Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai Klaipėdoje

QUOTE(smilsee @ 2011 08 24, 20:46)
Manau ne siaip cia tvarka,o tiesiog vietu neturi del to taip  mirksiukas.gif  Kiek pas ja eidavau visada prirasytas pilnas vizitu sasiuvinys  biggrin.gif

tai vadinasi mums tikrai pasiseke, kad vieta atsirado taip greitai thumbup.gif
gerai, kad paskambinau ir nelaukiau iki begalybes doh.gif
verta matyt laikas nuo laiko pasiskambinti, juk buna kazkas atsisako, ar dar kas pasikeicia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 08 25, 10:44)
tai vadinasi mums tikrai pasiseke, kad vieta atsirado taip greitai  thumbup.gif
gerai, kad paskambinau ir nelaukiau iki begalybes  doh.gif
verta matyt laikas nuo laiko pasiskambinti, juk buna kazkas atsisako, ar dar kas pasikeicia  ax.gif

Arbuzina, tai Jums tikrai pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
Kai as dejaus,tai paskambinom ziema,vietu neturejo tada ir sake paskambinti pavasari.Pasiskambinom ir uzrase pirmai konsultacijai. O breketus uzdejo liepa smile.gif
Atsakyti
Juraciusss, o Jums jau nueme breketus ? Jus lyg ir buvot minejus, kad pas Liatukiene dejot;
Mane dar siek tiek stabdo ortodontes pasakymas konsultacijos metu, kad yra ji turejus ir mano amziaus (o man neuzilgo 28) sekmingu atveju, tai kaip ir nepatvirtino man, kad rezultatas bus lb geras, o mano amzius nesvarbu; tai as apskritai pradejau galvot, kad ar reikia vargti su tais breketais, gal uztektu estetinio plombavimo, nes pas mane virsuje tarpai, o pats dantu nelygumas labai i akis nekrenta
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2011 08 25, 15:06)
Juraciusss, o Jums jau nueme breketus ? Jus lyg ir buvot minejus, kad pas Liatukiene dejot;
Mane dar siek tiek stabdo ortodontes pasakymas konsultacijos metu, kad yra ji turejus ir mano amziaus (o man neuzilgo 28) sekmingu atveju, tai kaip ir nepatvirtino man, kad rezultatas bus lb geras, o mano amzius nesvarbu; tai as apskritai pradejau galvot, kad ar reikia vargti su tais breketais, gal uztektu estetinio plombavimo, nes pas mane virsuje tarpai, o pats dantu nelygumas labai i akis nekrenta

taip,as pas Liatukiene dejaus.Man dar breketu nenueme,bet rugsejo pabaigoj turetu nuimti,nes viskas jau kaip ir savo vietose smile.gif Breketus uzdejo pries 2 metus,tada buvau 24,ir visiskai nieko del amziaus neminejo g.gif O tau cia Liatukiene taip pasake?
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2011 08 26, 00:16)
taip,as pas Liatukiene dejaus.Man dar breketu nenueme,bet rugsejo pabaigoj turetu nuimti,nes viskas jau kaip ir savo vietose smile.gif Breketus uzdejo pries 2 metus,tada buvau 24,ir visiskai nieko del amziaus neminejo  g.gif O tau cia Liatukiene taip pasake?

Taip, Liatukiene, bet galbut ji apie amziu uzsimine todel, kad mano problema yra ne tik tarpai, bet dar ir neisdyges iltinis dantis ir ji reiktu kazkaip priverst tiesiai isdygti ir butent ten, kur priklauso, tai cia turbut ir butu pati sunkioji dalis; zodziu, dziugu, kad tau breketu nesiojimas jau visai i pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
prisijungiu prie jusu kompanijos biggrin.gif , jau 2 dienos kaip nesioju breketus, dejau metalinius pas gyd. Liatukienė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2011 10 13, 16:09)
prisijungiu prie jusu kompanijos biggrin.gif , jau 2 dienos kaip nesioju breketus, dejau metalinius pas gyd. Liatukienė biggrin.gif

ir kaip jausmas? as dar be breketu, pries kelias savaites tik ispjove protinius, gijimo procese esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2011 10 14, 14:28)
ir kaip jausmas? as dar be breketu, pries kelias savaites tik ispjove protinius, gijimo procese esu  smile.gif

na as labai patenkinta, kad pagaliau pasiryzau tam zingsniuj biggrin.gif , jau 3 dienas valgau koshes, nes kietesnis maistas man kol kas neimanoma misija , atsikasti isvis nieko negaliu, skauda tik tada kai valgai , na ir viena nakti buvo, kad dantis skaudejo, tai isgeriau paracetamolio ir iskart padejo.
o man kolkas dantu nerove, sake kad ziuresim kaip bus , gal trauks paskui , o gal ir nereikes 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pas Liatukienę lankausi smile.gif
Atsakyti
As turbut rinksiuos Rasteniene, nesenai pas ja apsilankiau ir patiko, tai apsisprendziau pagaliau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Skaitau cia apie tuos breketus,bet dar nezinau ka pasakys man odontologe del ju.na man tai dantukai dilsta po truputi ir kreivi,na virsutiniai ir nera idelaus bet ner tokie kreivi.tai gydytojas pasiule pasikonsultuoti pas Liatukiene,tai uzsirasiau lapkricio 22 d. bet kai paskaitau kainas ,silpna darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 01 lapkričio 2011 - 20:49