Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(spyglej @ 2008 11 14, 21:31)
Mamkos pasiskaitykit ir pasirašykit
http://www_peticija_...1898/pasirasyti

jau pasirasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 14, 21:29)
va koks grazus ziedelis
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
kai netekau maziuko, tai man kiekvienas geles ziedas, atnesa labai daug dziaugsmo wub.gif atrodo, kad ir akyse sviesiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 14, 21:42)
kai netekau maziuko, tai man kiekvienas geles ziedas, atnesa labai daug dziaugsmo wub.gif atrodo, kad ir akyse sviesiau blush2.gif

butent... ismokstam dziaugtis atrodo nepastebimais dalykais smile.gif
Atsakyti
labanaktis mamytes 4u.gif iki rytojaus rolleyes.gif
Atsakyti
blink.gif Mažoji iš savo puoduko į kiaušinienę supylė granatų sultis blink.gif blink.gif blink.gif
Labanakt jurgitas ir saldžių tau sapnų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 14 lapkričio 2008 - 21:59
QUOTE(STT @ 2008 11 14, 21:09)
nu dai boch kad ir Žemynai taip būtų - va rytoj gali lystlauk - jau keturiasdešimt.... nu nors koks požymis ryt gali pasidaryt.... pvz nu tegu nors kamštis išeina - vis bus lengviau, o daba blyn nu niekkkoooooo blink.gif

biggrin.gif
Man, zinok, nesupratau kai buvo doh.gif

Ejau i tulika nakti (kaip visada, vienas is tu 10 kartu), ziu...kraujo biski blink.gif
Galvoju, pasirode... cool.gif nuejau miegoti cool.gif

Po pusvalanduko pilva maudzia or vel kraujo(buvau pakeitus iklota pries tai)...
zadinu vyra... kraujas...vaziuojam...
Atvarom, paziuro, pajungia, sako, gimdyklos link, siandien pagimdysit bigsmile.gif
Nu labai mano gimdymas(su Polina) laimingas ir sekmingas ir greitas, visoms tokio likiu mirksiukas.gif blink.gif
Ypatingai STT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 14, 19:05)
ai nesirodau ir netersiu eterio, nes kaip ir STT- bbbbblllllllllllllll, ananaina ir tt nuotaikos
anyta palaidojo senuka kuri karsino metus laiko uz pinigus(viskas liko jai) numire tas seneliuks, tai atvarius pas mane vos neverkia kaip liudna, kaip gaila... ai neturiu zodziu...  niu sena batareika ir as gimus 76 tik rugsejo menesi smile.gif

Na ir boba schmoll.gif Spjauk tyliai ir nekreipk demesio. Kiba mes bedu neturejusios verysad.gif
QUOTE(bicė @ 2008 11 14, 19:27)
Palsekit, nuveikit ka nors netiketo, linksmo, beprotisko. wub.gif

Kaip sauniai susakei bigsmile.gif
QUOTE(bicė @ 2008 11 14, 19:46)
oi negaliu apsisiusiosiu lotuliukas.gif , as tavo vyro vietoje jau susibiesinciau, nes tu akivaizdziai ne siaip i pasimatymus varineji, tu su jais sakyciau maksimaliai intymiai bendrauji mirksiukas.gif . Tada laukiam rytojaus 4u.gif

Nu negaliu hihihi.gif Negaliu hihihi.gif hihihi.gif
Fruktikas tas musu stt'ukas lotuliukas.gif
QUOTE(bicė @ 2008 11 14, 20:02)
o va sito tai galima pavydeti, nes gi as tai su vyru jau 3 menesiai sventoje santuokoje gyvename  blush2.gif
Papildyta:

Nu cia dabar kas per daiktas g.gif
QUOTE(Andryte @ 2008 11 14, 21:08)
Labas mergickos,
Gal pamenat, kaip pries kelis menesius rasiau, kad speju, kad tokia drauge laukiasi. Tai va cia neseniai suzinojau, kad tikrai laukiasi. Ir vat sitoj vietoj saves labai nekenciu ir labai pykstu, kad taip yra - bet suzinojus, kad ji laukiasi, kazkaip taip nesmagu pasidare, taip vel saves gaila pasidare, kad net nesugebejau normaliai jos pasveikinti, gerai, kad neapsiblioviau ten ant vietos  doh.gif As dziaugiuosi uz ja, bet kartu man taip saves gaila. Kad neturesiu vaiku su tokiu amziaus skirtumu kaip norejau, kad turiu kentet ta netekties skausma. Bice, as irgi kartais pykstu ant viso pasaulio, kad dabar turiu daryt ne tai ka planavau, kad turiu vel nervuotis ir galvot ar pavyks pastot, ar pavyks isnesiot, ar viskas bus gerai. Bet patrepsiu kojom, nubraukiu asara, susikaupiu ir stengiuos eit tolyn. Nes zinau, kad jei leisiu sau pasiduoti tokiems jausmams, tai geriau tikrai nepasidarys, nei man, nei kitiems.  Stengiuos kiek tik isgaliu neleisti sitai nelaimei uzgosti mano gyvenimo.

Kaip Tu taikliai viska parasei. Apie mane...Ka tik man parase drauge. Raso labas, kaip sekasi svieziai iskeptai mamytei, kaip leliukas. Nesuprantu kur pradingai? Vat ir as ankstyva pavasari turesiu savo leliu. *** bel. Sorry nesikeikus. Ka man jei rasyti? Ziuriu 10 min. i ekrana ir nzn. Ka rasyti??? Tiesa. Nenoriu jos gasdinti. Blefuoti, kaip dziaugiuosi, kad laukiasi - nemoku, o ir nenoriu. Ignuoruoti tyla, tai irgi ne kas verysad.gif
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 14, 21:29)
va koks grazus ziedelis
user posted image

Kaip grazuuuuu wub.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 14, 21:47)

Nu brac man atvirkstine reakcija g.gif Anksciau zvirbli pamatydama zavedavausi gyvenimu. Juodoje spalvoje izvelgdavau baltus atspalvius. Na dabar, tai kazkoks atbukimas, bejausmis laikotarpis verysad.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Bl.. diedas prikėlė wub.gif 7.30 žvejot išvarė, o kad aš užmigčiau dabar schmoll.gif

Dieną varysim pas mamą vėdarų valgyt essen.gif ir vaiką savaitgaliui parsivežt - dieve, kaip aš jo pasiilgstu cray.gif
Man kažkokios nuotaikos negeros, pikta ant visų frusty.gif

Gero savaitgalio merginos ir turiningo smileysex.gif hihihi.gif gal jau STT kai gryšiu bus nebe 2 in 1? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina31m: 15 lapkričio 2008 - 08:35
Labas rytas

negimdau
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 14, 21:47)

cia tai tikrai smile.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 11 15, 08:31)
*Bl.. diedas prikėlė  wub.gif 7.30 žvejot išvarė, o kad aš užmigčiau dabar schmoll.gif
**Gero savaitgalio merginos ir turiningo smileysex.gif  hihihi.gif

*uzjauciu tave, maniskis irgi uzkietejes zvejys ir medziotojas doh.gif smile.gif
**labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 11 15, 09:31)
Bl.. diedas prikėlė  wub.gif 7.30 žvejot išvarė, o kad aš užmigčiau dabar schmoll.gif

Gero savaitgalio merginos ir turiningo smileysex.gif  hihihi.gif gal jau STT kai gryšiu bus nebe 2 in 1? mastau.gif

nu jooooo - maniškius irgi toks... bet jis puikiai žino, ko aš gyvenime labiausiai nekenčiu - ty kai vyras zulina paežeriais... ir galiu viską padaryt, kad taip nebūtų... tai jau jei išleidžiu, tai vaikšto taaaaip ant pirštų galų, nes žino, jei dėl šito dalyko mane prikels tai bus laabai blogai...
viską galiu suprast, bet žvejybos, medžioklės, neištikimybės ir melo - NIEKADA...
ir man pofik

ha, norėtum, nepagimdysiu - sporinam biggrin.gif
Atsakyti