Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai Klaipėdoje

sveiki, tai jau tikrai mires puslapis. as kita menesi desiuos breketus. butu idomu rasti bendraminciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saivana @ 2012 07 09, 12:41)
sveiki, tai jau tikrai mires puslapis. as kita menesi desiuos breketus. butu idomu rasti bendraminciu smile.gif

Pas ką nusprendėte dėtis ?
Atsakyti
labas vakaras. kas kiek laiko einat paverzti breketu? kazka skaiciau apie beligaturinius breketus, juos reikia reciau verzti ir nesiojami jie trumpiau. as gyvenu uzsienyje ir man tektu kas kazkiek laiko skraidyti, noretusi, kad reciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 07 10, 22:49)
labas vakaras. kas kiek laiko einat paverzti breketu? kazka skaiciau apie beligaturinius breketus, juos reikia reciau verzti ir nesiojami jie trumpiau. as gyvenu uzsienyje ir man tektu kas kazkiek laiko skraidyti, noretusi, kad reciau smile.gif

Aš nešioju beligatūrinius. Kadangi daugiau laiko praleidžiu ne Lietuvoje, tad man irgi buvo tas klausimas aktualus. Pas gydytoja lankausi kas 2-2,5mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 16 liepos 2012 - 13:43
Sveikos, merginos. Tai kur dabar Klp galima gauti gerą konsultaciją ir susidėti breketus? Mano dukrai reikia labai. (19 metų jai). Norėčiau kokybiško darbo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nusprendžiau ir aš užsidėt breketus,esu ne iš Klaipėdos, tad man teks važinėti dar, tai ieškau kur būtų pigiausia dėtis breketus...planuoju dėti metalinius breketus, bet mačiau Leloj jų kaina vienam žandikauliui 1800 lt...gal žinote, kokios kainos kitose klinikose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2012 07 16, 16:03)
Sveikos, merginos. Tai kur dabar Klp galima gauti gerą konsultaciją ir susidėti breketus? Mano dukrai reikia labai. (19 metų jai). Norėčiau kokybiško darbo smile.gif

Tai nueikit konsultacijai ne pas vieną, pakalbėjus tiesiogiai lengviau apsispręst; man pvz. ortodontė, pas kurią nemažai klaipėdiečių lankosi, po pokalbio nelabai patiko, tai rinkaus kitą, man priimtinesnę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ellaja @ 2012 09 19, 13:32)
Sveikos 4u.gif
nusprendžiau ir aš užsidėt breketus,esu ne iš Klaipėdos, tad man teks važinėti dar, tai ieškau kur būtų pigiausia dėtis breketus...planuoju dėti metalinius breketus, bet mačiau Leloj jų kaina vienam žandikauliui 1800 lt...gal žinote, kokios kainos kitose klinikose? smile.gif

Kad už mažesnę kainą vargu, ar rasite? na nebent nežymiai mažiau. Pas ortodontę Rastenienę metalinių kaina panaši
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2012 09 19, 15:13)
Kad už mažesnę kainą vargu, ar rasite? na nebent nežymiai mažiau. Pas ortodontę Rastenienę metalinių kaina panaši

o gal zinot, kokios kainos pas rasteniene, jei deciausi ne metalinius?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 09 20, 01:10)
o gal zinot, kokios kainos pas rasteniene, jei deciausi ne metalinius?

Beligatūriniai apie 4500 abu žandikauliai, keramikiniai nebeatsimenu g.gif bet aišku daugiau
Atsakyti
Mano pacios blogas sakandis, centras virsutiniu dantu nuvaziaves i sona ir t.t. ... buvau konsultacijoje Kaune, pas Dalia Latkauskiene, pasiule kad butu patogiau vazinetis kreiptis i Kristina Rasteniene, ryt bandysiu registruotis, ziuresim kaip cia bus toliau. Isgirdau patarimus Kaune, ziuresim ka sakys Klaipedoje ir tada prie darbo. Greit pasimatys ir kainu skirtumas...smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ketvirtadieni vaziuojam dukrai deti breketu.bet niekaip neapsisprendziam kokius detis? gydytoja mums siulo paprasciausius metaliunius, nes ji sako, kad cia lengvas atvejis, sakandis geras tik dantukai kreivi, ir ji sako, kad geriau pinigeliu skirtuma investuoti i ka nors kita, o ne i breketus.laukiu jusu nuomoniu.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Rasidada @ 2012 10 16, 15:59)
Sveiki, ketvirtadieni vaziuojam dukrai deti breketu.bet niekaip neapsisprendziam kokius detis? gydytoja mums siulo paprasciausius metaliunius, nes ji sako, kad cia lengvas atvejis, sakandis geras tik dantukai kreivi, ir ji sako, kad geriau pinigeliu skirtuma investuoti i ka nors kita, o ne i breketus.laukiu jusu nuomoniu.Aciu

na, jei gydytoja taip siūlo, manau, protingiausia būtų jos paklausyti smile.gif nebent pačiai mergaitei norisi, kad nesimatytų taip tie metaliniai viršuje smile.gif beje, pas kokią gydytoją dėsit? kai sudėsit, prašau ateiti čia ir pranešti, kaip sekėsi - man viskas įdomu, nes pati žadu registruotis konsultacijai, kol kas esu tik informacijos ieškojimo stadijoje, na, ir porą skylučių gydausi pas odontologą smile.gif
Atsakyti