QUOTE(Norka81 @ 2008 12 17, 22:52)
Oi, tik tavo komentaro čia ir betruko, nu tiek to kaip visada į temą. Bet ką galiu pasakyti, forumas atviras taigi ir vaikai gali savo nuomonė išreikšti. Prašau daugiau mano postus nekomentuoti, čia tik tau sakau. Man tavo nuomonė nebeįdomi. Ir tik nereikia man kažką įrodinėti. Daryk čia ką nori ir rašyk ką nori tik ne man. Ačiū.
Nusipirkus buta paciame kainu pike Klaipedoje Pamario trobose Sarlotes Kvartale,Norka ima neitiketinas pyktis ir visiska panika, matant kaip pinga isigytas kartoninis inkilas. Papuolei, tai sedek, tylek, ir nesiparink.
Norkos postas dar pries pusmeti:
QUOTE(Norka81 @ 2008 03 18, 10:52)
Tadai, bijau ir rasyti kokio paskola pas mane o to miegosi dar blogiau, nu gerai parasisiu, man tavo miegas tikrai nerupi, 200 000 lt , nes tokiu deb... neklausau kaip tu, buvo butas su paskola, rezervavom dar viena, kol praejio pora metu, sen statybos pabrango, o musu naujam jau buvo parasytas sutartis, tai tai isejo kad pardaves dvieju sen statybos, nusipirkom 3 naujos su baldais, remontu ir paskola 200 000 lt. Kol tu tiek uzdirbsi, tai tau dirbti ir dirbti ir daug nakciu nemiegoti. Sekmes
O ko laukti kraxo nesuprantu, cia gal pavidas , tai visiems bus piz...., o gal pradejai supirkinieti JAV NT turta .