Ačiū mergaitės už informaciją, bandysiu eiti konsultuotis, žiūrėsiu ką čia man pasakys

QUOTE(tavolaime @ 2010 06 07, 16:30)
O man atrodo,kad 60lt...
Nes zinau,kad pas ja buvo brangiau...O konsultacijai dar buvau pas gyd.Atiene...
P.S.kaip sekasi nesioti?Kiek laiko jau?
Papildyta:

P.S.kaip sekasi nesioti?Kiek laiko jau?
Papildyta:
gal ir 60

Man geguze buvo metai...Siaip viskas neblogai,bet ziauriai sunku su higiena-matyt,mano kalte,nes nelabai nuosirdziai kartais issivalau dantusikus
Ne sy visais sepeteliais...tai laaaaabai greitai apsinesa,pajoduoja.tai ir vargstu.Dar tik1,5men nuo higieninio valymo tepraejo,o dantys jau pilki pilki

QUOTE(tavolaime @ 2010 06 13, 23:35)
Man geguze buvo metai...Siaip viskas neblogai,bet ziauriai sunku su higiena-matyt,mano kalte,nes nelabai nuosirdziai kartais issivalau dantusikus
Ne sy visais sepeteliais...tai laaaaabai greitai apsinesa,pajoduoja.tai ir vargstu.Dar tik1,5men nuo higieninio valymo tepraejo,o dantys jau pilki pilki 

o kuir daraisi higienini ir kiek moki?

QUOTE(juraciusss @ 2010 06 15, 16:59)
Nefridoj,pas gyd.Ciuteikiene-120lt.Pries breketus-puse metu issilaikydavo dantusikai labai gerai,na o dabar tai...

QUOTE(springwater @ 2010 07 13, 14:06)
O kokios maždaug tikslios dabar kainos metalinių breketų, įskaitant visokias tai pradines konsultacijas? 
Ir ar prieš eianant pas odontologą reikėtų nueit pas savo stomatologą?

Ir ar prieš eianant pas odontologą reikėtų nueit pas savo stomatologą?

Konsultacijos neieina i breketu kaina,cia jau reikia atskirai moketi.Na,o del kainu-tai nera visur vienodai,reiketu tiesiog susirasti sarasa ORTODONTU

netycia pamaciau sia temute, na ir s... tie breketai galiu pasakyt. aisku geriau nei buvo, bet atvrai sakant juodai uzknisa likusios vielutes ant dantu visam gyvenimui, tai atsiklijuoja ir leki jau pas gyd. nes valgyt trukdo ir tt. ir apskritai jos trukdo. ko tai gyd. nelabai mini, kad nuemus breketus palieka tuos s.. visam laikui, nes kitaip dantys grys i savo senas vietas..
QUOTE(Tikaram @ 2010 10 14, 09:44)
netycia pamaciau sia temute, na ir s... tie breketai galiu pasakyt. aisku geriau nei buvo, bet atvrai sakant juodai uzknisa likusios vielutes ant dantu visam gyvenimui, tai atsiklijuoja ir leki jau pas gyd. nes valgyt trukdo ir tt. ir apskritai jos trukdo. ko tai gyd. nelabai mini, kad nuemus breketus palieka tuos s.. visam laikui, nes kitaip dantys grys i savo senas vietas..
pirma karta apie vielutes visam laikui girdziu

Labas, merginos! Jau kurį laiką galvoju apie breketus. Šiaip mano dantys palyginti tiesūs, tik vienas priekinis viršutinis dantukas vos pasisukęs. Na, ir sąkandis netaisyklingas. Galvoju apie liežuvinius breketus, žinau, kad jie brangesni už paprastus, bet vilioja tai, kad jie nematomi. Gal kas esat susidėjusi? Ar šiaip galit pakomentuoti? Be to, galvoju dėtis tik viršutiniam žandikauliui. Ar esat kuri susidėjusi tik viršuj?
QUOTE(Tikaram @ 2010 10 14, 09:44)
čia kalbi apie kiekvieno danties sukabinimus iš vidinės pusės?
QUOTE(Rasaguste @ 2010 11 02, 00:46)
čia kalbi apie kiekvieno danties sukabinimus iš vidinės pusės?
Pala pala, ar as kazka praleidau? Kokie sukabinimai is vidaus? Man nieko gydytoja neminejo. Ar cia taip visada?