QUOTE(Foxenas @ 2008 12 17, 19:05)
Aciu uz si ir sekanti postuka!!! Jau seniai taip nekvatojau. Gal galetumet man padaryti paslauga: as labai labai noreciau tureti nuotrauka verslininko, kuris
pirmenybe duotu pirkejui mokanciam mazesne kaina... Savo gyvenime tokiu nesutikau, ir baidausi ... niekada ir nesutiksiu. Pleeeeeeese!!!!!!!!
P.S. Bufetava, zinot, as gal ir bjaurus zmogus, bet vistik ne tiek... As jum nuosirdziai patarciau nusimaudyt po saltu dushu ir ramiai pazvelgt i situacija... Man net galva neisnesa kaip kas nors gali bent akimirkai uzkibti ant toookio pigaus triuko.
kvatok

i sveikata kaip sakoma

o as duse kaip tycia ir buvau siandien..
tik gristant prie posto, nelabai supratau apie kokia mazesne kaina kalbi? ir pirmenybe? taigi ir rasau, kad "tipo" tie kiti klientai siulo didesne kaina, tai prie ko cia mazesne kaina? tai va jiems ir pirmenybe dabar. Kitas klausimas ar tie kiti klientai tikrai yra
o kas liecia mus, mes turim savo kaina ir nei daugiau nei maziau nesiulom siuo metu, taip kad viskas su manim gerai, niekur as dar neuzkibau ir ar tai triukas tai vel kita kalba
zmogus teisingai pasake, kol neturiu avanso tol nieko nepardaviau..avansa is musu jis gaus, jei ji tenkins musu kaina, kol kas per telefa jis trumpai ir aiskiai pasake - zmones man siulo puse milijono, mes jam siulom kita kaina, ji jo netenkina. Reikalas baigtas.
Jei ta NT tikrai parduos, tai tik turesiu gyva irodyma, kad NT kol kas grooobia

ir dar kainas kelia patys pirkejai, kai pardavejas neoficialiai jau siule maziau ir dar buvo galima deretis
jei zmogus nebesutinka parduoti uz ta nusidereta kaina, tai turbut tikrai yra kiti kurie pirks uz pirmine kaina. Nu ir valio.
Papildyta:
QUOTE(Norka81 @ 2008 12 17, 20:01)
Tikrai pigus triukas. Bet dabar iki naujųjų visi kas abejojo stengėsi įsigyti NT, nes lig tai žadėjo ( dar nereiškia kad kitais metai ne panaikins ) lengvata panaikinti tik nuo sausio 2009 m. O taip kas paėmė paskola iki 2009 bus gražinama 15 proc ( čia jei patvirtins vyriausybė, dabar 24 proc ) nuo sumokėtų palūkanų. Bet jei jūs turit grynu tikrai spjaučiau į tokias nesąmonės ir tegul agentas važioje pailsėti, turbūt pavargo pastaruoju metų daug darbo turėjo ir kiek dar darbu laukia po naujųjų

.
i lengvata mes netaikom, geriau nuolaida didesne gautume, nei ta neaiski lengvata

todel neskubam iki naujuju nieko pirkt, o ir nespetume beabejo..
bet kitas dalykas, kad dar 6dieni agentas karksejo, kad iki naujuju butinai nori parduoti ta NT, ta diena ir deretis dar buvo galima proto ribose, o va jau siandien viskas aukstyn kojom apvirto - ir parduot nebeskubu ir grynu nebereikia
suprask kaip nori..tiesa, kai tik pradejom tuo NT dometis, mums iskart buvo pasakyta, kad jau yra klientai, darys vertinima ir pirks jau greiciausiai, taigi turiu pagrindo tiketi kad jie tikrai yra, nematau cia nieko nuostabaus del to, bet kai mes pradejom apie grynus kalbeti, tada agentas atkuto ir pasake, kad va dabar jau kita kalba
zodziu nieko as cia nepripasakosiu kaip buvo ir kaip yra..o is dalines info tai cia tikrai kaip triukas atrodo

tebunie