magnetism, labai aciu
Jau apsisprandem kokius desim.. jau uz menesiuko gal nepilnai tureciau buti breketuota
gal kas galit papasakoti visa uzdejimo procedura, nes kazkaip nemaloniai skamba
Sveikos, na va jau gruodzio 8 busiu breketuota, gal kas galit pasakyt kiek kam paskaiciavo uz visa gydima su damon breketais?
QUOTE(lobielta @ 2009 11 16, 14:55)
magnetism, labai aciu
Jau apsisprandem kokius desim.. jau uz menesiuko gal nepilnai tureciau buti breketuota
gal kas galit papasakoti visa uzdejimo procedura, nes kazkaip nemaloniai skamba 
prasom prasom
Dėkui dar kartą, dėsiu Damon, o dės jau gruodžio 8d. tai labai laukiu
Na va, as irgi jungiuosi i Jūsų būrį.
Antradieni sudejo ir man breketukus
Vis dar negaliu priprasti prie jų
QUOTE(preta @ 2009 11 27, 13:31)
Na va, as irgi jungiuosi i Jūsų būrį.
Vis dar negaliu priprasti prie jų 
na tai pasakok,kur dejais,kokius dejais
Nepergyvenk,priprasi....Man irgi labai sunku buvo ,kai virsu sudejo...O dabar pries pora savaiciu ir apacia sudejo,tai is vis ziauru buvo...bet nieko...visi negerumai jau praeity
QUOTE(juraciusss @ 2009 11 29, 23:57)
na tai pasakok,kur dejais,kokius dejais
Nepergyvenk,priprasi....Man irgi labai sunku buvo ,kai virsu sudejo...O dabar pries pora savaiciu ir apacia sudejo,tai is vis ziauru buvo...bet nieko...visi negerumai jau praeity

Dejausi paprastus metalinius pas Liatukiene. Kol kas tik ant virsutiniu dantuku turiu. Po poros menesiu des ir ant apatiniu.
Na is tikruju pirmas ispudis pamacius save buvo geresnis, negu galejau isivaizduot. O ir skausmo jokio nei pirma, nei antra dienom nebuvo.
Tik truputi veliau breketukai labai pradejo braizyt skruostu vidines puses. Bet dedu vaska kol zaizdeles uzgis, paskui ziuresim kaip bus.
Tik man tie ziedai ant 6 dantu truputi kliuna. Vis liezuviu juos uzkabinu
Ar Jums taip irgi buvo?
QUOTE(preta @ 2009 12 01, 18:00)
Dejausi paprastus metalinius pas Liatukiene. Kol kas tik ant virsutiniu dantuku turiu. Po poros menesiu des ir ant apatiniu.
Na is tikruju pirmas ispudis pamacius save buvo geresnis, negu galejau isivaizduot. O ir skausmo jokio nei pirma, nei antra dienom nebuvo.
Tik truputi veliau breketukai labai pradejo braizyt skruostu vidines puses. Bet dedu vaska kol zaizdeles uzgis, paskui ziuresim kaip bus.
Ar Jums taip irgi buvo?
Ar Jums taip irgi buvo?
as irgi pas Liatukiene lankausi
Del tu ziedu tai man kazkaip normaliai,nejauciau diskomforto
Gerai,kad ispudis pamacius save buvo nebauginantis,nes kai man sudejo metaline apacia(virsuj turiu safyra),tai negalejau i veidrodi ziureti...Dar visi kreivai stovejo.Pirmom dienom kompleksas sypsotis buvo
QUOTE(MissDoll @ 2009 12 07, 10:55)
Sveiki,
o mano vargai jau į pabaigą eina. Sausį nuėmimas. Gydymas buvo nesunkus ir neilgas, bet jau kas per pinigų plovimas, tai ojei
O bet tačiau, finansai ir patirtas veržimų skausmas yra niekus paliginus su tuo, kokią šypseną dabar turėsiu 
o mano vargai jau į pabaigą eina. Sausį nuėmimas. Gydymas buvo nesunkus ir neilgas, bet jau kas per pinigų plovimas, tai ojei
sveika
Oi,kaip pavydziu tau
QUOTE(juraciusss @ 2009 12 01, 20:08)
as irgi pas Liatukiene lankausi
Ar pasake Jums,kiek mazdaug laiko teks breketukus nesioti?
O del braizymosi,tai braize pirma diena,bet vasko taip ir nepanaudojau.Paskui po lanko keitimo,ant danties ziedo paliko vielos galiukas,tai jis man pirma diena ikyriai kliuvo,skaudejo zanda...Kita diena zadejau vaziuot prasyt vasko(nes pirma dezute kazkur pameciau),bet jau nebeskaudejo,tik dar kokia savaite kabinosi ta viela.Bet dabar jau viskas ok...Zodziu didziausios problemos man buvo kai sudejo breketus.Ziauriai skaudejo ir verze dantukus mazdaug savaite,o dar valgyt ne viska gali,tai is vis nuprotejimas
Gerai,kad ispudis pamacius save buvo nebauginantis,nes kai man sudejo metaline apacia(virsuj turiu safyra),tai negalejau i veidrodi ziureti...Dar visi kreivai stovejo.Pirmom dienom kompleksas sypsotis buvo
Bet dabar jau apsilygino,pripratau kazkaip ir sypsotis nebesidroviu 
Na del dantuku man buvo du pasirinkimai: arba dantuku traukimas, arba ju paslifavimas. Pasirinkau pastaraji todel ir breketukus nei pirmuoju variantu teks ilgiau nesioti. Prognozuoja man 2 metus. Labai tikiuosi, kad tas laikotarpis neprasites
Beje, del breketu, kuo toliau, tuo geriau.
Sausi eisiu paverzt, tada tikriausiai vel teks savaitele pakentet
QUOTE(juraciusss @ 2009 12 07, 22:53)
sveika
Oi,kaip pavydziu tau
Papasakok,pas ka,kokius breketus dejaisi ir kiek laiko teko vaiksciot breketuotai
As jauciu svesiu breketu nuemima kaip koki gimtadieni
bet.....ilgai dar man teks laukti tos sventes

Oi,kaip pavydziu tau
Breketus dėjausi odontologijos klinikoje "Lela" Naujakiemio g. 26. Viršutiniam žandikauliui pasirinkau keramikinius breketus, o apatiniam - paprastus, metalinius. Taip rinkausi dėl to, kad šypsantis matosi tik viršutiniai dantys, apatiniai nesimato. Nešioju maždaug tiek, kaip ir buvo prognozuota pradžioje - apie metus. Sausį, kai nuims, bus metai ir du mėnesiai. Labai apsidžiaugiau, kad mano atveju nereikėjo traukti sveikų krūminių dantų