Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai Klaipėdoje

magnetism, labai aciu heart.gif Jau apsisprandem kokius desim.. jau uz menesiuko gal nepilnai tureciau buti breketuota 4u.gif gal kas galit papasakoti visa uzdejimo procedura, nes kazkaip nemaloniai skamba blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, na va jau gruodzio 8 busiu breketuota, gal kas galit pasakyt kiek kam paskaiciavo uz visa gydima su damon breketais? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lobielta @ 2009 11 16, 14:55)
magnetism, labai aciu heart.gif  Jau apsisprandem kokius desim.. jau uz menesiuko gal nepilnai tureciau buti breketuota  4u.gif gal kas galit papasakoti visa uzdejimo procedura, nes kazkaip nemaloniai skamba blush2.gif

prasom prasom blush2.gif tai kokius desies? pats uzdejimas tai nieko baisaus, nuemimas daug bjauresnis, bent jau man ax.gif pries klijuojant breketus i tarpdancius dejo tokias gumas, gal cia buvo nemaloniausia procedura.. po to skaudejo dantis taip nemaloniai, bet geriau nuo skausmo vaistu ir visai nieko ax.gif ir po uzdejimo skaudejo kelias dienas.. bet grozis reikalauja auku kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui dar kartą, dėsiu Damon, o dės jau gruodžio 8d. tai labai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Na va, as irgi jungiuosi i Jūsų būrį. mirksiukas.gif

Antradieni sudejo ir man breketukus smile.gif Vis dar negaliu priprasti prie jų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2009 11 27, 13:31)
Na va, as irgi jungiuosi i Jūsų būrį.  mirksiukas.gif

Antradieni sudejo ir man breketukus smile.gif Vis dar negaliu priprasti prie jų  unsure.gif

na tai pasakok,kur dejais,kokius dejais smile.gif
Nepergyvenk,priprasi....Man irgi labai sunku buvo ,kai virsu sudejo...O dabar pries pora savaiciu ir apacia sudejo,tai is vis ziauru buvo...bet nieko...visi negerumai jau praeity smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 11 29, 23:57)
na tai pasakok,kur dejais,kokius dejais  smile.gif
Nepergyvenk,priprasi....Man irgi labai sunku buvo ,kai virsu sudejo...O dabar pries pora savaiciu ir apacia sudejo,tai is vis ziauru buvo...bet nieko...visi negerumai jau praeity  smile.gif  4u.gif

Dejausi paprastus metalinius pas Liatukiene. Kol kas tik ant virsutiniu dantuku turiu. Po poros menesiu des ir ant apatiniu.
Na is tikruju pirmas ispudis pamacius save buvo geresnis, negu galejau isivaizduot. O ir skausmo jokio nei pirma, nei antra dienom nebuvo. thumbup.gif
Tik truputi veliau breketukai labai pradejo braizyt skruostu vidines puses. Bet dedu vaska kol zaizdeles uzgis, paskui ziuresim kaip bus. g.gif
Tik man tie ziedai ant 6 dantu truputi kliuna. Vis liezuviu juos uzkabinu doh.gif
Ar Jums taip irgi buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2009 12 01, 18:00)
Dejausi paprastus metalinius pas Liatukiene. Kol kas tik ant virsutiniu dantuku turiu. Po poros menesiu des ir ant apatiniu.
Na is tikruju pirmas ispudis pamacius save buvo geresnis, negu galejau isivaizduot. O ir skausmo jokio nei pirma, nei antra dienom nebuvo.  thumbup.gif
Tik truputi veliau breketukai labai pradejo braizyt skruostu vidines puses. Bet dedu vaska kol zaizdeles uzgis, paskui ziuresim kaip bus.  g.gif
Tik man tie ziedai ant 6 dantu truputi kliuna. Vis liezuviu juos uzkabinu doh.gif
Ar Jums taip irgi buvo? rolleyes.gif

as irgi pas Liatukiene lankausi smile.gif Ar pasake Jums,kiek mazdaug laiko teks breketukus nesioti?
Del tu ziedu tai man kazkaip normaliai,nejauciau diskomforto g.gif O del braizymosi,tai braize pirma diena,bet vasko taip ir nepanaudojau.Paskui po lanko keitimo,ant danties ziedo paliko vielos galiukas,tai jis man pirma diena ikyriai kliuvo,skaudejo zanda...Kita diena zadejau vaziuot prasyt vasko(nes pirma dezute kazkur pameciau),bet jau nebeskaudejo,tik dar kokia savaite kabinosi ta viela.Bet dabar jau viskas ok...Zodziu didziausios problemos man buvo kai sudejo breketus.Ziauriai skaudejo ir verze dantukus mazdaug savaite,o dar valgyt ne viska gali,tai is vis nuprotejimas doh.gif
Gerai,kad ispudis pamacius save buvo nebauginantis,nes kai man sudejo metaline apacia(virsuj turiu safyra),tai negalejau i veidrodi ziureti...Dar visi kreivai stovejo.Pirmom dienom kompleksas sypsotis buvo doh.gif Bet dabar jau apsilygino,pripratau kazkaip ir sypsotis nebesidroviu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
o mano vargai jau į pabaigą eina. Sausį nuėmimas. Gydymas buvo nesunkus ir neilgas, bet jau kas per pinigų plovimas, tai ojei doh.gif O bet tačiau, finansai ir patirtas veržimų skausmas yra niekus paliginus su tuo, kokią šypseną dabar turėsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissDoll @ 2009 12 07, 10:55)
Sveiki,
o mano vargai jau į pabaigą eina. Sausį nuėmimas. Gydymas buvo nesunkus ir neilgas, bet jau kas per pinigų plovimas, tai ojei  doh.gif O bet tačiau, finansai ir patirtas veržimų skausmas yra niekus paliginus su tuo, kokią šypseną dabar turėsiu  wub.gif

sveika 4u.gif

Oi,kaip pavydziu tau bigsmile.gif Papasakok,pas ka,kokius breketus dejaisi ir kiek laiko teko vaiksciot breketuotai smile.gif As jauciu svesiu breketu nuemima kaip koki gimtadieni biggrin.gif bet.....ilgai dar man teks laukti tos sventes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 12 01, 20:08)
as irgi pas Liatukiene lankausi smile.gif  Ar pasake Jums,kiek mazdaug laiko teks breketukus nesioti?
Del tu ziedu tai man kazkaip normaliai,nejauciau diskomforto  g.gif O del braizymosi,tai braize pirma diena,bet vasko taip ir nepanaudojau.Paskui po lanko keitimo,ant danties ziedo paliko vielos galiukas,tai jis man pirma diena ikyriai kliuvo,skaudejo zanda...Kita diena zadejau vaziuot prasyt vasko(nes pirma dezute kazkur pameciau),bet jau nebeskaudejo,tik dar kokia savaite kabinosi ta viela.Bet dabar jau viskas ok...Zodziu didziausios problemos man buvo kai sudejo breketus.Ziauriai skaudejo ir verze dantukus mazdaug savaite,o dar valgyt ne viska gali,tai is vis nuprotejimas doh.gif
Gerai,kad ispudis pamacius save buvo nebauginantis,nes kai man sudejo metaline apacia(virsuj turiu safyra),tai negalejau i veidrodi ziureti...Dar visi kreivai stovejo.Pirmom dienom  kompleksas sypsotis buvo  doh.gif Bet dabar jau apsilygino,pripratau kazkaip ir sypsotis nebesidroviu  biggrin.gif

Na del dantuku man buvo du pasirinkimai: arba dantuku traukimas, arba ju paslifavimas. Pasirinkau pastaraji todel ir breketukus nei pirmuoju variantu teks ilgiau nesioti. Prognozuoja man 2 metus. Labai tikiuosi, kad tas laikotarpis neprasites biggrin.gif
Beje, del breketu, kuo toliau, tuo geriau. smile.gif Jau db visiskai apsipratau prie ju. kaip savi pasidare smile.gif Net ir sypsaus visiems su jais, o cia jau pazanga biggrin.gif biggrin.gif
Sausi eisiu paverzt, tada tikriausiai vel teks savaitele pakentet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 12 07, 22:53)
sveika  4u.gif

Oi,kaip pavydziu tau  bigsmile.gif  Papasakok,pas ka,kokius breketus dejaisi  ir kiek laiko teko vaiksciot breketuotai  smile.gif  As jauciu svesiu breketu nuemima kaip koki gimtadieni  biggrin.gif  bet.....ilgai dar man teks laukti tos sventes  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Breketus dėjausi odontologijos klinikoje "Lela" Naujakiemio g. 26. Viršutiniam žandikauliui pasirinkau keramikinius breketus, o apatiniam - paprastus, metalinius. Taip rinkausi dėl to, kad šypsantis matosi tik viršutiniai dantys, apatiniai nesimato. Nešioju maždaug tiek, kaip ir buvo prognozuota pradžioje - apie metus. Sausį, kai nuims, bus metai ir du mėnesiai. Labai apsidžiaugiau, kad mano atveju nereikėjo traukti sveikų krūminių dantų bigsmile.gif Tačiau dėl gydymo plano pabaigos kyla abejonių. Odontologė mano, kad ant apatinių dantų iš vidinės pusės reikia dėti vielutę visam gyvenimui, nes ypač apatiniai priekiniai dantys yra linkę grįžinėti į pradinę padėtį, o viršuj siūlo nešioti plokštelę apie metus laiko. Mane ta plokštelė labiausiai ir neramina, kadangi odontologė sakė: "jei nešiojant plokštelę pajusi dantų tempimą, ypač tų, kurie buvo kreivi, tai reiškias, kad dantys vėl kreivėja. Tada dėsim tokia pat vielutę kaip ir apačioj". Manau reiks iškart prašyt vielučių ir apačioj ir viršuj, nes iek pinigėlių investavus, nesinori rizikuoti su plokštele smile.gif Va tai tokia mano istorija smile.gif
Atsakyti