Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 14:06)
PER TELIKA MACIAU.
GLEIVES, KRAUJAS, BOBA ISSISKETUS.
SLYKSTESNIO VAIZDO NETEKO MATYT.

Jus gal biski nesveikos, kad tokie vaizdai jums patinka.
Gal jus jauciat pasitenkinima, kai matot pasruvusi kraujais ir rekianti is skausmo zmogu.

Jezus marija, o kam i TAI reikejo ziuret??? Tai gal tu nesveikas, jei ziurejai i tai kas tau nepatiko. Beje, tu cia specialiai sau filmuka vakarui rinkaisi ar NETYCIA kazkur TAIP ATVIRAI VISKA parode?

PERSKAITYK FORUMA is naujo, suzinosi kur dazniausia vyrai gimdymo metu buna, suzinosi kiek kraujo ir rekimu buna...

Atsakyti

Jus gal biski nesveikos, kad tokie vaizdai jums patinka.
Gal jus jauciat pasitenkinima, kai matot pasruvusi kraujais ir rekianti is skausmo zmogu.
[/quote

AS PAVYZDZIUI VISAI NESUVOKIU SITO POKALBIO ESMES.... NU TAU TAI NEPRIIMTINA,TAI IR NEDALYVAUK.... PAZIUREK,KIEK VYRU EINA SAVU NORU IR JOKIU TOKIU VAIZDU TEN NEMATO... MANAU KAI SUSITUPESI,TIKRAI SURASI MYLIMA MOTERI,PATS SUDALYVAUSI SITAME PROCESE,TADA GALESI PAGRYSTAI REIKSTI SAVO EMOCIJAS IR NUOMONE... DABAR MATAU KALBI BELEKA.. 4u.gif NET NEIDOMU DISKUTUOTI... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samantaaa2 @ 2010 04 06, 15:18)
  NET NEIDOMU DISKUTUOTI... lotuliukas.gif

o jei sakyciau, kad gimdanti moteris su issipletusiom venom ir islindes gleivetas padaras su issokusiom kraujagyslem yra labai grazu, tai butu idomu diskutuot?
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 15:32)
o jei sakyciau, kad gimdanti moteris su issipletusiom venom ir islindes gleivetas padaras su issokusiom kraujagyslem yra labai grazu, tai butu idomu diskutuot?

idomumas diskutuoti atsiranda ne del sutikimo ar neigimo kazkokios minties, o gebejimu argumentuotai destyti savo mintis... Nes kol kas tik nesubrendusio paauglio paistalai...

Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 15:32)

PIRMA,TAS GLEIVETAS PADARAS SU ISSOKUSIOM KRAUJAGYSLEM-TAI TAVO PATIES VAIKAS.... VIEN TOKS PASISAKYMAS RODO TAVO NESUBRENDIMA.... KAZKAIP NUOJAUTA SAKO,KAD VYRUTI ESI KOKIU 15-16 METU JAUNIKAITIS... PARASYK PO KOKIU 10 METU-PAZIURESIU KAIP TADA KALBESI... lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 14:32)

Tu maziau siaubo filmu ziurek... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2010 04 06, 15:44)
idomumas diskutuoti atsiranda ne del sutikimo ar neigimo kazkokios minties, o gebejimu argumentuotai destyti savo mintis... Nes kol kas tik nesubrendusio paauglio paistalai...

teiginys:
-Nemegstu dalyvauti.
Argumentas:
-Nes tai yra slykstu.
-Kodel?
-Nu slykstu ir viskas. Nezinau kodel. Vieni megsta ziuret i smegenu operacijas, kiti i skrodimus, o man bloga darosi...Va tokie argumentai.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 16:39)
teiginys:
-Nemegstu dalyvauti.
Argumentas:
-Nes tai yra slykstu.
-Kodel?
-Nu slykstu ir viskas. Nezinau kodel. Vieni megsta ziuret i smegenu operacijas, kiti i skrodimus, o man bloga darosi...Va tokie argumentai.

Mes snekame ne apie ZIUREJIMA, o apie DALYVAVIMA SAVO VAIKO gimime.
Tai DU SKIRTINGI dalykai. Mes einame i cirka ZIURETI klounu ar akrobatu pasirodymu, einame i kina ZIURETI, o cia reikia DALYVAVIMO. Kaip vyras gali dalyvavuti (o taip pat ir PADETI savo MOTERIAI) tau gali papasakoti kursuose, galima rasti info internete, galu gale SIAME forume rasti tokios info. Bet jei yra planas ZIURETI, tada beabejo NEREIKIA.
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2010 04 06, 16:48)
Mes snekame ne apie ZIUREJIMA, o apie DALYVAVIMA SAVO VAIKO gimime.

Tegu buna dalyvavimas.
Koks skirtumas.
O savo vaiko ar ne savo irgi nematau jokio skirtumo.
Man ka tik gime vaikai yra visiskai vienodi...paploksciom galvom, paraude, su mazai plauku.
Neatskirciau mano ten ar nemano.
Dar pasakysit, kad pas stomatologa su zmona reik eit arba pas ginekologa ir padet savo patarimais.
Manu, kad kiekvienam procese turi dalyvauti profesionalai..Gydytojas gimdant, statybininkas statant, o dailininkas paisant ant sienos.
As geriau sudalyvausiu ten kur man maloniau ir kur as kazka ismanau.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 16:59)
Tegu buna dalyvavimas.
Koks skirtumas.
O savo vaiko ar ne savo irgi nematau jokio skirtumo.
Man ka tik gime vaikai yra visiskai vienodi...paploksciom galvom, paraude, su mazai plauku.
Neatskirciau mano ten ar nemano.
Dar pasakysit, kad pas stomatologa su zmona reik eit arba pas ginekologa ir padet savo patarimais.
Manu, kad kiekvienam procese turi dalyvauti profesionalai..Gydytojas gimdant, statybininkas statant, o dailininkas paisant ant sienos.
As geriau sudalyvausiu ten kur man maloniau ir kur as kazka ismanau.

As jau paaiskinau KAME SKIRTUMAS.
Del vaiko - nematai jokio skirtumo, nes jo neturi...
Dabar del "maloniau" - tu dar nesi pasiruoses TURETI vaiku ir nesi pasiruoses rimtiems santykimas, nes rimti santykiai nevisada ir nebutinai vien malonumas, todel kolkas dalyvauk kitose procesuose, tik BUTINAI SAUGOKIS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liulka: 06 balandžio 2010 - 16:07
QUOTE(Liulka @ 2010 04 06, 17:06)
As jau paaiskinau KAME SKIRTUMAS.
Del vaiko - nematai jokio skirtumo, nes jo neturi...

turiu as vaika.
Tik, skirtingai nuo daugumos cia susirinkusiu, as nemanau, kad jis kazkuo skiriasi nuo milijono kitu vaiku.
Taip pat zmona turiu.
Ir ji nieko neipatinga nei milijardas kitu zmonu.
Todel logiskai mastant, jokio skirtumo kieno gimdyme dalyvauti...savo zmonos ar kaimyno Petro.
Jei butu neslykstu tai ir dalyvauciau visuose draugu ir pazistamu gimdymuose.
Bet turbut greit nusibostu.
Nu nebent alga moketu.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 17:01)
turiu as vaika.
Tik, skirtingai nuo daugumos cia susirinkusiu, as nemanau, kad jis kazkuo skiriasi nuo milijono kitu vaiku.
Taip pat zmona turiu.
Ir ji nieko neipatinga nei milijardas kitu zmonu.

Todel logiskai mastant, jokio skirtumo kieno gimdyme dalyvauti...savo zmonos ar kaimyno Petro.
Jei butu neslykstu tai ir dalyvauciau visuose draugu ir pazistamu gimdymuose.
Bet turbut greit nusibostu.
Nu nebent alga moketu.

Gerai, kad as ne tavo zmona ar ne tavo vaikas...
Atsakyti