Tik apsirengiu ryte ir jau kai reikia kažkur išeiti pažastys šlapios. Siaubas kažkoks koks diskomfortas. Labiau prakaituoju kai lauke šalta, o ne kai šiltas oras. Tai žiemos metu išvis košmaras, negana to lauke šalta, tai dar ir pažastys šlapios. Buvau susigundžiusi Driclor priemone, bet suabejojau, kad gali suerzinti odą, nes prie šios prekės aprašymo taip parašyta, tai išbandžiau Perspi-Guard purškalą, tai tikrai padėjo. Pasipurški vakare prieš miegą ir kokias 3-4 dienas pažastys sausut sausutėlės. Ten prie aprašymo parašyta, kad 5 dienas turėtų neprakaituoti, bet man 5 dienų neapsaugo. Bet šeip labai džiaugiuosi, kad nusipirkau šitą purškalą. Taip pat ir mama išbandė šitą purškalą - padėjo irgi.
Tikrai gera priemonė

Aš dabar nusipirkau dar dezodorantą Perspi-Rocką ir kūno prausiklį Perspi Body Wash,tai sujungus visus tris dar geriau jaučiuos
Šios priemonės yra skirtos kaip gydymo prevencijai,tai jei pažastys šlapiuoja,reik naudot kas antrą trečią dieną.Iškart efektas nelabai pastebimas,bet po kurio laiko rezultatas pasiekiamas labai geras.