QUOTE(preta @ 2009 12 01, 18:00)
Dejausi paprastus metalinius pas Liatukiene. Kol kas tik ant virsutiniu dantuku turiu. Po poros menesiu des ir ant apatiniu.
Na is tikruju pirmas ispudis pamacius save buvo geresnis, negu galejau isivaizduot. O ir skausmo jokio nei pirma, nei antra dienom nebuvo.
Tik truputi veliau breketukai labai pradejo braizyt skruostu vidines puses. Bet dedu vaska kol zaizdeles uzgis, paskui ziuresim kaip bus.
Tik man tie ziedai ant 6 dantu truputi kliuna. Vis liezuviu juos uzkabinu
Ar Jums taip irgi buvo?
as irgi pas Liatukiene lankausi

Ar pasake Jums,kiek mazdaug laiko teks breketukus nesioti?
Del tu ziedu tai man kazkaip normaliai,nejauciau diskomforto

O del braizymosi,tai braize pirma diena,bet vasko taip ir nepanaudojau.Paskui po lanko keitimo,ant danties ziedo paliko vielos galiukas,tai jis man pirma diena ikyriai kliuvo,skaudejo zanda...Kita diena zadejau vaziuot prasyt vasko(nes pirma dezute kazkur pameciau),bet jau nebeskaudejo,tik dar kokia savaite kabinosi ta viela.Bet dabar jau viskas ok...Zodziu didziausios problemos man buvo kai sudejo breketus.Ziauriai skaudejo ir verze dantukus mazdaug savaite,o dar valgyt ne viska gali,tai is vis nuprotejimas
Gerai,kad ispudis pamacius save buvo nebauginantis,nes kai man sudejo metaline apacia(virsuj turiu safyra),tai negalejau i veidrodi ziureti...Dar visi kreivai stovejo.Pirmom dienom kompleksas sypsotis buvo

Bet dabar jau apsilygino,pripratau kazkaip ir sypsotis nebesidroviu