Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Mano vaikuciai nemiega nuo mazdaug 2 m., nors darzely miega rolleyes.gif Namie yra idomesniu uzsiemimu, be to, ir ne taip labai pavargsta kaip darzely nuo burio vaikuciu ir veiklos. Ai koks skirtumas, mieg ajie ar ne, kad tik linksmi butu.
Atsakyti
Turim du berniukus 4 ir 6 m.Mazesnis pietu miego noretu miegoti,betdidesnis nuo 4 m.nemiega.Tai nemiega ir mazesnis.
Atsakyti
mano dicke nemiega pietu nuo pusantru metu, bet uztat snaudzia darzelyje tongue.gif
Atsakyti
maniskis 3m.bet pietu nemiega.uztai vakare 7 val luzta savo meskinus apsikabines.man toks rezimas labai patinka.gal tu saviski nemigdyk pietu,o vakare anksciau nustatyk miego laika ir grieztai i lova guldyk.is pradziu oziuosis,o po to ipras ir atsiras iprotis tokiu laiku uzmigt.
Atsakyti
Mums 3 metai, miegam pokaituką kažkur nuo 14 val iki 17 val ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 5m.,bet pietų miego jau seniai negula.Per pietus miega tik daržely.Tiesa,kartais,kai aš pati laisvą dieną prigulu,tai būna,kad ir ji kartu užmiega,bet tai būna laaabai retai biggrin.gif
Atsakyti
Mano vienai 6 ,o kitai 2 metukai ir abi ismiega pietu miego po 3-4 val thumbup.gif .Mazoji net pati pasipraso miegelio smile.gif
Atsakyti
maniškiui beveik 4, jau seniai namuose pietų miego nemiega, o daržely suveikia bandos jausmas ir miega, bet kita vertus namuose būdamas miega iki 9-10 val, o į darželį keliasi prieš 7
Atsakyti
Mums 1metai ir 3 menesiai,ir vis dar miegam po 2-3 kartus per diena+ visa nakti apie 10 valandu,o kai nemiega tai stoga nuo namo kelnoja lotuliukas.gif
Atsakyti
mes būdamos namie retai kada pietukų miegam, nebent sirguliuojam. Bet kai būnam darželyje, dažniausia ten miega, na bet juk ir kelias anksčiau, gal dėl to ir miega tų pietų g.gif
Atsakyti
Mano mažiukei tuoj 4 metukai, bet pietukų mes jau nebiegam nuo 2 metukų ir jaučiamės labai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau, kad miegotų pietų - po to visai kitaip jaučiasi. Bet maniškė jau nuo 2 metų nebemiega. Darželyje miega - namie ne. Bet kai mes būnam namie, tai ir ritmas sutrinka, nes aš pati miegalė ir savaitgaliais miegu iki 11, tai ir dukrytė , matyt, derinasi ax.gif
Atsakyti