(a la)
LIULIA KEBABAS Siandien daug skaiciau apie liulia kebabu gamyba, tai ir pati uzsimanau. Pavyko puikiai, buvo taip skanu, kad dieve dieve
Prie reikalo:
0,5 kg farso
cesnako pora skilteliu
petrazoliu smulkiai sukapotu
megiamu prieskoniniu zoleliu
druskos, pipiru.(man nervai neislaike, ir imusiau kiausini, idant neisirtu, bet niekur receptuose jis nebuvo minetas. bet nepamaise )Viska, kas auksciau sumineta minkome ir maisome labai ilgai, kol farsas bus lipnus ir toks vienalytis...
Tada imam pamirkytus iesmelius, formuojam kukuliukus ir maunam pakaitom su paprikos gabaleliu. Slapiom rankytem ant dregnos lenteles suteikiam kepiniui kvadratine forma. Kepam aliejuje (reiktu ant groteliu), kol visos puses graziai paruduoja.
Salotos: pekinas, poras. Uzpilas: medus, citrinos sultys, druska aliejus.
Padazas: smulkiai pjaustytas raud svogunas, pomid.padazas, truputis majonezo, slakelis soju pad.
Na, ir ryziukai ryziukai . Viskas puikiai derejo