Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(Partneris @ 2010 02 14, 13:21)
Bet kokiu atveju, tai pats geriausias įmanomas pasirinkimas.

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Partneris @ 2010 02 14, 14:21)
Abu kartus dalyvavau. Pats to norėjau. Ir kitiems patariu dalyvauti žmonos gimdyme.
Bet kokiu atveju, tai pats geriausias įmanomas pasirinkimas.

kitas pasirinkimas blogas? g.gif
Atsakyti
O aš manau, čia būtų galima banaliai pasakyti : tegul gimdymas lieka šventu reikalu, ir nėr ten ko diedams lįsti.
Atsakyti
QUOTE(A Z @ 2010 03 28, 00:56)
O aš manau, čia būtų galima banaliai pasakyti : tegul gimdymas lieka šventu reikalu, ir nėr ten ko diedams lįsti.

tikrai taip, listi nereikia, o sudalyvauti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2010 03 28, 01:03)
tikrai taip, listi nereikia, o sudalyvauti galima smile.gif

Jeigu ką, tai vyrų dalyvavimą vadinu lindimu. Sakau kaip vyras
Atsakyti
QUOTE(A Z @ 2010 03 28, 00:56)

Maziau sventas jis nepasidaro nuo to, kad diedas gimdykloj stovi
Atsakyti
O as papsakosiu istorija (ne savo mamos, as dar neapturejau tokios laimes) Mano tetis pirmam ir antram gimdyme aisku nedalyvaudavo nes nelabai dar isvis kas dalyvavo. Taciau kaip mama laukesi treciojo vaiko, tetis norejo mama palaikyti, padeti... Na ir ka atejo tas metas mama gimdykloje su teciu, keiciasi pamaina apziuri mama sako oi dar negreit Jus cia pabukit. Na ir ka po kiek laiko mama jaucia, kad viskas gimdys blink.gif tete sako gi sake dar negreit gydytojas, o mama kviesk gydytoja, tik atejo nespejo net tinkamai apsirengti, o jau reikejo priimti vaikeli doh.gif Tai dabar mama sako jei ne tetis nzn ka buciau dariusi doh.gif nes viskas taip greit blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 28 kovo 2010 - 17:09
Cia vyro pasirinkimas. Jei vyras nori pasitikti vaikeli, kodel ne. Jei jam tai nepriimtina, tai kodel ji ten tempt? MB nebuvo paskutiniame gimdyme. Buvo isvykes, o gimdymas prasidejo anksciau. Sake, jog jauciasi netekes pirmuju mazyles akimirku. Uztat dabar bando atsigriebt lepindamas lotuliukas.gif . O as galiu pagimdyt ir su vyru ir be jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 03 28, 18:07)
O as papsakosiu istorija (ne savo mamos, as dar neapturejau tokios laimes) Mano tetis pirmam ir antram gimdyme aisku nedalyvaudavo nes nelabai dar isvis kas dalyvavo. Taciau kaip mama laukesi treciojo vaiko,

as irgi dalyvavau kai mano mama gimde.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 28, 18:24)
as irgi dalyvavau kai mano mama gimde.

o kokie ispudžiai?
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 03 29, 00:18)
o kokie ispudžiai?

neatsimenu.
Labai mazas buvau.
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 01 29, 00:22)
mano vyras nedalyvavo gimdyme, nes manau kad ten jam ne vieta. Moteris turi islikti Moterimi, o viso to matyt vyrams nereikia. Ir nesvarbu kad vyras nestovi prie koju.

o ko jam ten stovėt tarp kojų doh.gif ne daktaras gi mirksiukas.gif Ir gimdydama moteris jau neišlieka Moterimi? ot čia tai logika blink.gif
Atsakyti