Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

vis tik bobos yra tupos.
Kas antras zodis "meile", o kai paklausi, kas tai... nezino ka atsakyt ir pradeda malt kazkoki suda tipo: "pats tu durnas".
Labai argumentuotai.
Tos tupos bobos galvoja, kad ju vaikai yra patys nuostabiausi, o istikruju jie yra visiski nevykeliai arba geriausiu atveju pilkos vidutinybes.
Ir niekam tie ju vaikai neidomus.
Tos tupos bobos galvoja, kad jas vyrai turi labai gerbti ir visaip aukstinti vien uz tai, kad jos sugeba pagimdyt.
Tuo tarpu, kai bet koks zemes kirminas moteriskos gimines atsiveda ne viena ir ne du,o tukstancius palikuoniu per gyvenima.
Nu tupos bobos...Ir dar nori, kad kazkas i jas gimdancias ziuretu...
Visai nesveikos.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 21:54)
vis tik bobos yra tupos.
Kas antras zodis "meile", o kai paklausi, kas tai... nezino ka atsakyt ir pradeda malt kazkoki suda tipo: "pats tu durnas".
Labai argumentuotai.
Tos tupos bobos galvoja, kad ju vaikai yra patys nuostabiausi, o istikruju jie yra visiski nevykeliai arba geriausiu atveju pilkos vidutinybes.
Ir niekam tie ju vaikai neidomus.
Tos tupos bobos galvoja, kad jas vyrai turi labai gerbti ir visaip aukstinti vien uz tai, kad jos sugeba pagimdyt.
Tuo tarpu, kai bet koks zemes kirminas moteriskos gimines atsiveda ne viena ir ne du,o tukstancius palikuoniu per gyvenima.
Nu tupos bobos...Ir dar nori, kad kazkas i jas gimdancias ziuretu...
Visai nesveikos.

uzkabino? biggrin.gif
Tvardykis, nes teks zinutes is naujo rinkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liulka: 06 balandžio 2010 - 21:02
gerai, kad nepraso dalyvaut, kai jos sika.
Nes jei pasakysiu, kad sikimas yra slykstu, is kart puls aiskinti, kad ju sudas yra nuostabus ir nepakartojamas...
Atsakyti
Ko tu toks piktas? biggrin.gif
Kadangi mano geriausias draugas yra googlas mirksiukas.gif tai ten ir radau atsakyma biggrin.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Love

Papildyta:
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 21:01)
gerai, kad nepraso dalyvaut, kai jos sika.
Nes jei pasakysiu, kad sikimas yra slykstu, is kart puls aiskinti, kad ju sudas yra nuostabus ir nepakartojamas...

Nu bet rimtai, tau viskas gerai? Kaip tu gali lyginti vaiko gimima su.... doh.gif
Papildyta:
Merginos, man atrodo cia tas atvejis, kai piratas vertina visas moteris, pagal "viena"....
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 04 06, 22:04)
Ko tu toks piktas?  biggrin.gif
Kadangi mano geriausias draugas yra googlas  mirksiukas.gif tai ten ir radau atsakyma  biggrin.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Love

Papildyta:

Nu bet rimtai, tau viskas gerai? Kaip tu gali lyginti vaiko gimima su....  doh.gif

i sito zmogelio pasisakymus negalima rimtai ziureti...zmogu matyt mergaites visa gyvenima skriaudzia, berniukai i savo rata nepriima, tai issilieja kur gali...
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 04 06, 22:07)

Nu bet rimtai, tau viskas gerai? Kaip tu gali lyginti vaiko gimima su....

tiek gimdymas, tiek sikimas yra naturalus issivalymo procesai.
Tik nesakyk, kad tau tavo sudas ne pats graziausias pasaulyje.
Nepatikesiu.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 21:11)
tiek gimdymas, tiek sikimas yra naturalus issivalymo procesai.
Tik nesakyk, kad tau tavo sudas ne pats graziausias pasaulyje.
Nepatikesiu.

Is kur pas tave tiek pykcio ? Kas tau?
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 04 06, 22:21)
Is kur pas tave tiek pykcio ? Kas tau?

ka as zinau.
Pasakiau visa teisybe apie gimdyma ir visos isprotejo.
Negi jus tikrai manot, kad jusu vaikai kazkuo geresni uz koki murzina negro vaika is zimbabves?
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 21:27)
ka as zinau.
Negi jus tikrai manot, kad jusu vaikai kazkuo geresni uz koki murzina negro vaika is zimbabves?

Cia tik tavo "teisybe"... smile.gif Taip, man mano dukra pati paciausia visom prasmem. O ka? Turetu buti atvirksciai?
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 22:27)
ka as zinau.

NU NESIPLESYK TAIP..... NET JUOKAS SUEME.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif SAKYK,KA NORI,BET IS TIKRO TEBUNIE MANO VAIKAS SU ABIEM DESINEM KOJOM IR KAIREM RANKOM,BET VISTIEK JIS BUS MAN IR GERESNIS IR GRAZESNIS IR BRANGESNIS UZ VISUS KITUS VAIKUS... NES JIS MANO...IR CIA NATURALUS POZIURIS. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 04 06, 22:36)
Cia tik tavo "teisybe"...  smile.gif Taip, man mano dukra pati paciausia visom prasmem. O ka? Turetu buti atvirksciai?

milijardam zmoniu nusispjaut ant tavo vaiko.
Vadinasi- cia ne mano teisybe..cia milijardu teisybe.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 06, 22:52)
milijardam zmoniu nusispjaut ant tavo vaiko.
Vadinasi- cia ne mano teisybe..cia milijardu teisybe.

bet ar tu suvoki kaip gioliai tu nusisneki viruti? ar tu zinai ka reiskia tureti vaika? tu nusisneki! tie milijardai myli vaikus nes ju susilaukia ir augina rengia prausia valgidina o tu spjaudaisi tokiais "faktais "nepagrystais

kaip moderatoriai dar taves neuzciaupe niekaip nesuprantu doh.gif
Atsakyti