Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(migle31 @ 2008 11 15, 19:37)
Aišku yra kiti vaikai... bet jie ne Lukas

butent verysad.gif ... mums reikia butent to... niekas nepakeis, nei 10 nuosavu vaiku nei visi pasaulio milijonai... visvien to vieno vienintelio truks
Atsakyti

Ei STT kur tu?
Atsakyti
Kada nustos skaudėt?

Itariu nelabai. Maniskis mire gimes, o gime tik 24 savaiteliu... O zinok skauda vis dar(Viskas ivyk pries 3,5 metu)

QUOTE(vdapr @ 2008 11 15, 20:05)
Ei STT kur tu?

Gal jau kas nors vyksta
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 11 15, 20:12)
Itariu nelabai. Maniskis mire gimes, o gime tik 24 savaiteliu... O zinok skauda vis dar(Viskas ivyk pries 3,5 metu)
Gal jau  kas nors vyksta

Tai kur tada Lera - STT atstovė ? g.gif
Atsakyti
Šiandien buvau kapinėse pas Lukelį  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Žinot stoviu prie kapo ir galvoju "viešpatie iki vaiko vos pusantro metro o pasiekt negaliu" aš turbūt jums visoms įgrįsau su savo verkšlenimais, bet man dar taip skauda, taip sunku...... Aišku yra kiti vaikai... bet jie ne Lukas o aš jo beproto pasiilgau verysad.gif . Kada nustos skaudėt?

Deja skaudės visada, tik tas skausmas bus kitoks, netoks veriantis, kankinantis ir ilgesys..... Vaiko neįmanoma pakeist kitu, to vienintelio visada trūks....
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 11 15, 20:44)
Deja skaudės visada, tik tas skausmas bus kitoks, netoks veriantis, kankinantis ir ilgesys..... Vaiko neįmanoma pakeist kitu, to vienintelio visada trūks....

Gaila, kad tokia realybe yra... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos - kątik grįžom. ax.gif
nusiaubėm panoramą.
buvau pas Pažėrą.... wub.gif ir.... įsimylėjau trečią kartą - dabar myliu tris vyrus vienu metu....
nukankino biškį jis mane, bet pasirodo, kad pakrapštymai gali nusvaiginti maloniai blush2.gif matyt nuo vyro priklauso. blush2.gif vienžo negimdau ir niekuo negalėjo padėt šiandien, nes kaklas ilgas, bet kitą trečiadienį (nors akušerė sakė pamačius mano sukietėjimą sakė kad grįšiu po poros trejeto dienų) jaaaaau padės ir kitą savaitę pažadėjo mano vyrui, kad turėsim Žemyną.
Vienžo super, nes kitą savaitę mama nedirbs ir bus kas Martą žiūri, tai aš galėsiu bet kurią sekundę nesinervinus važiuot. O kai pati rami būsiu dėl vaiko priežiūros tai tikėkimės kad ir gimdymas bus greitas ir sklandus.
viskas į gera, tik dar truputuką reikia palaukt ax.gif

tai va wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 15, 22:31)
nusiaubėm panoramą.
buvau pas Pažėrą.... wub.gif  ir.... įsimylėjau trečią kartą - dabar myliu tris vyrus vienu metu....
nukankino biškį jis mane, bet pasirodo, kad pakrapštymai gali nusvaiginti maloniai blush2.gif  matyt nuo vyro priklauso. blush2.gif  vienžo negimdau ir niekuo negalėjo padėt šiandien, nes kaklas ilgas, bet kitą trečiadienį (nors akušerė sakė pamačius mano sukietėjimą sakė kad grįšiu po poros trejeto dienų) jaaaaau padės ir kitą savaitę pažadėjo mano vyrui, kad turėsim Žemyną.
Vienžo super, nes kitą savaitę mama nedirbs ir bus kas Martą žiūri, tai aš galėsiu bet kurią sekundę nesinervinus važiuot. O kai pati rami būsiu dėl vaiko priežiūros tai tikėkimės kad ir gimdymas bus greitas ir sklandus.

tai va  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu va viskas tvarkoj. matai dar 3 dieneles ir jei ne, tai isprasys tavo lelia smile.gif
Atsakyti
As jau namie,po darbu biggrin.gif Nu dar ryt ir vel iseigines thumbup.gif
Mergos,nu jus ir pavarot doh.gif Dievinu viska kas is bulviu,o ypac VEDARUS essen.gif Pas mus bulves irgi eina pilnu tempu,nespejam is tevu veztis blush2.gif Jau ir SB pripratinau,o buvo nemegejas ax.gif

Vdapr,suniukas fainuolis mirksiukas.gif A kodel tu kenti nuo jo dviratuko??????

STT dar su mumis 4u.gif Antradieni prasom gimdyt mirksiukas.gif (nes man isegine biggrin.gif )
Smagu,kad tavo nuotaikele geresne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 15, 21:31)
nusiaubėm panoramą.
buvau pas Pažėrą.... wub.gif  ir.... įsimylėjau trečią kartą - dabar myliu tris vyrus vienu metu....
nukankino biškį jis mane, bet pasirodo, kad pakrapštymai gali nusvaiginti maloniai blush2.gif  matyt nuo vyro priklauso. blush2.gif  vienžo negimdau ir niekuo negalėjo padėt šiandien, nes kaklas ilgas, bet kitą trečiadienį (nors akušerė sakė pamačius mano sukietėjimą sakė kad grįšiu po poros trejeto dienų) jaaaaau padės ir kitą savaitę pažadėjo mano vyrui, kad turėsim Žemyną.

tai va  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

smagu, kad viskas gerai... ir tikrai jau nedaug liko laukti...
ir labai puiku, kad tavo nuotaikos geros... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 11 15, 21:45)
Vdapr,suniukas fainuolis mirksiukas.gif  A kodel tu kenti nuo jo dviratuko??????

ogi issivaizduok: seda ant to dviratiko ir mina... aisku pasistengia paskui tyave vaziuoti... ir tada netycia uzvaziuoja... arba prieki taves vaziuoja ir maisosi... kai tarkim skubi, kai telefonas skamba... bet kiek jam juoko buna... wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Oho kiek daug prirašėt, aš dabar gyvenu univere, paskui pas mamą (nes Miglė ten būna), o jau kai pasiekiu namus, nebenoriu nieko, tad tik įlendu į paskutinį jusų puslapiuką pasižiūrėt kaip STT ir Žemyna laikos ir psio.....
Savaitgaly laiko ir nebeliko, nes parsivežėm savo saulytę, tai laiką skyrėm jai wub.gif .
Tiek pergyvenau dėl dukriuko, kaip ji miegos be mūsų, bet atsitiko taip, kaip ir maniau, mus tai didesnis išbandymas nei jai thumbup.gif Kai nuvažiuoju po paskaitų, tai apsidžiaugia, prieina paprašo "apapa" minutei ir vėl lekia reikalų ministrė lotuliukas.gif Na, bet mes vistiek grįžtam, kad ir visai be jėgų, vistiek neinam miegot kol mama nepaskambina, kad Migliukas jau miega doh.gif
Tai va, taip ir temsim dar vieną savaitėlę ax.gif ...
STT, na, jau būtų nenuostabu, kad prasidėtų, jau ir terminas, o tokie pakankinimai irgi labai padeda. Mane, kai pakankino tas ponas su kuriuo nesusišnekėjai,kai Angeliuko laukiaus, tai į pavakarę jaugimdykloj atsidūriau mirksiukas.gif

Gero vakaro visom 4u.gif , lekiu mažę perimt, tėtis išmaudė, aš lekiu aprengti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 15, 21:49)

ogi issivaizduok: seda ant to dviratiko ir mina... aisku pasistengia paskui tyave vaziuoti... ir tada netycia uzvaziuoja... arba prieki taves vaziuoja ir maisosi... kai tarkim skubi, kai telefonas skamba... bet kiek jam juoko buna...  wub.gif

lotuliukas.gif pasiutimo pilnas lotuliukas.gif
Atsakyti