Man atrodo, kad mamos kuriu vaikai mielai diena miega, niekad nesupras tu, kurios nesugeba uzmigdyti savo mazuju pietu miego, kad ir kaip joms to noretusi

QUOTE(klincari @ 2007 06 29, 22:02)
Man atrodo, kad mamos kuriu vaikai mielai diena miega, niekad nesupras tu, kurios nesugeba uzmigdyti savo mazuju pietu miego, kad ir kaip joms to noretusi 

Pritariu

Papildyta:
QUOTE((SAULE 1) @ 2007 06 29, 20:51)
[U]AS MANAU,KAD TAIP.IR SIAIP VAIKAI TURI MIEGOTI.AS IVEDZIAU VAIKIUI DISCIPLINA,KAD BUTINA,BET,MANO NUSIVYLIMUI,DARZELYJE NEMIGDO.TAD VAKARE BUNA OZIUKU PASIRODYMAI.TAD AS UZ MIEGA
[FONT=Courier]

Pasakykit man, kur tokį gerą darželį radot, kad nemigdo? Aš jau auklėtojai sakiau, kad kreipsiuos į švietimo ministeriją

QUOTE(Mylimukas @ 2007 06 29, 23:29)
Pritariu
Ir kaip baisiai man skamba žodis DISCIPLINA
Kaip gali būti disciplina jai vaikai tokie skirtingi. Tai galėtų kažkokios grupės būt be miego tada, juk turi būti galimybė rinktis. Aš galiu pasakyt iš savo patirties prie ko priveda tokia disciplina. Aš darželį pietų niekada nemiegodavau, ir dabar aš užmigt neužmiegu dieną nors tu ką. Tai vat kartą man pradėjo skaudėti pilvą darželį ir mane pasiėmė mama namo. Tai vat nuo to karto man kasdien užeidavo mistiniai pilvo skausmai. Tėvai po visus daktarus išvežiojo
visko prisigalvojo, o jie stebuklingai baigėsi išėjus į mokyklą. Taip, kad aš visiškai nenoriu kad mano vaikas kankintųsi. Galų gale juk dabar ne tarybiniai laikai, kad visi turi būt kaip vienas.
Papildyta:
Pasakykit man, kur tokį gerą darželį radot, kad nemigdo? Aš jau auklėtojai sakiau, kad kreipsiuos į švietimo ministeriją
Bet jos man sakė, kad nepadės, nes visi privalo miegot.

Papildyta:

manau, kad tokio darželio dar nėra

Sveikutės
Aš savo mažuliuką migdau kiekvieną dieną,išskyrus tuos atvejus,kai tikrai yra labai svarbių reikalų-tada nemigdau.Maniškis pamiegojęs būna daug geresnis,žvalesnis,ir lengviau užmiega vakare.Be to,jei diena nepamiega,tai naktį labai prastai miega.
Užjaučiu mamytes,kuriu mažyliai nemiega pietų miegelio.
Aš savo mažuliuką migdau kiekvieną dieną,išskyrus tuos atvejus,kai tikrai yra labai svarbių reikalų-tada nemigdau.Maniškis pamiegojęs būna daug geresnis,žvalesnis,ir lengviau užmiega vakare.Be to,jei diena nepamiega,tai naktį labai prastai miega.
Užjaučiu mamytes,kuriu mažyliai nemiega pietų miegelio.
Pas mus darželyje yra nemiegalių grupė... Yra keli vaikai, kurie nemiega pokaičio. Jie eina ar tai į žaidimo kambarį, ar kažkur kitur žaisti (tiksliai nežinau kur, nes mano vaikas miega). Mačiau ant sieno pakabintą sąrašėlį vaikų "Nemiegaliukų". Čia Kaune darželyje "Spragtukas".
QUOTE(poniaEO @ 2007 07 03, 09:31)
musu 5mete jau kokie metai popiecio miegot neina, bet uztat vakare 8 val loveleje, dar knyga paskaitome ir po to prasideda tevelio ir mamytes laikas (kuriuo mes labai dziaugiames
)

Na mūsų taip anksti miegoti neina. Maždaug apie 22val. Bet mes abu su vyru pelėdos tai irgi dar pabūnam dviese

Papildyta:
QUOTE(Guoda @ 2007 07 03, 10:42)
Pas mus darželyje yra nemiegalių grupė... Yra keli vaikai, kurie nemiega pokaičio. Jie eina ar tai į žaidimo kambarį, ar kažkur kitur žaisti (tiksliai nežinau kur, nes mano vaikas miega). Mačiau ant sieno pakabintą sąrašėlį vaikų "Nemiegaliukų". Čia Kaune darželyje "Spragtukas".
Nu tai šaunuolis jūsų darželis

Mano penkiametukas dabar pučia sau į akį. Jei būnam abu namie, tai dažniausiai ir miegam popiečio miegelį. O kai esam kur išėję, tai gali būti ir nemiegojęs.
Papildyta:
Suprantu. Juk visi vaikai yra skirtingi. Vieni nemiega popiečio miego, kiti labai anksti keliasi (ką daro maniškis, tai mamai su tėčiu
), kiti vėlai gulasi. Juk nebus vaikų pagal vieną kurpalių. O man tai baisu, kai juos visus migdo. Maniškis darželyje užmiega, bet yra tokių kad neužmiega. Ir dažniausiai vaikai nenori eiti į darželį, kad reiks miegoti. Arba džiaugiasi išėję į mokyklą, kad nereiks miegoti. Jie pasijunta jau tokie dideli. Nors vienais metais mano mokinukai - pirmokiukai - ėjo po pamokų į darželio grupę, tipo tokia prailginta grupė būdavo. Tai kaip būdavo gražu, kai nueini ko nors po pietų į darželio grupę, tai pirmokai iškritę pietų miegelio dar pirmiau ir už darželinukus.
Papildyta:
QUOTE(klincari @ 2007 06 29, 22:02)

Suprantu. Juk visi vaikai yra skirtingi. Vieni nemiega popiečio miego, kiti labai anksti keliasi (ką daro maniškis, tai mamai su tėčiu

Sveikutes.Mano triju metuku dukryte eina pietu miegelio kasdien,kartais norei,kartais ne.Bet jei nepamiega buna labai irzli 
Papildyta:
Sveikutes.Mano triju metuku dukryte eina pietu miegelio kasdien,kartais norei,kartais ne.Bet jei nepamiega buna labai irzli

Papildyta:

Mano mergaiciuke beveik keturiu tai miega pietu 3 val. Taip pripratus ir net migdyt nereikia, pavalgo pietus ir pati sako - laikas miegot. Zygiuoja i lovyte, paskaitom pasakaite ir viskas, trims valandoms vaiko nera.
Šiaip aš guldau savo vaiką pietų tik tada kaip neklauso.Galima sakyt jam kaip bausmė eit pietų pamiegot.Nu bet jau kaip atsikelia,tai neužmigdysi jo iki 24 val ar net iki 1val.

QUOTE(rramaske @ 2007 07 09, 00:08)
Šiaip aš guldau savo vaiką pietų tik tada kaip neklauso.Galima sakyt jam kaip bausmė eit pietų pamiegot.Nu bet jau kaip atsikelia,tai neužmigdysi jo iki 24 val ar net iki 1val. 

Nereiketu vaiko bausti miegu.
As savo vyresni sunu migdziau petu miego kazkur iki 5 m. Pastebejau, kad atsigules pokaicio prasitrina loveleje apie pusvalandi ir daugiau, niekaip negali uzmigti, tai kam vaika kankinti? NUo to liko ir nebemigdau, nebent jam tenka atsikelt labai anksti ryte, tada jau ant vaiko matosi, kad po pietu buna suirzes. O draugu berniukas dabar 6m ir vis dar miega pietu miega. Kiekvienas vaikas skirtingas ir mamos jaucia kaip geriau ju vaikui, tik nereikia jokios prievartos, nes nuoto nei mamai geriau, nei vaikui.