Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

mano vaikis tai nuo mažens miegalius, pietųmiego be problemų einam thumbup.gif Vyresnelis ir mazius ryte miega iki 10val kartais anksciau atsikelia, tai mes ir miegam blush2.gif 14val vyresnelis jau eina pietu miegot, atsikelia apie 5-6val, daznai net einu kelt, o nakties miegui 22val, kartais 23val, bet jau pats prasosi thumbup.gif labai dziaugiuosi, jog vaikas pats noriai eina, nereikia bartis ir per prievarta varyti. Tikiuosi, kad ir mazylis toks geras bus 4u.gif
Papildyta:
Tiesa vyresniam tuoj 3metai smile.gif
Atsakyti
Mano maze tai iki ketveriu metu pietu miegojo be jokiu problemu. Dabar jai tuoj penkeri, tai namie jau niekad nebeprikalbinu pamiegot, o darzeli pati pirma uzmiega! Manau, vaikas miega tiek, kiek jam reikia ir nieko ikalbinejimais ar prievarta cia nepakeisi...
Atsakyti
Savo vaika visada guldau pietu miegui. Artejant pogulio metui is karto matosi,kad vaikas jau ne toks guvus, todel be vargo paguldau, pora valandu pamiega ir vel jegu pilnas...Buvo keletas dienu,kai pietu nemiegojo, tai kuo puikiausiai iki vakaro islaike,o ir miegot nuejo tik 23.00 val..
Bet mano nuomone, kuo ilgiau vaikas miega, tuo jam tik i nauda... smile.gif
Atsakyti
Maniškis pietų miegojo iki 3,5 metų. Iki šio amžiaus buvo namuose,tai užmigdavo.
Nuo 4 metų pradėjo lankyti darželį, bet ten jau ne visada užmigdavo. Nuo 5 metų darželio lankyti nenori, nes reikia miegoti, o jis nenori. Tai kai būna galimybė nevedam arba pasiimam iki miego.
Šį rudenį darželyje jau paruošiamoji grupė, tai nežinau kaip bus. Ir lankyti reikia, bet tas pietų miegas tikras baubas. Juk sunku 6 metų vaikui išbūti 2,5 valandos gulint ir netrukdant. sad.gif
Dabar atostogos, tai ryte miega iki 10, o vakare be 22-23 val. neužmiega.
Atsakyti
miega abu,nes paskui vakare susikalbet nebeina jei buna nemiegoje schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif Zinoma reikia guldyti pietu miegui, jeigu vaikas pamiegojes--tai yra pailsejes. Kaip sakoma, jeigu miega, reiskia vaikutis sveikas. rolleyes.gif
Atsakyti
aš tai už pietų miegelį ir visda stengiuosi, kad dukrytė pamiegotų bent valandėlei, na o mažoji ir taip miega lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat už pietų miegą. Pradžioje labai nenorėdavo, bet vėliau sutarėm, kad eitų, tada galės ilgiau pažiūrėt TV ar būti lauke.
Atsakyti
Kazkokiam naujam leidinyje skaiciau, kad pagal dabartines rekomendacijas vaikas nuo 4 metu gali nebeiti pietu miego, jeigu nesunkiai isbuna iki 19.30 val. Jei buna piktas ar turi kitu miego trukumo pozymiu, turetu dar pamiegoti po pietu.
Mano dukrelei yra 4,5 metu ir namuose labai retai eina pietu miego. Darzelio aukletoja sake, kad siemet sunkiai uzmiega ir darzelyje. Nors visada buvo didele miegale
Atsakyti
aš visuomet stengiuosi, kad pamiegotų sūnus pietų. Tuomet jis būna daug linksmesnis, aktyvesnis. Be to, vaiko pietų miegas - puikus laisvas laikas man, taigi ir aš pasiilsiu ar pasidarau reikalingus darbus.
Atsakyti
Vesta labai trumpai miegodavo pokaičio,labai retai miegodavo kaip kiti kūdykiai, po 2 val.bet kai pradėjo lankytui darželį, viskas susitvarkė thumbup.gif manau vaikui pokaitukas būtinas. Tada jie nebūna tokie irzlūs.Jug sunku be miegelio kai per dieną tiek naujų įvykių. biggrin.gif Jų protui labiau nei kūnui to pokaituko reikia smile.gif
Atsakyti
Mes pietuku miegojom iki 6 metu. Sunkiai migdavo, bet kai imigdavo, miegodavo apie 2 val. thumbup.gif Sako, kad vaikai auga miegodami smile.gif
Atsakyti