Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Labanaktuks visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 15, 21:31)
Sveikos - kątik grįžom. ax.gif
nusiaubėm panoramą.
buvau pas Pažėrą.... wub.gif  ir.... įsimylėjau trečią kartą - dabar myliu tris vyrus vienu metu....
nukankino biškį jis mane, bet pasirodo, kad pakrapštymai gali nusvaiginti maloniai blush2.gif  matyt nuo vyro priklauso. blush2.gif  vienžo negimdau ir niekuo negalėjo padėt šiandien, nes kaklas ilgas, bet kitą trečiadienį (nors akušerė sakė pamačius mano sukietėjimą sakė kad grįšiu po poros trejeto dienų) jaaaaau padės ir kitą savaitę pažadėjo mano vyrui, kad turėsim Žemyną.
Vienžo super, nes kitą savaitę mama nedirbs ir bus kas Martą žiūri, tai aš galėsiu bet kurią sekundę nesinervinus važiuot. O kai pati rami būsiu dėl vaiko priežiūros tai tikėkimės kad ir gimdymas bus greitas ir sklandus.
viskas į gera, tik dar truputuką reikia palaukt ax.gif

tai va  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Saunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksime Didingos dienos!!!!!
O kur Pazera bazuojasi? Antakalni ar VGM?
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 15, 22:35)

Antakalnyje
Atsakyti
Labas rytas

kai daktaras sakė daugiau miegot ir ilsėtis tai va - po trijų valandų miego prisistatau - aš čia unsure.gif 4u.gif
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 15, 22:50)
STT, na, jau būtų nenuostabu, kad prasidėtų, jau ir terminas, o tokie pakankinimai irgi labai padeda. Mane, kai pakankino tas ponas su kuriuo nesusišnekėjai,kai Angeliuko laukiaus, tai į pavakarę jaugimdykloj atsidūriau

bet tu man pasakyk, kodėl taip?...
vat po jo apžiūros man buvo taip ne kaip... nu frubiau skaudžiau ir pan... o čia dieve angelas nuo dausų - tik šiltas prakaitas ir apsvaigimas suėmė ir jokio skausmo... nors turėjo būt... jei tas taip būtų elgęsis, jaučiu AK sienos staugimo būtų neatlaikiusios thumbup.gif vat kur sekasi man su vyrais doh.gif lotuliukas.gif wub.gif
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 15, 23:35)

ir ten ir ten. kur būna ten važiuoji, jei niekur nebūna, tada renkies.
fain wub.gif
Papildyta:
Klaudija, specialiai tau - grožėkis 4u.gif
http://www.sveikapra...?text.id.sub.14
žiūriu tave kaip ir mane - traukia prie vyrų - o tokių reta, tai įsidėmėk - tikiuosi ateity pagelbės ir tau taip šauniai mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
o čia ir taip aišku - pats pačiausias http://www.sveikamot...i...=1&Itemid=1 wub.gif doh.gif

uoj, puštu mergos ant galo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖė - nu gal gana miegot, a............. blink.gif blush2.gif
Atsakyti
sVEIKUTE STT,prilekaiu greitai pasiziureti tu cia ar ne mirksiukas.gif galvojau,kad gal jau thumbup.gif

Einu pas dukrele net neturiu kada paskaityti ka ten prirasote,o jau priraoste tiek daug kosmaras,taip faina thumbup.gif
thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(bim @ 2008 11 15, 19:14)
oho, tai gal reiktu susimastyt ir keist mitibos iprotcius g.gif

nu reiktu, daznai apie tai susimastau, bet.... neiseina rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas!!!
stt, laukiam mes kartu su tavim ir nekantraujam!!!
vos is lovos issiridinau, kaskokia labai meguista!!! kaip jus?
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

STT, o kaip Pazera susiradai? O KR nesakei, kad su jo draugeliu nesusitarei?

Nu nebedaug tau laukti wub.gif

O mes atsikelem , nes saulute sviete i langa thumbup.gif O dabar jau kol kavos isgerem, jau taip tamsu pasidare unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 11 16, 09:17)
sVEIKUTE STT,prilekaiu greitai pasiziureti tu cia ar ne  mirksiukas.gif galvojau,kad gal jau 

būk su mažute, jai tavęs labai reik
aš dar negimdau mirksiukas.gif

QUOTE(bim @ 2008 11 16, 10:47)
labas rytas!!!
stt, laukiam mes kartu su tavim ir nekantraujam!!!
vos is lovos issiridinau, kaskokia labai meguista!!! kaip jus?

labas - aš durnai miegojau.... fe, nemieguista, bet kažkokia vat tokia nekokia... eisiu į vonią pagulėt, atsičiūchint
QUOTE(Valery @ 2008 11 16, 10:55)
STT, o kaip Pazera susiradai? O KR nesakei, kad su jo draugeliu nesusitarei?

laba
kai trečias kartas man buvo lemtingas susitikime su Daunoravičium ir jis mane jau davedė - esu kantri, bet tada jau plyšau, tada išsikeikiau ir pasiunčiau jo mykimą ir jį patį nafik. ir pasakiau sau, kad geriau važiuosiu na ura bet daugiau mykimo neklausysiu ir durnų demagogijų.
grįžau ir pagalvojau, kad nenoriu na ura. paprašiau pas koleges rekomendacijų... tiesa pasakius galvojau ir pati išsirinkt iš trijų žinomų vieną ir susitart, tik telefono reiktų paieškinėt tame tarpe buvo pažėra. Bet kadangi lapkritinukuose Paž daktaras numeris vienas, tai paėmiau tą pačią dieną paskambinau ir balsas patiko - konkrečiai. susitikau ir prilipo. ir dabar nerealiai džiaugiuosi, nes jei pas jį pakrapštymai (kurie verčia iš koto pas kitus gydytojus) pas jį gali būt malonūs, tai sorry, man labai patiko, kaip jis elgiasi ir kaip rūpinasi. ir vsio - dabar jau manęs jis nebeatsikratys iki gimdymo blush2.gif

Kravčenka kai neklausė tai nieko ir nesakiau - pasakiau tik seselei - nežinau ar dalogą davė. paklaustų - pasakyčiau - neturiu ko slėpt. Nu jei man nepatiko ir neprilipo, tai ką - paslaptis? Ne.
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 11 16, 09:55)
O mes atsikelem , nes saulute sviete i langa  thumbup.gif O dabar jau kol kavos isgerem, jau taip tamsu pasidare  unsure.gif  doh.gif

pas mus taip nemazai palijo, o dabar jau saulute bando sviesti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas...

Pas mus tai apsiniaukia tai saulute islenda... siandien as ir mieguista... vakar prie teliko uzmigau... prabundu kad jau nieko nerodo... tai isjungiau ir nudzibenau i miegama... ax.gif
Atsakyti