Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

taaiip, atsiras.. tik idomu is ko gyventi kol tas darbukas atsiras g.gif Na, kaip nors - kas iesko tas ir randa... pasiseks ir mums... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat, kad už darbo paieškas niekas nemoka smile.gif o nuėjusi į parduotuvę negali pasakyti aš nedirbu, duokit už ačiū smile.gif))
Na bandom nenukabinti nosių, gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
Niu, man tai geda ir pasakoti blush2.gif ... As taip pat ieskau darbo, tik siuo atveju Klaipedoje. Lietuvoje esu dirbusi mazai, tik vasaros sezono metu administratoje, siaip nemazai esu dirbusi uzsienyje ax.gif. Dabar baigdineju magistra ir kas idomiausia, kad niekas niekur priimti nenori schmoll.gif. Pardaveja nepriima, nes mokslo per daug, administratore, nes patirties per mazai g.gif ... o kaip zinia nuo bevaisiu darbo paiesku sociau nesidaro verysad.gif
Atsakyti
na as ir be patirties ir gyvenu nedideliam mieste ir cia darbo taip pat nerasta, jau virs metu kaip domiuosi, bet nieko, gal nebent per pazystamus, bet kad nelabai ju yra.na bet nesenai nusprendziau sutikti platinti FM kvepalus.ir ka jus manot?vis geriau negu kad nieko!isigyjau visus meginukus uz 160lt, bet jis atsipirko jau per pirma menesi!nori kas dien dirbi, nori karta per svaite!nori internetu siulai draugams, nori telefonu, susitinkam ir isirenka!taip pat kuriu savo komanda, nuo kurios eina pelnas.na patikekit, mielosios, kad tikrai galima uzsidirbti, jei to nori.juk kitur jau taup yra mokamas atlyginimas - kiek padarai, tiek ir gauni!pati budavau pries platinimus, na bet kai visai nusivyliau, kad darbu nera, tai griebiausi sio siaudo.ir nebereikia dejuoti, kad sedziu namie prie teliko, kad reikia but vyro islaikytine!aisku tuo paciu zvalgaus ir valstybinio darbo, sis tuomet butu kaip papildomas...
Atsakyti
Va va 4u.gif

aš be darbo nuo lapkričio mėnesio, nes dirbau super šiuo metu įmonių mylimoj srity - rinkodaroj. Tai kažkoks siaubas - CV išsiunčiau n, pokalbiuose irgi buvau - bet viskas baigiasi tuo pačiu - va, labai gaila, jūsų kvalifikacija per aukšta, mes ieškom žmogaus kuris mažiau žinotų (už akių - kurio norai ilgainiui būtų maži ir jam nereikėtų visko daug...). Siaubas blink.gif

QUOTE(Dorotti @ 2009 02 20, 13:49)
Vat man irgi situacija panasi... ax.gif  ieskau darbo jau du menesius, buvau pokalbiuose, bet keliose vietose man tiesiai sviesiai pasake, kad "Jusu kompetencija mums per auksta". Tai ka man daryt, jei mano kompetencija atitinkanciu darbu nera, o i zemesnes pareigas nepriima, nes turbut, bijo kad geit pabegsiu  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 02 21, 09:24)
Va va  4u.gif

aš be darbo nuo lapkričio mėnesio, nes dirbau super šiuo metu įmonių mylimoj srity - rinkodaroj. Tai kažkoks siaubas - CV išsiunčiau n, pokalbiuose irgi buvau - bet viskas baigiasi tuo pačiu - va, labai gaila, jūsų kvalifikacija per aukšta, mes ieškom žmogaus kuris mažiau žinotų (už akių - kurio norai ilgainiui būtų maži ir jam nereikėtų visko daug...). Siaubas  blink.gif

Ziauri situacija doh.gif sakau, kad reikia gal CV koreguot ir nerasyt visos darbo specifikos savo, o susitikimu metu apsimest kvailele, gal tada priimtu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2009 02 21, 11:00)
Ziauri situacija  doh.gif sakau, kad reikia gal CV koreguot ir nerasyt visos darbo specifikos savo, o susitikimu metu apsimest kvailele, gal tada priimtu... ax.gif

tada matyt per maža jiems patirtis būtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 02 21, 14:26)
tada matyt per maža jiems patirtis būtų tongue.gif

Gali buti lotuliukas.gif zodziu, uzburtas ratas doh.gif
Atsakyti
Taip ir tuomet sakytų, kad jūsų patirtis ir kompetencija neatitinka mūsų reikalavimų.

Nes jei netinka kandidatas vien todėl, kad nemoka dirbti tam tikra programa, nors ta kurią dirba toje įmonėje skiriasi nuo tos su kuria žmogus dirbo keletą metų vos keliomis funkcijomis. Na bet va neatitinka reikalavimo smile.gif ech nusigyvenome ....
Atsakyti
As isvis nesuprantu, tai ka darbdavys nemato cv, kai kviecia i pokalbi, kokia patirits ir pan. O tik po to pamato ir sako, kad mazdaug per "mandra"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliuncik: 21 vasario 2009 - 16:12
QUOTE(aliuncik @ 2009 02 21, 16:11)
As isvis nesuprantu, tai ka darbdavys nemato cv, kai kviecia i pokalbi, kokia patirits ir pan. O tik po to pamato ir sako, kad mazdaug per "mandra"...

Sita situacija man irgi nelabai aiski... g.gif kam kviesi zmogu i pokalbi, jei jau is anksto yra nusiteikimas, kad "jis mums per geras"?
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2009 02 21, 17:36)
Sita situacija man irgi nelabai aiski... g.gif  kam kviesi zmogu i pokalbi, jei jau is anksto yra nusiteikimas, kad "jis mums per geras"?

per geras dažnai reiškia per brangus mirksiukas.gif
Atsakyti