Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 15, 14:40)
Orkaitėje, bet vis tiek  rolleyes.gif  .  Krosnį pernai išgriovėm  biggrin.gif .

kaip buvo faina, kai mociute gyva buvo,ir sriuba ant krosnies ir blyneliai ant krosnies thumbup.gif gaila kad dabartines stabybos namai be tokiu peciu verysad.gif

QUOTE(Kokere @ 2008 11 15, 14:47)
Vedarai skanu, bet as kazkaip per visa seimynini staza tikrkarta juos dariau blush2.gif
Kazkaip vis kugeli kepu blush2.gif

bulviniai valgiai visi thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif ane?
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 15, 15:18)
gaila kad dabartines stabybos namai be tokiu peciu verysad.gif
bulviniai valgiai visi thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ane?

Pas mane pečius stovi...... doh.gif Nervuoja jis mane, pernai visą vaizdą gadino, šiemet - aptvėrėm sienom biggrin.gif - bet neišgriausi - šilumą visam namui duoda. Dar ir duonkepis yra - vyras jau antri metai manęs prašo, kad aš kugelį jame kepčiau - bet pritingiu - iškūrent reikia, laukt žarijų, - ilgu. Daug greičiau tekš-patekšt į orkaitę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 15, 15:28)
Pas mane pečius stovi......  doh.gif  Nervuoja jis mane, pernai visą vaizdą gadino, šiemet - aptvėrėm sienom  biggrin.gif  - bet neišgriausi - šilumą visam namui duoda. Dar ir duonkepis yra - vyras jau antri metai manęs prašo, kad aš kugelį jame kepčiau - bet pritingiu - iškūrent reikia, laukt žarijų, - ilgu. Daug greičiau tekš-patekšt į orkaitę  tongue.gif

keiciames vietom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif noriu peciaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 15, 15:18)
kaip  buvo faina, kai mociute gyva buvo,ir sriuba ant krosnies ir blyneliai ant krosnies thumbup.gif  gaila kad dabartines stabybos namai be tokiu peciu verysad.gif
bulviniai valgiai visi thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ane?

Pas mus visa seima bulviniai- rezultatas maisas bulviu menesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 11 15, 16:05)

oho.. bulvinis maisas menesiui doh.gif doh.gif
mum maximinio maiso bulviu keliems menesiams rolleyes.gif rolleyes.gif

beja, visoms labas
Atsakyti
Sveikos grazuoles mirksiukas.gif

ziuriu pseket patarimu ka nors beprotisko nuveikti, nes tylu pas mumi, tai jau bus pirmadieni pasakojimu ax.gif

Diveja nenusimink druguze as irgi is tu nenormaliu, ka tik atsibudau is miegelio po naktines ir daba vel varau iki ryto.Tegyvuoja darbo liaudis drinks_cheers.gif

Bim aciuks, vakar kai testas buo neigiams nurimau, vis tiek nieko iki kitos sav nepakeisiu, tai stengiuosi pozityvi buti ax.gif

Andryte, man po persileidimo viskas taip apsisuko, kad as dabar emociniu atzvilgiu esu nerealiai stabili ir net jeigu pamatau atbeganti pykti, jo realiai net nepajuntu, tik ivardinu, is kazkr atsirado sarvas, niekas nebeveikia g.gif . net nepamenu, kada rimtai verkiau, nebeverkiu unsure.gif . Sutinku, kad reikia vertinti tai ka turi, tikrai vertinu, pati kazkada rasiau, kad reikai gyventi taip , akd mirdamas zinotum jog nugyvenai vertingai si gyvenima.
O del tavo EQ as net neabejociau mirksiukas.gif , jis paciame aukstume, tik tau dar matyt nelaikas uzsideti ta sarva, kuris atmusa neigiamu emociju banga. g.gif , nors is tikruju tai tu labai pozityvi. O ta drauge , kuri pastojo, jei ji is tiesu yra gera drauge tai turetu suprasti tavo jausmus ir isgyvenimus. Gal ji tiek artima, kad tu jai gali pasakyti jog jei nebutu tokios situacijos tai tu labai dziaugtumeisi uz jos laime, bet dabar to dziaugsmo negeli pajausti, ir net atvirksciai tai sukelia tau liudesi, prisiminimus ir gal butu tu negalesi laukti jos vaiko su nekantrumu, bet prasai jos neisizeisti. Cia man tik siaip mintis atejo kaip tau galima butu spresti tokias situacijas. Tik zinoma as pati ne visom savo draugem tokia fraze galeciau pasakyti...tikiosi jau greitai tau nebereikes bijoti kitu nestumu nes tu pati dziaugsies savuoju mirksiukas.gif

STT ku gero pasake pozera?

Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 15, 19:31)
Sveikos grazuoles mirksiukas.gif

ziuriu pseket patarimu ka nors beprotisko nuveikti, nes tylu pas mumi, tai jau bus pirmadieni pasakojimu ax.gif

Diveja nenusimink druguze as irgi is tu nenormaliu, ka tik atsibudau is miegelio po naktines ir daba vel varau iki ryto.Tegyvuoja darbo liaudis drinks_cheers.gif

Bim aciuks, vakar kai testas buo neigiams nurimau, vis tiek nieko iki kitos sav nepakeisiu, tai stengiuosi pozityvi buti ax.gif

Andryte, man po persileidimo viskas taip apsisuko, kad as dabar emociniu atzvilgiu esu nerealiai stabili ir net jeigu pamatau atbeganti pykti, jo realiai net nepajuntu, tik ivardinu, is kazkr atsirado sarvas, niekas nebeveikia g.gif . net nepamenu, kada rimtai verkiau, nebeverkiu unsure.gif . Sutinku, kad reikia vertinti tai ka turi, tikrai vertinu, pati kazkada rasiau, kad reikai gyventi taip , akd mirdamas zinotum jog nugyvenai vertingai si gyvenima.
O del tavo EQ as net neabejociau mirksiukas.gif , jis paciame aukstume, tik tau dar matyt  nelaikas uzsideti ta sarva, kuris atmusa neigiamu emociju banga. g.gif , nors is tikruju tai tu labai pozityvi. O ta drauge , kuri pastojo, jei ji is tiesu yra gera drauge tai turetu suprasti tavo jausmus ir isgyvenimus. Gal ji tiek artima, kad tu jai gali pasakyti jog jei nebutu tokios situacijos tai tu labai dziaugtumeisi uz jos laime, bet dabar to dziaugsmo negeli pajausti, ir net atvirksciai tai sukelia tau liudesi, prisiminimus ir gal butu tu negalesi laukti jos vaiko su nekantrumu, bet prasai jos neisizeisti. Cia man tik siaip mintis atejo kaip tau galima butu spresti tokias situacijas. Tik zinoma as pati ne visom savo draugem tokia fraze galeciau pasakyti...tikiosi jau greitai tau nebereikes bijoti kitu nestumu nes tu pati dziaugsies savuoju mirksiukas.gif

STT ku gero pasake pozera?

saunuole!!! 4u.gif

kokios kalbos skanios cia pas jus mergaites!!! ir as noriu vedaru ax.gif blush2.gif

stt, kaip einasi??? dar apsimeti drambliuku, o gal jau ne be??? lotuliukas.gif
Papildyta:
rugseje, saunuolis tavo virukas!!! tai ir toliau!
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 11 15, 16:05)

na ir mes panasiai, tik maisas mums tarnauja 2 menesiams cool.gif vien cepelinams reikia kibiro bulviu biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergytes...

Sunki man siandien galvele.... vakar pas sena drauge buvom su seima isvyke... tai prasnekejom visa naktele gurksnodamos alkoholi.... tai siandien nezinau nmuo ko sunku ar nuo miego trukumo ar nuo alkoholio... g.gif Jau kefyro litra sugerus ale nei kiek negeriau... blush2.gif

O kada STT turejo susitikt su Pazera? ne per ilgai ziniu nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 15, 20:41)
Labas mergytes...

Sunki man siandien galvele.... vakar pas sena drauge buvom su seima isvyke... tai prasnekejom visa naktele gurksnodamos alkoholi.... tai siandien nezinau nmuo ko sunku ar nuo miego trukumo ar nuo alkoholio...  g.gif Jau kefyro litra sugerus ale nei kiek negeriau... blush2.gif
O kada STT turejo susitikt su Pazera? ne per ilgai ziniu nera? g.gif

o kodel kefira?? g.gif ka jis padet turietu ant pochmelo?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 15, 18:55)

o as daug daug pieno, apie 2-3 litrus suvartodavau ir lengviau pasidarydavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 15, 18:55)

na tarkim mano tetis ant pochmielo geria saldziai labai... kodel man tai suprantama... bet va man organizmas kazkaip visada reikalauja kefyro arba kopustu rugsciu... nu man visada vis kaip ne visam svietui... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jjurgitas tu kaip mano vyras ir piena liurlina neimanomais kiekiais... nu kiekvienam savo vadinas... g.gif
Papildyta:

Nu blyn STT kur gi tu su naujienom? A? As siandien visai nekantri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 15 lapkričio 2008 - 19:00