Manajam greit treji, bet jau koks pusmetis, kai nemiega namuose pietų. Darželyje tokios problemos nėra, bet savaitgaliais... Bandau ir pati kartu gultis, ir prieš pietus pasivaikščioti eiti, bet užminga labai retai. Mano nuomone, tokio amžiaus vaikams pietų poilsis reikalingas, nors tomis dienomis anksčiau eina gultis vakare, ilgiau pamiega iš ryto, vis tik būna irzlesnis.
QUOTE(line @ 2005 03 23, 11:07)
Manajam greit treji, bet jau koks pusmetis, kai nemiega namuose pietų. Darželyje tokios problemos nėra, bet savaitgaliais... Bandau ir pati kartu gultis, ir prieš pietus pasivaikščioti eiti, bet užminga labai retai. Mano nuomone, tokio amžiaus vaikams pietų poilsis reikalingas, nors tomis dienomis anksčiau eina gultis vakare, ilgiau pamiega iš ryto, vis tik būna irzlesnis.
Mano panelytei virš trijų metukų tai miega kaip reikalas,jei darželi mažai poguliuko būna,tai savaitgaliais pietučių kaip duoda po tris valandas
mano abi mazyles miega pietu miega,vyresnele iprato lopselyje, o mazyle miega kelis kart dienoj
priespieciu,pavakariu miegas pas mus yra

Dičkė darželyje miega - o namie nuo 3 metų
net vasarą
nebent lūžta....

MŪSIŠKIAI TAI MIEGA DARŽELYJE IR GERAI, NES PAILSI, NAMIE TAI NEMIEGA JEI SAVAITGALĮ, NA KARTAIS IR PAVYKSTA PAMIGDYT, NES JEI PERSIDŪKSTA TAI Į VAKARĄ SUSIKALBĖTI NESIGAUNA
Mes visai nemiegam pietu.Ir darzely nemiegam, tik pagulim...
Pas mus geriausias pietų miegas tai važiavimas su mašina, jei ir nelabai toli (koks pusvalandis užtrunka kelionė) nulūžta beveik visada. Tad jei kur susiruošiam važiuoti visada pagrindinis daiktas mūsų kelionėj būna pagalvė.
maniskei 3.5 tai miega ir darzeli ir namie bent pora valandu.
O mano vyresneliui irgi 3,5metu , bet jis pietu miego nemiega. Gal del to, kad darzelio nelanko. Bet uz tai vakare griuna apie 20val miegot

maniškis lanko darželį, tai niekur nedingsi, tenka miegoti, va savaitgaliais sunkiau, bet vis vien, kad ir vėliau, bet nugrūdu pamiegoti
Nemiega nuo 3 metu

QUOTE(alex @ 2005 05 02, 16:02)
Nemiega nuo 3 metu :)
[SIZE=14] Mums jau kvetveri, o pietų dar miegam ir kuo daugiau tuo geriau.