Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai Klaipėdoje

QUOTE(tavolaime @ 2009 07 27, 13:07)
Tai sekmes tau 4u.gif Sugrizusi pasrodyk cia smile.gif

butinai! jau taip prisisvajojau apie tuos breketus, kad tik greiciau, kad tik skubiau, ir se tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazios pedos @ 2009 07 27, 15:45)
butinai! jau taip prisisvajojau apie tuos breketus, kad tik greiciau, kad tik skubiau, ir se tau smile.gif

Tas laikas prabegs net nepastebesi smile.gif Man paciai vien konsultacijos reikejo laukti apie metus laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
atostogavau,tai neatrasiau smile.gif

QUOTE(grazios pedos @ 2009 07 23, 10:32)
ogo tai nemazai g.gif  o cia uz abu zandikaulius paskaiciavo, ar tik virsutini?

cia tik uz viena doh.gif

QUOTE(tavolaime @ 2009 07 24, 10:53)

Kaip supratau is virsutinio posto,kad tiek kainavo tik uz viena zandikauli ax.gif
Juraciusss,o kiek tau kainuos visas gydymas?ar pasake?gal foto turi? 4u.gif

jei buciau dejus metalinius, tai sake apie 7000,na bet kadangi dejaus safyrinius,tai dasideda dar koks 1500....va tik dabar del apacios nzn ka daryti....bet manau, kad desiu metala....manau safyro i apacia det neapsimoka....
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 07 29, 10:18)
sveikos  4u.gif
atostogavau,tai neatrasiau  smile.gif
cia tik uz viena  doh.gif
jei buciau dejus metalinius, tai sake apie 7000,na bet kadangi dejaus safyrinius,tai dasideda dar koks 1500....va tik dabar del apacios nzn ka daryti....bet manau, kad desiu metala....manau safyro i apacia det neapsimoka....

BRANGIAI unsure.gif
Atsakyti
sutinku,kad brangu,bet dantys toks dalykas,kad reikia jais rupintis....
Atsakyti
Tai man su metaliniais breketais kainuos 7000lt...Tai apie safyrinius net nebegalvojau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 07 30, 12:23)
Tai man su metaliniais breketais kainuos 7000lt...Tai apie safyrinius net nebegalvojau schmoll.gif

aa,nu tai lygiai tiek pat mums kainuos,tik tiek kad man plius safyriniu kina dasideda......

o kiek laiko sake tau nesiot reiks??
bliamba,pastebejau, kad man prieky tarpas daros,tikiuos taip turi buti....
kitas dalykas,kad gumytes gelsti noi...bandau atsisakyti kavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 08 01, 12:33)
aa,nu tai lygiai tiek pat mums kainuos,tik tiek kad man plius safyriniu kina dasideda......

o kiek laiko sake tau nesiot reiks??
bliamba,pastebejau, kad man prieky tarpas daros,tikiuos taip turi buti....
kitas dalykas,kad gumytes gelsti noi...bandau atsisakyti kavos  doh.gif

Man sake reiks nesioti du metus...Na,o tas tarpelis tikriausiai taip ir turi buti-veliau viskas susitvarkys ir jo nebeliks thumbup.gif Man irgi vienoj pusej atsirado tarpelis,nors jo anksciau kaip ir nebuvo g.gif
O del gumyciu... rolleyes.gif Tai man jokiu problemu,nes jos metalo spalvos kaip ir breketai ax.gif
Kada sekantis vizitas?
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 01, 23:41)
Man sake reiks nesioti du metus...Na,o tas tarpelis tikriausiai taip ir turi buti-veliau viskas susitvarkys ir jo nebeliks  thumbup.gif Man irgi vienoj pusej atsirado tarpelis,nors jo anksciau kaip ir nebuvo  g.gif
O del gumyciu...  rolleyes.gif Tai man jokiu problemu,nes jos metalo spalvos kaip ir breketai  ax.gif
Kada sekantis vizitas?

sekantis vizitas rugpjucio 31d....labai laukiu, norisi suzinoti kaip viskas vyksta...ar paslankus dantukai mano ar nelabai smile.gif
o klausyk, kaip tau reikalai su burnos higiena?ar kruopsciai valais dantukus su visais tais sepetukais?as stengiuos, bet mano drauge, kuri jau daug metu nesioja breketus sako, kad tiek nevargsta,tiesiog isigijo normalu el sepetuka ir i menesi viena karta ar karta i du men apsilanko pas burnos higienista...jos "breketuotojas" sako, kad dantukus ji labai gerai priziuri ir nera apnasu...as galvoju ar verta tiek vargti, uzuot issivalius dantukus el sepeteliu ir nuejus reguliariai pas burnos higienista g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciusss: 01 rugpjūčio 2009 - 23:23
QUOTE(juraciusss @ 2009 08 02, 00:20)
sekantis vizitas rugpjucio 31d....labai laukiu, norisi suzinoti kaip viskas vyksta...ar paslankus dantukai mano ar nelabai  smile.gif
o klausyk, kaip tau reikalai su burnos higiena?ar kruopsciai valais dantukus su visais tais sepetukais?as stengiuos, bet mano drauge, kuri jau daug metu nesioja breketus sako, kad tiek nevargsta,tiesiog isigijo normalu el sepetuka ir  i menesi viena karta ar karta i du men apsilanko pas burnos higienista...jos "breketuotojas" sako, kad dantukus ji labai gerai priziuri ir nera apnasu...as galvoju ar verta tiek vargti, uzuot issivalius dantukus el sepeteliu ir nuejus reguliariai pas burnos higienista  g.gif  blush2.gif

Na,kaip....rytais issivalau su paprastu sepeteliu,jei reikia tarpdancius ir tarp breketu issivalau su tarpdanciu sepeteliu,ir issiskalauju su skalavimo skysciu...Diena po valgiu ir uzkandziavimu issiskalauju su paprastu vandenuku...Na,o vakarais-tai valau su paprastu sepeteliu,po to-su vieno danties sepeteliu...jei reikia naudoju siula ar tarpdanciu sepeteli...ir galiausiai vel issiskalauju su skalavimo skysciu smile.gif
Pas higienista kas pusmeti reikia apsilankyti,o kas menesi ar du-nemanau,kad taip galima daznai... g.gif Man jau reikes rugsejo men pas higieniste-jau dabar matosi is vidies puses apnasos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2009 08 01, 23:20)
sekantis vizitas rugpjucio 31d....labai laukiu, norisi suzinoti kaip viskas vyksta...ar paslankus dantukai mano ar nelabai  smile.gif
o klausyk, kaip tau reikalai su burnos higiena?ar kruopsciai valais dantukus su visais tais sepetukais?as stengiuos, bet mano drauge, kuri jau daug metu nesioja breketus sako, kad tiek nevargsta,tiesiog isigijo normalu el sepetuka ir  i menesi viena karta ar karta i du men apsilanko pas burnos higienista...jos "breketuotojas" sako, kad dantukus ji labai gerai priziuri ir nera apnasu...as galvoju ar verta tiek vargti, uzuot issivalius dantukus el sepeteliu ir nuejus reguliariai pas burnos higienista  g.gif  blush2.gif

ax.gif oj ne, baik jau tamsta, i pusmeti karta galima, ne dazniau, kazko nesusisnekejom.. rolleyes.gif dabar kaip tik buvau nusiplaut su soda, o ploviaus lygiai pries metus, tai dantistas sake, kad tik poroj vietu yra apnasu sankaupu, praktiskai nera ko valyti, pabreze, kad gera higiena rolleyes.gif vadinasi elektrinio sepetuko tikrai uztenka.. su tuo kur po viena danti valyti tai nu nafik, ir vis tiek gerai nenusivalysi.. doh.gif ax.gif kaip pirma karta nesiojau breketus, zaidziau su juo, dabar tokio is viso net neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 08 16, 10:34)
ax.gif oj ne, baik jau tamsta, i pusmeti karta galima, ne dazniau, kazko nesusisnekejom..  rolleyes.gif dabar kaip tik buvau nusiplaut su soda, o ploviaus lygiai pries metus, tai dantistas sake, kad tik poroj vietu yra apnasu sankaupu, praktiskai nera ko valyti, pabreze, kad gera higiena  rolleyes.gif vadinasi elektrinio sepetuko tikrai uztenka.. su tuo kur po viena danti valyti tai nu nafik, ir vis tiek gerai nenusivalysi..   doh.gif ax.gif kaip pirma karta nesiojau breketus, zaidziau su juo, dabar tokio is viso net neturiu  schmoll.gif

doh.gif aga,kazkaip rimtaui galvojau,kad karta i menesi eini....nu db visaks aisku ax.gif tongue.gif
as irgi jau tik su el sepeteliu besivalau,nu kartais pazaidziu su tais maziukais, bet kazkoks laiko gaisimas su jais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciusss: 16 rugpjūčio 2009 - 16:56