QUOTE(juraciusss @ 2009 08 01, 23:20)
sekantis vizitas rugpjucio 31d....labai laukiu, norisi suzinoti kaip viskas vyksta...ar paslankus dantukai mano ar nelabai
o klausyk, kaip tau reikalai su burnos higiena?ar kruopsciai valais dantukus su visais tais sepetukais?as stengiuos, bet mano drauge, kuri jau daug metu nesioja breketus sako, kad tiek nevargsta,tiesiog isigijo normalu el sepetuka ir i menesi
viena karta ar karta i du men apsilanko pas burnos higienista...jos "breketuotojas" sako, kad dantukus ji labai gerai priziuri ir nera apnasu...as galvoju ar verta tiek vargti, uzuot issivalius dantukus el sepeteliu ir nuejus reguliariai pas burnos higienista

oj ne, baik jau tamsta, i pusmeti karta galima, ne dazniau, kazko nesusisnekejom..

dabar kaip tik buvau nusiplaut su soda, o ploviaus lygiai pries metus, tai dantistas sake, kad tik poroj vietu yra apnasu sankaupu, praktiskai nera ko valyti, pabreze, kad gera higiena

vadinasi elektrinio sepetuko tikrai uztenka.. su tuo kur po viena danti valyti tai nu nafik, ir vis tiek gerai nenusivalysi..

kaip pirma karta nesiojau breketus, zaidziau su juo, dabar tokio is viso net neturiu