QUOTE(meile0409 @ 2008 11 29, 08:49)
pas mus problema,kad negriuku daug privaziavo!Pirkom buta geram rajone,prie juros,o dabar cia aplink negriukai

kas antra diena vyrui islauzia masina,tel avive narkomanai irgi iesko pinigu ir korteliu,kad narkotiku nusipirkti.Darzeliai cia labai man nepatinka,leidzia sergancius vaikus su temperaturom,o po to mes gydomes.
Kiekvienoje salyje yra + ir -,kai atostogauji zmones sypsosi,paslaugus,o kai pagyveni tenai pamatai viska kitaip.
Gera pvz pasakysiu,Izraelyje truksta vandens,vyriausybe praso taupyti,musu seima taupo kaip tik gali,o einu i darzeli vaiko pasiimti,o ten upeliais bega vanduo,as pasakiau kad vandens truksta,kodel tie zmones netaupo,o jie pasake
vyriausybe suras buda gauti vandens tas abejingumas ir gyvenimas zmoniu sia diena man jau nepatinka,reikia galvoti apie ateiti
Skamba taip, jog manoma, kad pazadetoje zemeje atsiras kas pagirdys ir pamaitins

O siaip, manau, toks poziuris todel, kad yra privaziave daug zmoniu is ivairiu saliu, ir is tokiu, kurie niekada nieko netaupe ir netaupys...

Stebejau, kaip per vakariene viesbutyje vietiniai zmones prisikrauna tokias pilnas lekstes, kad paskui ne puses nesuvalgo.. turiu pasakyti, prisikrauna ne daug, bet neispasakytai daug....Pavyzdziui po 5 to paties pyrago gabalelius vienam asmeniui ir taip kokiu 3 rusiu

. Na, kurgi tu suvalgysi 15 pyrageliu...Man tik idomu buvo, kur paskui reikia deti tokias kruvas maisto atlieku, kiauliu gi ten nera
Papildyta:
QUOTE(R&D @ 2008 11 27, 20:41)
Labai norim. Juo labiau, kad cia fotoreportazu temele...
As ideciau nuotrauku, bet man kol kas neleidzia