Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

As jau irgi 3 menesius ieskausi darbo...ir nieko nerandu verysad.gif svaigstu, kaip noriu dirbti turizme, ir mokslai sioje srityje baigti...bet turizme dabar juoda duobe...Labai skaudu, kad tenka ieskotis kitur...bet ir kitur nesiseka...Jau 3 menesus be darbo...Net i pardavejas neskambina, nors turiu 5 m.darbo patirti prekyboje(pradejau nuo pardavejos, o pakylau iki administratores). Toks jausmas, kad del to ir neskambina, gal per mandra jau i pardavejas...

Puse metu pradirbau kelioniu agenturoje, ir del tos krizes atleido...Kai siunciu cv i turizmo agenturas, net neskambina, nes visur reikalaujama darbo patirtis min.1-2m. O is kur ja paimti, jeigu net nesuteikia sanso i pokalbi ateiti...?

Skaudu ir apmaudu, kai negali dirbti ir tobulinti toje srityje, kur nori, o tenka ieskotis visai kitur...Bet ka daryt, tokie laikai dabar...

Kartais pagalvoju, ir kode man taip nesiseka, visa gyvenima kaip i kalna lipu, nuo kurio nukrentu...

Net nezinau kadaryt, ir kur ta darba susirasti?! sad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(aliuncik @ 2009 02 19, 14:04)
As jau irgi 3 menesius ieskausi darbo...ir nieko nerandu verysad.gif svaigstu, kaip noriu dirbti turizme, ir mokslai sioje srityje baigti...bet turizme dabar juoda duobe...Labai skaudu, kad tenka ieskotis kitur...bet ir kitur nesiseka...Jau 3 menesus be darbo...Net i pardavejas neskambina, nors turiu 5 m.darbo patirti prekyboje(pradejau nuo  pardavejos, o pakylau iki administratores). Toks jausmas, kad del to ir neskambina, gal per mandra jau i pardavejas...

Puse metu pradirbau kelioniu agenturoje, ir del tos krizes atleido...Kai siunciu cv i turizmo agenturas, net neskambina, nes visur reikalaujama darbo patirtis min.1-2m. O is kur ja paimti, jeigu net nesuteikia sanso i pokalbi ateiti...?

Skaudu ir apmaudu, kai negali dirbti ir tobulinti toje srityje, kur nori, o tenka ieskotis visai kitur...Bet ka daryt, tokie laikai dabar...

Kartais pagalvoju, ir kode man taip nesiseka, visa gyvenima kaip i kalna lipu, nuo kurio nukrentu...

Net nezinau kadaryt, ir kur ta darba susirasti?! sad.gif  cray.gif

oj kaip suprantu tave... imk 4u.gif , gal ne tiap liudna bus... taip, laikai darbui susirasti nepalankus... taciau juk yra pasiulymu... tik kazkodel imu manyti, kad darbdaviai dabar nelabai zino ko jiems reikia ir ka rinktis kai tokia darbo jegos pasiula... na, laikykimes, juk turi pasisekti....
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 02 19, 13:15)
Kazko pikta esul Zadejo sia savaite du zmones deld arbo paskambinti: vieni duoti atsakyma, kiti pakviesti i pokalbi, ir ne vieni neskambina  verysad.gif

Palauk savaites galo. Jei taip ir nepaskambins, pati paskambink pirmadieni pasiteirauti. Bent jau zinosi, kas ir kodel.
Atsakyti
Sveikos,

oi kaip suprantu mmeda, aš ir ieškausi darbo ir nieko sad.gif esu dirbusi personalo srityje, tai susiduriu su kvaila situacija, į administratores manęs neima nes vis klausinėja ar toks darbas Jus tenkina, ar žinote kad reiks ir kavas virti, ir puodelius plauti smile.gif nors kartoju, kad man viskas tinka, man reikia nuolatinio darbo, kažkaip nepavyksta. Konkursų dėl darbo personalo srityje tikrai labai mažai (Kaune), senukai tik vis kviečia ir kviečia bet ir jiems netinku (tik nesuprantu ko kas kiek laiko vis mane kvietinėja). Tai vat esu baisiausiai nusivylusi, į galvą lenda durnos mintys. Atrodo ir mokslus baigusi, ir patirties turiu ir milijonų nenoriu, dėl algos sutinku tartis, tačiau niekaip nepavyksta... visi aplinkui bėga ir galvos nepakelia dėl darbų, o aš sėdžiu ponia išlaikytinė ir visiems įrodinėju, kad manęs net į pardavėjas neima... Kažko visai nelinksma ....
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2009 02 19, 19:14)
Palauk savaites galo. Jei taip ir nepaskambins, pati paskambink pirmadieni pasiteirauti. Bent jau zinosi, kas ir kodel.

Taip ir darysiu....
Papildyta:
QUOTE(kirbiziuke @ 2009 02 19, 20:58)
Sveikos,

oi kaip suprantu mmeda, aš ir ieškausi darbo ir nieko sad.gif esu dirbusi personalo srityje, tai susiduriu su kvaila situacija, į administratores manęs neima nes vis klausinėja ar toks darbas Jus tenkina, ar žinote kad reiks ir kavas virti, ir puodelius plauti smile.gif nors kartoju, kad man viskas tinka, man reikia nuolatinio darbo, kažkaip nepavyksta. Konkursų dėl darbo personalo srityje tikrai labai mažai (Kaune), senukai tik vis kviečia ir kviečia bet ir jiems netinku (tik nesuprantu ko kas kiek laiko vis mane kvietinėja). Tai vat esu baisiausiai nusivylusi, į galvą lenda durnos mintys. Atrodo ir mokslus baigusi, ir patirties turiu ir milijonų nenoriu, dėl algos sutinku tartis, tačiau niekaip nepavyksta... visi aplinkui bėga ir galvos nepakelia dėl darbų, o aš sėdžiu ponia išlaikytinė ir visiems įrodinėju, kad manęs net į pardavėjas neima... Kažko visai nelinksma ....

Va va va, pas mane visiskai tokia pat situacija... Ir itikink kitus kad net i pardavejas nepriima... As Vilniuje ieskau, nors jau pradedu dairytis ir i Kauna - o kas belieka? Reikia kazkaip save issilaikyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 02 20, 09:07)
Taip ir darysiu....
Papildyta:

Va va va, pas mane visiskai tokia pat situacija...  Ir itikink kitus kad net i pardavejas nepriima... As Vilniuje ieskau, nors jau pradedu dairytis ir i Kauna - o kas belieka? Reikia kazkaip save issilaikyti  verysad.gif

tiesa merginos kad net i pardavejas neima.Ir taip lauki to darbo, o jo kaip ner, taip ner.
Atsakyti
Kaip gera pasidarė, kai radau šį puslapį. Dėl to, kad ne viena aš tokia smile.gif Darbo ieškau kažkur mėnesį laiko. Kaip matau tai dra nėra labai daug, tačiau mano situacija šiek tiek sunkesnė (man taip atrodo). Išėjau iš seno darbo nes krausčiausi į Klp pas vyrą. Galvojau, kad susirasiu darbą čia tikrai, nes kiek esu ieškojusi visada jį rasdavau, net negalvojau, kad nerasiu. Draugų čia neturiu (na keli vyro draugai - vyrai), giminės visi labai toli, dar situacija tokia, kad per mėnesį laiko pakeitėm gyvenamą vietą 2 kartus. Tai ką... Sėdėjau per dienas namie ir ... nieko neveikiau. Aišku siuntinėjau cv. PO poros savaičių pradėjau depresuot. O dabar galvoju, kad reikia lygį žeminti, nes tokio darbo kokio noriu, o noriu paprasto vadybininko ar kad ir administratorės, nelabai gausiu. sad.gif sad.gif sad.gif
Na jau galvoju eit kur nors kasininke dirbt (jei rasiu kur).
Patirties turiu nemažai, dirbt nebijau, studijuodama dirbau 2 vietose, kuriose po kelių mėnesių buvau paaukštinta. Paksutinio kurso studentė - paskaitų nėra. Žinau, kad galiu dirbti gerai. Bet...
Sory už ilgą pasisakymą - reikėjo iššilieti. Sėkmės visoms. smile.gif

Buvo daug rašyta apie pasitikėjimą savimi. Patikėkit manim, tikrai savimi pasitikiu, bet kai mėnesį laiko sėdi namie, išsiuntinėjusi 50 CV, jei ne daugiau ir niekas net neskambina, tada jau tas pasitikėjimas savimi ima griūti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peachy_sheila: 20 vasario 2009 - 10:48
Na taip, skambindavo aki dirbau, o kai nedirbu - neskambina ir nieko nesiulo sad.gif cia turbut visada taip buna - zakon podlasti veikia. O vien laukti nereiketu - skambinti, siuntineti cv, klasuineti draugu, pazistamu ir t.t. Sunku ir man, beprotiskai, jei ne draugu ir artimuju palaikymas seniai buciau i gilia depresija puolus....Laikykimes, atsiras ir mums darbukas tinkamas...
Atsakyti
Na taip, o kaip kitaip? Reikia laukti. Visada taip būna. Pamenu, kai sesė mano ieškojo darbo. Irgi kelis mėnesius laukė. Nueidavo į pokalbius, bet atsakymas būdavo, kad tokio išsilavinimo žmogui negali pasiūlyti padorios algos ar kažką pan.
Atsakyti
Aš irgi ieškau darbo, bet...deja, nerandu verysad.gif Visiška tyla, nors nemažai CV išsiuntinėjau. Niekas neskambina ir nekviečia į pokalbį doh.gif Bėda ta, kad patirties neturiu, bet iš kur gi ją gauti, kai niekas nenori be patirties priimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbiziuke @ 2009 02 19, 19:58)
Sveikos,

Vat man irgi situacija panasi... ax.gif ieskau darbo jau du menesius, buvau pokalbiuose, bet keliose vietose man tiesiai sviesiai pasake, kad "Jusu kompetencija mums per auksta". Tai ka man daryt, jei mano kompetencija atitinkanciu darbu nera, o i zemesnes pareigas nepriima, nes turbut, bijo kad geit pabegsiu doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Jus turbut juokaujat-darbo menesi ieskot ir cia daug?as panevezy pusantru metu ieskojau darbo,tokio kokio norejau,ir tai ne visai.Ir turiu aukstaji, ir tik baigiant (verslo administravimo) magistratura pavyko isidarbinti administr-e ir tai statybinei bendrovei-kas ne prie sirdies. ir tai, pradzioij vadinausi sekretore,po to paukstino.
bet labai draugiskas kolektyvas ,aisku buvo visokiu ir papikymu,bet seip labai gera atmosfera, o tai darbe labai svarbu.O kadangi statybos stojo,tai teko daug atleisti,tame tarpe ir mane.Taip kad siand paskut darbo diena, o kas toliau laukia -nezinau.kur ko ieskotis-?????????darbo birza perpildyta per krastus. Taip kad teks dirbti darba-darbo ieskotis-nes tai tikrai darbas ir kaip patirtis rodo-gali trukti ne tik menesius.o plius dar ta krizeeeee doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
bet kokiu atveju,sekmes visoms,nenukabinkit nusiu ir ieskokit,atsiras Jums skirtas darbelis,kantrybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte111: 20 vasario 2009 - 13:01