Sveikos grazuoles
ziuriu pseket patarimu ka nors beprotisko nuveikti, nes tylu pas mumi, tai jau bus pirmadieni pasakojimu
Diveja nenusimink druguze as irgi is tu nenormaliu, ka tik atsibudau is miegelio po naktines ir daba vel varau iki ryto.Tegyvuoja darbo liaudis
Bim aciuks, vakar kai testas buo neigiams nurimau, vis tiek nieko iki kitos sav nepakeisiu, tai stengiuosi pozityvi buti
Andryte, man po persileidimo viskas taip apsisuko, kad as dabar emociniu atzvilgiu esu nerealiai stabili ir net jeigu pamatau atbeganti pykti, jo realiai net nepajuntu, tik ivardinu, is kazkr atsirado sarvas, niekas nebeveikia

. net nepamenu, kada rimtai verkiau, nebeverkiu

. Sutinku, kad reikia vertinti tai ka turi, tikrai vertinu, pati kazkada rasiau, kad reikai gyventi taip , akd mirdamas zinotum jog nugyvenai vertingai si gyvenima.
O del tavo EQ as net neabejociau

, jis paciame aukstume, tik tau dar matyt nelaikas uzsideti ta sarva, kuris atmusa neigiamu emociju banga.

, nors is tikruju tai tu labai pozityvi. O ta drauge , kuri pastojo, jei ji is tiesu yra gera drauge tai turetu suprasti tavo jausmus ir isgyvenimus. Gal ji tiek artima, kad tu jai gali pasakyti jog jei nebutu tokios situacijos tai tu labai dziaugtumeisi uz jos laime, bet dabar to dziaugsmo negeli pajausti, ir net atvirksciai tai sukelia tau liudesi, prisiminimus ir gal butu tu negalesi laukti jos vaiko su nekantrumu, bet prasai jos neisizeisti. Cia man tik siaip mintis atejo kaip tau galima butu spresti tokias situacijas. Tik zinoma as pati ne visom savo draugem tokia fraze galeciau pasakyti...tikiosi jau greitai tau nebereikes bijoti kitu nestumu nes tu pati dziaugsies savuoju
STT ku gero pasake pozera?