Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai Klaipėdoje

QUOTE(juraciusss @ 2009 08 17, 09:16)
googlinau apie ta balinancia rocs pasta...kad rimtai "nenuzulinciau "emalio,galvoju reik pasidomet ..na bent jau aprasyme atrodo nieko  ax.gif
Su balinamąja R.O.C.S pasta Jūsų šypsenos švytėjimas puikesnis nei briliantų!
Nauja balinamoji dantų pasta R.O.C.S. rūpinasi viskuo nepriekaištingai:
• dažomieji pigmentai efektyviai naikinami labiausiai tausojančiu (fermentaciniu) būdu,
• apskritos mikrodalelės atsargiai poliruoja emalį, suteikdamas jam blizgesį,
• mineralinis kompleksas ir ksilitas aktyviai mineralizuoja emalį ir saugo nuo dantų ėduonies.

Be fluoro. Be antiseptikų. Be peroksido.
Sudėtyje naudojami tik natūralūs komponentai.
Aukštas efektyvumas įrodytas klinikiniais tyrimai.

biski is tikro mes cia ne vietoj diskusijas apie dantu pastas breketu temoj uzvedem....na,tikiuos  nieks neuzpyks  ax.gif  blush2.gif

gal ir visai i tema, juk kalba ejo apie taip, kaip priziurime breketus, ir as parasiau, kas nuima breketu patamsejima ax.gif idomumo delei uzklausiu breketisto del tu pastu.. nors siaip nieko nieko nesake, kad negalima.. g.gif
Atsakyti
Balinamasias pastas naudoti,nesiojant breketus,tikrai nerekomenduojama.Visu pirma,del emalio(nes jis yra susilpnejes),o kita-tai jus balinate danti aplink breketa,o po breketu-dantis lieka pilkesnis,po nuemimo gali palikti demeles... ax.gif As nerizikuoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavolaime: 18 rugpjūčio 2009 - 13:13
QUOTE(tavolaime @ 2009 08 18, 13:12)
Balinamasias pastas naudoti,nesiojant breketus,tikrai nerekomenduojama.Visu pirma,del emalio(nes jis yra susilpnejes),o kita-tai jus balinate danti aplink breketa,o po breketu-dantis lieka pilkesnis,po nuemimo gali palikti demeles...  ax.gif As nerizikuoju  schmoll.gif

nu siaip man buvo taip, kad kaip pirma karta nueme breketus, tos vietos kur klijuota buvo sviesenes, o kitur tamsiau.. kaip paaiskino man, ta vieta, kur klijuotas breketas, nekontaktuoja su dazanciom medziagom, t.y. kava, arbata, vynu ir t.t. bet po kiek laiko susilygino spalva..
idomus cia dalykas su ta pasta g.gif nes as kaip klausiau apie balinima, tai sake, kad po nuemimo iskart negalima, kelis menesius reikia palaukt, o vat dabar googlinau ir radau, kad po breketu nuemimo negalima nei balinti, nei naudoti balinamosios pastos, nes toje vietoje, kur klijuotas breketas, emalis yra silpnas, reikia naudoti stiprinancias pastas.. ax.gif

sestadieni einu pas breketista, paziuresim ka pasakys..
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 08 18, 19:44)
nueme breketus, tos vietos kur klijuota buvo sviesenes, o kitur tamsiau.. kaip paaiskino man, ta vieta, kur klijuotas breketas, nekontaktuoja su dazanciom medziagom, t.y. kava, arbata, vynu ir t.t. bet po kiek laiko susilygino spalva..

Pas mane spalva vienoda buvo, jokių dėmelių smile.gif
Atsakyti
sveikos,
as labai noriu tiesiu dantuku, bet niekaip nesiryztu nieko daryt, vis dar svarstau del estetinio plombavimo, bet irgi baisu, o del breketu, tai jeigu 2 metus nesioji, paskui dar 2 metus plokstele, tai siaubas, kiek ilgai..
neznau, ka daryt.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(monimine @ 2009 08 21, 13:27)
sveikos,
as labai noriu tiesiu dantuku, bet niekaip nesiryztu nieko daryt, vis dar svarstau del estetinio plombavimo, bet irgi baisu, o del breketu, tai jeigu 2 metus nesioji, paskui dar 2 metus plokstele, tai siaubas, kiek ilgai..
neznau, ka daryt..  blink.gif

mano nuomone geriau savus dantukus issitiesinti...Savo yra savo....O ir tie breketai nieko baisaus...Man pvz visai patinka juos nesioti....Jauciau diskomforta tik pirma savaite ax.gif Estetiniu plombavimu pasinaudosiukai nuims breketus,vienam mazam dantukui padailinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monimine @ 2009 08 21, 12:27)
sveikos,
neznau, ka daryt..  blink.gif

aisku su breketais ilgau vargt, estetiskai uzsiplombuoti paprasciau... bet kaip juraciusss ir sako, savo yra savo.. o del tos ploksteles, tai bent jau as nesiojau ja kol susitvarkiau dantis po breketu nuemimo, o paskui iklijavo is vidines puses toki metalini lankeli ir viskas.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
turiu klausima del breketu. Nezinau ar prazioplinau ar neuzmaciau, tad noriu paklausti, ar jum reikejo traukti dantis, pries breketu idejima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2009 08 23, 12:26)
Sveikos mergaites,
turiu klausima del breketu. Nezinau ar prazioplinau ar neuzmaciau, tad noriu paklausti, ar jum reikejo traukti dantis, pries breketu idejima?  rolleyes.gif

man reikejo.. bet cia irgi idomus variantas su tuo traukimu.. kaip dejausi vln breketus, snekejo apie protiniu dantu traukima, bet netraukeme.. bet gavosi taip, kad dantims buvo per mazai vietos, dejausi breketus is naujo. tada issioperavau viena protini danti, nes buvo gulscias, ir traukiau dar 4 dantis, 2 virsuj, 2 apacioj.. penkti dantys man rodos.. ax.gif dabar teks detis kazkokias gumas, surakint zandikaulius, kad neliktu tu tarpu unsure.gif

beje, del balinancios pastos - mano breketistas sake, kad tikrai galima, nes nera ten dideles koncentracijos tos pastos paprastos ir nieko nepakenks.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2009 08 23, 13:26)
Sveikos mergaites,
turiu klausima del breketu. Nezinau ar prazioplinau ar neuzmaciau, tad noriu paklausti, ar jum reikejo traukti dantis, pries breketu idejima?  rolleyes.gif

Man asmeniskai-tai nereikejo ax.gif Priklauso nuo konkrecios kiekvieno situacijos.Reikia nusiteikti ir tam,ir tam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 08 16, 23:14)
o dabar susidejau pas gydytoja vasiliauska aruna, jis kaunietis, bet vazineja i klaipeda, dirba silutes pl 79, lyg tai zavesy dar, bet del to nesu tikra.. o kas jums atsitiko, kur dejotes?  4u.gif ir kaip del tu balinanciu pastu?  biggrin.gif

gal galima daugiau info apie si gydytoja 4u.gif kokia kaina nueiti pasikonsultuoti? kiek patys briketai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 08 29, 13:46)
gal galima daugiau info apie si gydytoja  4u.gif  kokia kaina nueiti pasikonsultuoti? kiek patys briketai kainuoja?

as dabar net nepamenu kaip ten buvo su tom konsultacijom
mastau.gif gal ir reikejo moket, bet man rodos nedaug.. jau senokai tai buvo blush2.gif

va apie gydytoja info siek tiek http://www.neodenta....as_vasiliauskas

breketu kaina tai irgi priklauso nuo to, ka norit detis, t.y. metala, keramikinius ar safyrinius.. cia jau per konsultacija suzinotumet.. galit pasiskambint i klinika, silutes pl. 79 larga manu vadinasi.. tel 390246... suzinotumet del konsultacijos kaip ir kas, o per konsultacija apie pacius breketus, kokius galit detis ir kokia kaina.. 4u.gif
Atsakyti